Oświadczenie NU
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Tja.......niby recht inyk skond nabieresz tela ludzi co szpil co by ta fana dźwigali ? Jeszcze jedna bania ( niy dej Boże ) i wszysko zaś wróci do normy - czyli góra 4 tys.jalboss pisze:Nasza sektorówka powinna byc prezentowana co spotkanie, np. na samym początku jak zawodnicy wchodzą.
Przeciez to chyba nic nie kosztuje? Abo się myle?
A tak na marginesie sektorówka piykno .
-
- Kontakt:
nie je to takie proste, bo skuli nowej sektorowki to niebiescy musieli pora minut rozgrzewka opoznic bo jak sie rozkladalo to pol boiska zajmuje, by ja poskladac i dac na miejsce potrzebne jest kilkanascie osob, sklada sie ja z 20 minut conajmniej jak nie wiecej, to jest richtig kolos 

za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
to my dziekujemy 8)
Oprawa naprawde rewelacyjna, a sektorowka miazdzy, tak pieknej starannie wykonanej ogromnej sektorowki to chyba nie ma nigdzie
Mozna oswiadczenie NU wraz ze zdjeciami opublikowac w biuletynie przemeczowym? Mysle ze takie podziekowanie wszystkim kibicom wplacajacym kase i podnoszacym te szarfy to bardzo fajna sprawa
Oprawa naprawde rewelacyjna, a sektorowka miazdzy, tak pieknej starannie wykonanej ogromnej sektorowki to chyba nie ma nigdzie
Mozna oswiadczenie NU wraz ze zdjeciami opublikowac w biuletynie przemeczowym? Mysle ze takie podziekowanie wszystkim kibicom wplacajacym kase i podnoszacym te szarfy to bardzo fajna sprawa
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- _B_
- Kontakt:
- markomaniak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sektorowke mozna wyciongac co wazne i i nteresujonce szpile co bydzie wiela kibicow!!!Ale jeyst swietno i robi wielkie wrazynie jak by byl nowy stadion to i by sie znalezli kibice do sektorowki :lol: :lol: A przidol bysie choc by cos jak w angli robiom dostawiajom trybuna po kolei
WIELKIE DZINKI NU' 03 bo sie wom nalezom.A jo mysla ze to bydzie wielko feta na czesc wlyzenio do OE
i wtydy bydzie i Gucio i Cieslik i wiela znakomitosci
:lol: :lol:

Hm... 6 tys to nie aż tak dużo, jak każdy da minimum po 1 zł na meczu to sie uzbiera 10tys
panowie co to jest 1 zł !!!! A co do sektorówki, to wydaje mi się, że powinna być w każdym meczu prezentowana !! Powinna być stworzona taka tradycja, że przed każdą drugą połową wyłania się sektorówka !!
oczywiście o ile to nie jest jakiś wielki kłopot
pozdrowienia i widzemy sie w piątek na cichej !! "Poć na szpil, nie wynokwiej!!" 

przybyt pisze:Hm... 6 tys to nie aż tak dużo, jak każdy da minimum po 1 zł na meczu to sie uzbiera 10tyspanowie co to jest 1 zł !!!! A co do sektorówki, to wydaje mi się, że powinna być w każdym meczu prezentowana !! Powinna być stworzona taka tradycja, że przed każdą drugą połową wyłania się sektorówka !!
oczywiście o ile to nie jest jakiś wielki kłopot
pozdrowienia i widzemy sie w piątek na cichej !! "Poć na szpil, nie wynokwiej!!"
To je duży kłopot, nawet fess duży.
-
- Kontakt: