Zgrupowanie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
marcyk
Kontakt:

Zgrupowanie

#1 Post autor: marcyk » 8 lip 2003, o 07:34

jak podaje www.90minut.pl znowu nie jedziemy bo nas niestac.
a prezes pi***oli ze wszyscy kolo dupy mu robia i cyganiom ze w ruchu jest biydnie.
mie jus hu* szczilo.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: jalboss » 8 lip 2003, o 07:49

Zimą tez nigdzie nie byliśmy, efekty tego były widoczne wiosną. Żal mi trenera Wyrobka. Nie da się zrobić cos z niczego i bez żadnej pomocy.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#3 Post autor: radzion » 8 lip 2003, o 09:56

jo swoje na ten temat napisol w temacie obok!!!rogala :moze bys ze swojej skarbonki dol kasa!!do nikogo nie ma wyplaty ale ty regularnie odbierosz pensja!!!brawo!!!! :( :evil:

Pepek
Kontakt:

#4 Post autor: Pepek » 8 lip 2003, o 11:02

No to jest to co mnie najbardziej wk***ia! ! ! p.Rogala wszyscy rozumia ze ma pan rodzine i jak wiadomo kazdy potrzebuje pieniedzy ale nie pan z zarzadem sie poswieca do klubu! ! ! Pan widzial ze w zime nie mozna wyjechac na zgrupowanie to nie wystarczy powiedziec ze nie ma pieniedzy ale cos w tym kieruku zaczac robic.
I jak by pan z zarzadem ktory dostaje wyplaty z kazdej swojej pensji odkladali jakams tam kwote to by sie spokojnie uzbieralo od lutego do lipca jakas kwote a reszte by sie napewno uzbieralo...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pula

#5 Post autor: Pula » 8 lip 2003, o 23:41

powiem tylko tyle w naszym klubie jest bardzo zle i to od dawna i musimy cos z tym zrobic bo jak tak dalej bedzie to nawet nie powalczymy o awans do ekstraklasy :evil: :evil: :evil:

Gość

#6 Post autor: Gość » 9 lip 2003, o 07:17

a rzecznik milczy... :roll:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#7 Post autor: radzion » 9 lip 2003, o 08:51

rzecznik jest na wakacjach iz tego co wiem to bedzie dopiero po 20 :wink: :)

Gość

#8 Post autor: Gość » 9 lip 2003, o 09:58

tyle to ja też wiem że jest na wakacjach... dzwoniłem do niego na komórę... niestety nie zna problemu hahaha

WOJTEKK

#9 Post autor: WOJTEKK » 9 lip 2003, o 12:45

co wymysli Rogala jak runde jesienna slonczymy w srodku tabeli,gdyz brak zgrupowania odbije sie na grze zawodników?????na kogo zrzuci wine??czyzby znowu trener bedzie winny?????mam tylko nadzieje ze Pan Jurek jest na tyle konkretnym facetem i trenerem ze przygotuje zawodników dobrze i bedziemy razem z nimi przezywac tylko miłe i radosne chwile

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#10 Post autor: Schlesien » 9 lip 2003, o 12:57

Ja bym tak z tym zgrupowaniem nie panikowal. Bardziej potrzebne jest ono zima gdy w okolicy nie ma "zielonych" boisk. Ta kase ktora mielibysmy stracic na zgrupowanie, lepiej odlozyc na nastepna przerwe, bo wyjazd zima jest naprawde potrzebny. Oczywiscie lepiej byloby gdzies wyjechac, ale w Chorzowie tez sa teraz warunki do trenowania.

NP07
Kontakt:

#11 Post autor: NP07 » 9 lip 2003, o 13:24

Schliesen mo racja lepiej teraz trenować u nas ponieważ aż takich złych warunków do treningu nima . Przy okazji trocha kasy w klubie zostanie a iemy że z nią u nas nie za dobrze :( Natomiast zimą pojechać np. znowu do Maroka lub tp. :) Gdy nasze boiska nie będą sie nadawać do gry.

krempy1

#12 Post autor: krempy1 » 10 lip 2003, o 11:10

Kiedyś przeczytałem ze niejaki pan Ćwik zasiada w zarządzie naszego klubu. Z tego co sie orientuje to posiadaja oni calkiem fajny hotel w ustroniu w ktorym notabene Ruch kilka lat temu przebywał (za czasów Lorensa). Może by tak zorganizowac zgrupowanie w ustroniu dla dobra "ukochanego klubu pana Cwika" a pieniadze chyba sie kiedys znajda na uregulowanie pelnego rachunku.
To tylko takie moje przemyslenia na temat pomocy czlonków zarzadu dla klubu kiedy naprawde tej pomocy potrzebuje!?

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#13 Post autor: vahanara » 10 lip 2003, o 14:02

"Wczoraj komisja licencyjna po raz pierwszy przeglądała wnioski klubów,
które ubiegają się o drugoligową licencję. Dokumentacja Ruchu Chorzów jako jedyna spełniła wszystkie wymogi."

Hmm.. miło słyszeć że nasz zarząd coś dobrze zrobił :lol:

ODPOWIEDZ