Zgrupowanie
-
- Kontakt:
Zgrupowanie
jak podaje www.90minut.pl znowu nie jedziemy bo nas niestac.
a prezes pi***oli ze wszyscy kolo dupy mu robia i cyganiom ze w ruchu jest biydnie.
mie jus hu* szczilo.
a prezes pi***oli ze wszyscy kolo dupy mu robia i cyganiom ze w ruchu jest biydnie.
mie jus hu* szczilo.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to jest to co mnie najbardziej wk***ia! ! ! p.Rogala wszyscy rozumia ze ma pan rodzine i jak wiadomo kazdy potrzebuje pieniedzy ale nie pan z zarzadem sie poswieca do klubu! ! ! Pan widzial ze w zime nie mozna wyjechac na zgrupowanie to nie wystarczy powiedziec ze nie ma pieniedzy ale cos w tym kieruku zaczac robic.
I jak by pan z zarzadem ktory dostaje wyplaty z kazdej swojej pensji odkladali jakams tam kwote to by sie spokojnie uzbieralo od lutego do lipca jakas kwote a reszte by sie napewno uzbieralo...

I jak by pan z zarzadem ktory dostaje wyplaty z kazdej swojej pensji odkladali jakams tam kwote to by sie spokojnie uzbieralo od lutego do lipca jakas kwote a reszte by sie napewno uzbieralo...

- radzion
- Kontakt:
co wymysli Rogala jak runde jesienna slonczymy w srodku tabeli,gdyz brak zgrupowania odbije sie na grze zawodników?????na kogo zrzuci wine??czyzby znowu trener bedzie winny?????mam tylko nadzieje ze Pan Jurek jest na tyle konkretnym facetem i trenerem ze przygotuje zawodników dobrze i bedziemy razem z nimi przezywac tylko miłe i radosne chwile
- Schlesien
- Kontakt:
Ja bym tak z tym zgrupowaniem nie panikowal. Bardziej potrzebne jest ono zima gdy w okolicy nie ma "zielonych" boisk. Ta kase ktora mielibysmy stracic na zgrupowanie, lepiej odlozyc na nastepna przerwe, bo wyjazd zima jest naprawde potrzebny. Oczywiscie lepiej byloby gdzies wyjechac, ale w Chorzowie tez sa teraz warunki do trenowania.
-
- Kontakt:
Kiedyś przeczytałem ze niejaki pan Ćwik zasiada w zarządzie naszego klubu. Z tego co sie orientuje to posiadaja oni calkiem fajny hotel w ustroniu w ktorym notabene Ruch kilka lat temu przebywał (za czasów Lorensa). Może by tak zorganizowac zgrupowanie w ustroniu dla dobra "ukochanego klubu pana Cwika" a pieniadze chyba sie kiedys znajda na uregulowanie pelnego rachunku.
To tylko takie moje przemyslenia na temat pomocy czlonków zarzadu dla klubu kiedy naprawde tej pomocy potrzebuje!?
To tylko takie moje przemyslenia na temat pomocy czlonków zarzadu dla klubu kiedy naprawde tej pomocy potrzebuje!?
- vahanara
- Kontakt: