Oświadczenie NU

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: jalboss » 14 paź 2006, o 21:42

Nasza sektorówka powinna byc prezentowana co spotkanie, np. na samym początku jak zawodnicy wchodzą.
Przeciez to chyba nic nie kosztuje? Abo się myle?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#17 Post autor: Lutz » 14 paź 2006, o 21:48

jalboss pisze:Nasza sektorówka powinna byc prezentowana co spotkanie, np. na samym początku jak zawodnicy wchodzą.
Przeciez to chyba nic nie kosztuje? Abo się myle?
Tja.......niby recht inyk skond nabieresz tela ludzi co szpil co by ta fana dźwigali ? Jeszcze jedna bania ( niy dej Boże ) i wszysko zaś wróci do normy - czyli góra 4 tys.
A tak na marginesie sektorówka piykno .

Stona
Kontakt:

#18 Post autor: Stona » 14 paź 2006, o 22:01

nie je to takie proste, bo skuli nowej sektorowki to niebiescy musieli pora minut rozgrzewka opoznic bo jak sie rozkladalo to pol boiska zajmuje, by ja poskladac i dac na miejsce potrzebne jest kilkanascie osob, sklada sie ja z 20 minut conajmniej jak nie wiecej, to jest richtig kolos :)
za Tobą pójde w ogień, wode..

Zakol
Kontakt:

#19 Post autor: Zakol » 14 paź 2006, o 22:07

To juz momy przyczyna porazki :D Za krótko rozgrzewka chopcy mieli :D Żarcik oczywiscie...
Ruda1 K.S. RUCH

blumen

#20 Post autor: blumen » 15 paź 2006, o 11:53

DOSKONAŁOŚĆ W NIEBIESKIM WYDANIU !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BRAWO "NU" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#21 Post autor: wolfik » 15 paź 2006, o 19:35

to my dziekujemy 8)

Oprawa naprawde rewelacyjna, a sektorowka miazdzy, tak pieknej starannie wykonanej ogromnej sektorowki to chyba nie ma nigdzie

Mozna oswiadczenie NU wraz ze zdjeciami opublikowac w biuletynie przemeczowym? Mysle ze takie podziekowanie wszystkim kibicom wplacajacym kase i podnoszacym te szarfy to bardzo fajna sprawa
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ruchfans
Kontakt:

#22 Post autor: ruchfans » 15 paź 2006, o 22:02

Czysta ciekawość: jakie są jej wymiary? sektorówki oczywiście:)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
_B_
Kontakt:

#23 Post autor: _B_ » 16 paź 2006, o 18:48

wymiary flagi to 100m na 16m
policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
jeden za drugiego od nas głową ręczy

PSYCHOFANS

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#24 Post autor: markomaniak » 16 paź 2006, o 21:17

juz zech jest ciekawy na ta oprawa na wiosna :)

abo zrobcie oprawa na czesc bylego prezesa K.Rogali. !! :D

True Blue

#25 Post autor: True Blue » 16 paź 2006, o 21:48

mnie by sie marzyła oprawa na cześć naszego wlezienia do OE.

JEDI_V
Kontakt:

#26 Post autor: JEDI_V » 17 paź 2006, o 11:51

5zl skarbonka dla NU,25zl szalik,75zl koszulka-BYC KIBICEM RUCHU-BEZCENNE!!!!!!!!
JESTESCIE WIELCY,DZIYNKI
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

empisek

#27 Post autor: empisek » 18 paź 2006, o 20:13

Sektorowke mozna wyciongac co wazne i i nteresujonce szpile co bydzie wiela kibicow!!!Ale jeyst swietno i robi wielkie wrazynie jak by byl nowy stadion to i by sie znalezli kibice do sektorowki :lol: :lol: A przidol bysie choc by cos jak w angli robiom dostawiajom trybuna po kolei :wink: WIELKIE DZINKI NU' 03 bo sie wom nalezom.A jo mysla ze to bydzie wielko feta na czesc wlyzenio do OE :wink: i wtydy bydzie i Gucio i Cieslik i wiela znakomitosci :wink: :wink: :lol: :lol:

przybyt

#28 Post autor: przybyt » 19 paź 2006, o 21:53

Hm... 6 tys to nie aż tak dużo, jak każdy da minimum po 1 zł na meczu to sie uzbiera 10tys :) panowie co to jest 1 zł !!!! A co do sektorówki, to wydaje mi się, że powinna być w każdym meczu prezentowana !! Powinna być stworzona taka tradycja, że przed każdą drugą połową wyłania się sektorówka !! :D oczywiście o ile to nie jest jakiś wielki kłopot :) pozdrowienia i widzemy sie w piątek na cichej !! "Poć na szpil, nie wynokwiej!!" :D

Esiu.

#29 Post autor: Esiu. » 19 paź 2006, o 23:33

przybyt pisze:Hm... 6 tys to nie aż tak dużo, jak każdy da minimum po 1 zł na meczu to sie uzbiera 10tys :) panowie co to jest 1 zł !!!! A co do sektorówki, to wydaje mi się, że powinna być w każdym meczu prezentowana !! Powinna być stworzona taka tradycja, że przed każdą drugą połową wyłania się sektorówka !! :D oczywiście o ile to nie jest jakiś wielki kłopot :) pozdrowienia i widzemy sie w piątek na cichej !! "Poć na szpil, nie wynokwiej!!" :D

To je duży kłopot, nawet fess duży.

Tomus
Kontakt:

#30 Post autor: Tomus » 21 paź 2006, o 13:43

jo bych mioł ino jedno życzenie jak jakoś fana nie jest robiono na płot niski to jej tam nie wieszejcie, a w sumie to nie ciepejcie bo mie to bardzo boli jak jo widza jak ta piekno fana z Kęt leży na tym płocie jak jakoś szmata
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej

Zablokowany