To samo poproszeLukas Michalski pisze:Wszysy na Cicho;)
ps. KLIMZ@WIEC przyslij mi jakies potwierdzenie na pw tego spotkania z zarysem jego przebiegu to moze uda sie cos na strone przemycic

To idzcie na spotkanie i to powiedzcie19Neo20 pisze:To samo poproszeLukas Michalski pisze:Wszysy na Cicho;)
ps. KLIMZ@WIEC przyslij mi jakies potwierdzenie na pw tego spotkania z zarysem jego przebiegu to moze uda sie cos na strone przemycic
zaczyna sie. ja na spotkaniu bede o to sie nie martw. przeciez i mnie i neo chodzilo o zarys planowanego spotkania, tak zeby je mozna bylo zapowiedziec na stronie i moze sklonic kilka osob wiecej do przyjscia. zatem post nie byl kierowany do Ciebie.Fanatyk z Rudy pisze:To idzcie na spotkanie i to powiedzcie19Neo20 pisze:To samo poproszeLukas Michalski pisze:Wszysy na Cicho;)
Mam nadzieje ze chociaz polowa z was pojdzie i powaznie podejdzie do dialogu.Trzeba wykorzystywac okazje i madrze ten temat poruszac to moze cos z tego wkoncu bedzie a nie ze kazdy przyjdzie i powie:
-No jo chca 4 kryte trybuny
-Jo chca murawa podgrzewano
-Jo chca mcdonalda na stadionie i piwo za darmo
-A jo bych chciol jeszcze prywatne miejsce parkingowe pod stadionem
Jak ogladalem spotkanie na trybunie i Kopel powiedzial swoje to nikt nie wyrazil sprzeciwu na to co mowi ale jak wszyscy wrocili do domu odpalili forum to kazdy pisal jaki ten Kopel to niedobry jest.
Kazdy jest czlowiekiem i z kazdym mozna normalnie porozmawiac czy to Krystyna z gazowni czy prezydent Chorzowa
Trzeba wyrazac swoje zdanie dobrze by bylo jakby kopax sie zjawil bo chop madrze prawi i ciekaw jestem jaka by byla odpowiedz na jego propozycje
Pozdrawiam
Sory moj post tez nie byl kierowany do CiebieLukas Michalski pisze:
zaczyna sie. ja na spotkaniu bede o to sie nie martw. przeciez i mnie i neo chodzilo o zarys planowanego spotkania, tak zeby je mozna bylo zapowiedziec na stronie i moze sklonic kilka osob wiecej do przyjscia. zatem post nie byl kierowany do Ciebie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], mihau i 152 gości