Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bluefil
Kontakt:

#226 Post autor: bluefil » 31 paź 2006, o 14:01

hydroxy pisze:Wichrzynie to niy do Ciebie ino ocyna tego co robi Srutwa, a wypowiedź prasowa akurat po blamażu w Janikowie, ze sie pódzie pogodać z właścicielym o swoim powrocie - to własnie jest wichrzynie, i niy porównuj tego do CV bo raczyj bys musiol porównać to do wypowiedzi prasowy, że póda do prezesa bo mie kierownik drozni.
Ja go rozumiem, ze chce skonczyc kariere w Ruchu.
To trza było nojpiyrw myśleć, a potym chamsko traktować ludzi wokoło i sie szarogynsić. Zresztą do mie łon skończoł kariera w Ruchu (Ruch-Polonia 5:1) I SZLUS
Wiem, ze wichrzenie to nie do mnie. Chodzilo, mi o to, ze mnie, a nie Bogasowi odpowiadales. Co sie tyczy wypowiedzi, to fakt, ze nie najszczesliwszy to moment, ale skad wiesz, czy oni go np juz przed meczem o to niezapytali. Niewazne, bedzie jak ma byc.
A to, ze idzie do Klimka to oczywiste. Bo nawet jakby Wlecial go chcial to bez zgody Klimka nie ma o czym mowic. Najpierw niech sie szef zgodzi, a pozniej mozna rozmawiac z trenerem, ktory wtedy bedzie mial wolna reke na tak lub nie.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

hydroxy
Kontakt:

#227 Post autor: hydroxy » 31 paź 2006, o 15:19

Bluefil. Wiym jedno. do dupy z taką robotą jak twoj poprzednik patrzy Ci durch na łapy i jak ci ino rynka sie omskie i zepsujesz detal, to leci do szefa z cieplym (metafora tako)
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Paweł 19R20
Kontakt:

#228 Post autor: Paweł 19R20 » 31 paź 2006, o 15:41

Bartosz Karwan podpisał z Arką Gdynia...

Dariusz Kozubek natomiast rozwiązał z Koroną... hmmm to jest opcja :D

Lukas89
Kontakt:

#229 Post autor: Lukas89 » 31 paź 2006, o 19:35

Nie wiem czy ktoś już pisał..ale jak dla mnie to mamy dość napastników..tak jak pisałem..Miki,Pepe,Łudziński,Misiura..a według mnie przydałby sie jakiś w miare dobry obrońca i w miare dobry bramkarz..bo z Nowakiem..to różnie bywa..a zaPaśnik..to czasem szkoda mówić..prędzej wielu kibiców by sie zawałów nałapało zanim On by był bardzo pewny na bramce...więc wg mnie jakiś obrońca, i bramkarz...
Obrazek

wojtas 81

#230 Post autor: wojtas 81 » 31 paź 2006, o 20:12

bluefil pisze: Wiem, ze wichrzenie to nie do mnie. Chodzilo, mi o to, ze mnie, a nie Bogasowi odpowiadales. Co sie tyczy wypowiedzi, to fakt, ze nie najszczesliwszy to moment, ale skad wiesz, czy oni go np juz przed meczem o to niezapytali. Niewazne, bedzie jak ma byc.
A to, ze idzie do Klimka to oczywiste. Bo nawet jakby Wlecial go chcial to bez zgody Klimka nie ma o czym mowic. Najpierw niech sie szef zgodzi, a pozniej mozna rozmawiac z trenerem, ktory wtedy bedzie mial wolna reke na tak lub nie.
Pan Klimek w czerwcu powiedzial ze decyzja nalezy do trenera i on stoi za trenerem!

I tak jak napisol Lukas bramkarza , obronce i dolozylbych dobrego rozgrywajacego!

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: arango-mokre » 31 paź 2006, o 21:46

marcyk pisze:
AdiC pisze:Mario na boisko! W tym klubie potrzeba chopa z niebieskim sercem który w trudnych momentach jest w stanie zebrać zespół do kupy i zmotywować do walki. Nie rozumia uporu Marka - zostały 2 kolejki, ambicje trzeba schować głeboko i skoro wyskoczył nam Sokół - to potrzeba nam doświadczonego zawodnika. Niewiele do stracenia a sporo do zyskania. Widać że gra się nie klei więc potrzebne są radykalne zmiany.
Ambicje raus - liczy się dobro drużyny.
chcolech napisac .... ale no comments. widza, ze jeszcze coniektorym nie przeszlo i oczy sie nie otwarly.
wlasnie chyba sie otwarly ino ty mosz je ciagle zawarte

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#232 Post autor: arango-mokre » 31 paź 2006, o 21:49

hydroxy pisze:Tyn to ku*** nigdy niy przestanie wichrzyć. To trzeba miec jednak charakter jak...., żeby ino czekać, na potkniyncie, zeby wylyż z nory jak gad jakiś i szukać swoich prywatnych zysków. "Porozmawiam z p. Mariuszem Klimkiem", no oczywiście jak tak za***isty zawodnik moze rozmawiać o swym ewentualnym angażu z trynerem czy prezesym. Ino niy zapomnij po droge dać z piynsci jakiś sprzontaczce, opluć Cieślika i kopnąć np. Domżalskiego

A w charakterze kogo łon niby mioł by być, rezerwowoego ? niy rośmiuszejcie mie. Co niby zrobiyli Łudziński, Cwielong, Misiura i Miki, ano szczelyli z pomocą innych 36 torów w lidze i PP, moze mi kery przipomni kedy mieli my tyla torow szczelonych na dwa szpile przed koncym rundy za panowania JE Srutwy ?

Niych już skończy załośnie skamleć ino idzie do Widzewa czy inkszy Łynczny może tam w końcu wtoś mu pokoże co znaczy być zawodnikym na NORMALNYCH warunkach i moze jak skończy jak Kubica to wreszcie do niego dotrze czym sie rózni profesjonalny sport od kolesiostwa, kumoterstwa i lizania dupy przez opłaconych wasali.

Wleciał niy dej sie omamić bo stracisz wszysko co ci sie jako modymu trynerowi udalo osiagnać. A wy pajace jakbyście zapomnieli to som my na drugim placu w tabeli. Moze kerys bys ie przipomniol na kerym placu my byli rok tymu z tym gwiazdorym na czele.
ino że brami strzelaja caly czas pomocnicy a napastnicuy to szkoda godac A PAJAC TO ZES JEST TY

rem34

#233 Post autor: rem34 » 31 paź 2006, o 22:58

ja pier...... pan MŚ to chyba nawet z nad grobu bydzie nos straszol.
no ja dzisej helowin.
W PIATEK WSZYSCY NA SZPIL
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA
ERKA

adamo_R

#234 Post autor: adamo_R » 1 lis 2006, o 21:31

Piotr Ćwielong wyceniony na 800 tys. złotych

Informowaliśmy już, że Wisła Kraków jest zainteresowana pozyskaniem z II-ligowego Ruchu Chorzów napastnika (ostatnio grał także jako lewy pomocnik) 21-letniego Piotra Ćwielonga. Piłkarz ten prezentował na tyle dobrą formę, że zainteresowały się nim także inne kluby z Orange Ekstraklasy - w tym także GKS BOT Bełchatów (szukający następcy Radosława Matusiaka, który chce z klubu odejść).

Działacze Ruchu Chorzów oczywiście zadbali o to by cena za utalentowanego wychowanka klubu Stadion Śląski była odpowiednio wysoka. W tym momencie odstępne za piłkarza wynosi podobno aż 800 tys. złotych, co powoduje, że niektórzy już na wstępie wycofali się z wyścigu po piłkarza Ruchu. Czy Ćwielong trafi na Reymonta okaże się pewnie już zimą.

Źródło: Piłka Nożna

bluefil
Kontakt:

#235 Post autor: bluefil » 2 lis 2006, o 08:43

hydroxy pisze:Bluefil. Wiym jedno. do dupy z taką robotą jak twoj poprzednik patrzy Ci durch na łapy i jak ci ino rynka sie omskie i zepsujesz detal, to leci do szefa z cieplym (metafora tako)
Juz mielismy takiego jednego, ktoremu nikt na lapy nie patrzyl (oczywiscie w innym wymiarze)! Do dzisiaj nie umiemy wyjsc z tego syfu, ktory nam czerwony, przyspawany, bezkarny prezes zafundowal.....
Kontrola i nadzor musi byc, bo pozniej zamiast pracowac to na forum siedzimy:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

marcyk
Kontakt:

#236 Post autor: marcyk » 2 lis 2006, o 10:03

Jak MS miolby loblyc na wiosna nasza koszulka to jo chca jesce Bizaka nazot.
Arango-mokre: mimo moich 38 lot widza nadzwyczaj dobrze i niy narzekom na wzrok.

ONA BRZECZKI

#237 Post autor: ONA BRZECZKI » 2 lis 2006, o 10:14

zgadzam się,że Ruch już nigdy ne osiągnie tego co miał wcześniej a jak tak łatwo piłkarze się będę poddawac to kto wie co będzie za pare lat...

kolend

#238 Post autor: kolend » 2 lis 2006, o 10:21

marcyk pisze:Jak MS miolby loblyc na wiosna nasza koszulka to jo chca jesce Bizaka nazot.
A idac za ciosem moznaby jeszcze Sibika sciagnac :wink:

A tak na powaznie - to niektorzy nie dostrzegaja, ze po odejsciu "pewnych" osob - Ruch zrobil duzy krok w strone normalnosci. Mariusz to legenda Ruchu i nikt mu zaslug nie odbierze, ale jak dla mnie to rozdzial jego gry w Ruchu jest juz zamkniety.

A co do transferow - to mamy luki w kazdej formacji, lacznie z bramkarzem. Lawka jest dosc krotka albo inaczej - nie ma kto grac. Bo jedyne wlasciwie zmiany to byly Pepe-Ludzinski, lub jak ktos z pomocy nie mogl grac to wtedy Baran przechodzil do przodu, a wchodzil inny obronca...

pamietac tez trzeba, ze mamy kilku grajkow zdrowo po trzydziestce...

franek58

#239 Post autor: franek58 » 3 lis 2006, o 09:23

Trzeba pozbiyrac tych co sa wypozyczyni do innych klubow i zaczac budowac NOWY WIELKI RUCH.Nojlepi budowac od mlodego zeby bylo zaplecze dlo piyrwszy druzyny.Napewno jest duzo zdolnych karlusow.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#240 Post autor: Simone » 7 lis 2006, o 14:10

W Sporcie pisze ze jestesmy zainteresowani Giesa z Rozwoju ( wychowanek Gks Katowice :lol: ) i Jackiem Broniewiczem z Polonii Bytom

Szczerze , nie kojarze z gry ani pierwszego ani drugiego ...

ODPOWIEDZ