arcio pisze:Patton pisze:Z kogo Ty chcesz kibicow zrobic? Z tych co wychodzili w 80 minucie? Z tych co bluzgali naszych graczy za oddanie Jadze pilki ( Fair Play), czy z tych, co kopali w krzeselka, bo Ruch nie strzelil bramki?? Chcesz, to ich przygarnij na trybune, ja im mowie krotko - NIE!!
Patton a ja widziałem ludzi którzy na zawiszy sikali z podniety a dziś naszych jebali - a to nie byli sezonowcy
ludzie sie poprostu "nauczyli" że Ruch wygrywa i nie dopuszczali myśli o porażce - stąd frustracja
nawet gdyby dziś wygrali i tak za tydzień nie byłoby jak dziś te 12 tys bo to nie przeciwnik na który tyle ludzi przyjdzie
teraz juz chyba wracamy do schematu z 5-6 tyś
nastepny wysprzedany mecz to raczej wiosna i polonia bytom oraz zagłebie sosnowiec
Zgadzam sie w pełni, to samo chciałem powiedzieć. Nie liczcie że na Stal przyjdzie znowu full stadion. Z powodu porażki "nowych" odpuści sobie koło 1000, 2000 tys. A zainteresowanie też spadnie, było pewnie sezonowców troche, wiec jak przyjdzie 8 tysiecy to maks. I niech nikt nie pisze że będą bilety wyprzedane przed meczem, bo to między bajki sobie możesz włożyć. A co do meczu:
Mikulenas: On już taki jest, albo ma dzień, albo nie, myślę że mógł zejść około 70 minuty a za niego wejść Domżalski, który pokazał jaki z niego "joker" z Łomżą.
Bonk: Tragedia. Nie szło mu kompletnie, niepotrzebne straty. Jak forma sie nie zmieni trzeba go wymienić, bo tak to nawet ze Stalą oddamy środek pola.
Pulkowski: Już od paru meczy forma jakby idzie w dół, mam nadzieję że sie odrodzi. I niech poćwiczy strzały na bramkę z dystansu
Ćwielong: Zawiódł. Boi się wychodzić jeden na jeden, a to musi umieć każdy rasowy napastnik. Niech sie cieszy ze jeszcze nigdzie nie poszedł, bo już tułałby się nie w pierwszej lidze, ale w rezerwach pierwszoligowców. Musi się jeszcze dużo nauczyć, choćby tego nieszczęsnego jeden na jeden.
Misiura: Mógł wejść wcześniej. Jak wszedł był niewidoczny.
Oprawa fajna, tylko doping troche słaby, trybuna ,mnie zawiodła, ostatnio była tam dużo lepsza atmosfera. I ZA DUŻO MI NA TRYBUNIE WULCÓW. KIEDYŚ PRZYCHODZILI TAM PORZADNI LUDZIE, A TERAZ??? NIEKTÓRZY SIĘ CHYBA Z MAŁPĄ NA ROZUM ZAMIENILI.
A sektorówka bardzo fajna, tylko gdzie wy ją chowacie?Tniecie na kawałki?

Może to była sektorówka jednorazowa?