KS Ruch, co racja to racja, chop je niybieski, ale ostatniego szpilu jesieni na naszym placu, to jo mu do konca zycio nie zapomna...MkF pisze:Darek Fornalak Ks Ruch !!wielki szacunek !!
i tyla w temacie...

ja też z miłości do klubu wiele róznych upokorzeń zniosłem. Oczywiście nie wolno mi na jakiś temat dyskutować, bo nie grałem czy nie trenowałem za darmo.... pamiętam: "jestem tylko sfrustrowanym kibicem, który się nie zna" i najlepiej powinien w milczeniu przyklaskiwać temu, by stan awaryjny udało sie utrwalić w imię sentymentów na wieki.Lukas Michalski pisze: ja nie rozumiem ludzie skad w Was sie bierze taka nienawisc do ludzi ktorzy robili tu cos za darmo, z sentymentu do klubu. ktorzy serce i pieniadze tutaj poswiecili, a teraz sie pisze 'ten pan niech pracuje tam gdzie jest, CHAM'. To jest dopiero przykre...
nie wiem, ja calego wywiadu nie czytalem a i tak w tych fragmentach nic zlego nie widze. Fornalak na Ruch, jako Ruch, zlego slowa nie powie. Na niektorych ludzi pewnie tak, na sytuacje jakie w nim sie zdarzaly tez, ale co w tym zlego?[/quote]toy pisze:wywiad oczywiscie nie caly tylko wybrane fragmenty z bylym trenerem P. Dariuszem Fornalakiem
:roll:amra pisze:slavo - widac że niy wiysz nic na tymat sytuacji w klubie w danym okresie czasu nawet za klimka - wiync nie fandzol - ciesza sie że Darek osiągo takie wyniki w poloni bo oznaczo to że niy jest takim złym trynerem jak z niego robiyli -o wynikach swiadczy tyż ambicja drużyny i kolektyw - myśla że jakby darek mioł tych ludzi i takie warunki jak wleciał to miołby może podobne wyniki jak on podkreślom może.
ende
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], luigi47 i 57 gości