Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
jjay86
Kontakt:

#496 Post autor: jjay86 » 14 paź 2006, o 10:20

co prawda zabiore pierwszr raz glos tu na forum choc juz dluzgo je obserwujue, ale to co wczoraj zobaczylem musze skomentowac...
1) gra chlopcow naprawde nienajgrosza ino brak skutecznosci...(zdarza sie i najlepszym)
2)doping: w mojej opini na zawiszy bylo lepiej wszyscy spiewali itd. a wczoraj.. siedzac na "5" jacys ludzie za mna nwet nie pozwalali wstawac do spiewania itd zaraz krzyczeli "siadac" "nie nie widza a zaplacilem za bilet" - poprostu rece mi wtedy opadaly i chyba bede musial zmienic sektor, bo naprawde chce dopingowac naszych i moge stac nawet caly mecz!
3) co do kibicow poporstu poczulem pewnien niesmak jak kolesie pare metrow ode mnie oficjalnie w 30min wyciagneli trawe i zaeczli jarac :( poprostu to bylo przykre, a ich dalsze zachowanie po "upalenie sie" ZENADA..
4) cos milego na koniec :D BRAWA za oprawe, widzialem jak wielu ludzi ie staralo zeby to wyszlo super i chyba tak bylo GRATULACJE!!
P.S.mam nadzieje ze w nastepnym szpilu moze byc nawet nas mniej ale zeby byl dopoing bo oto chodzi!!

Panewniki
Kontakt:

#497 Post autor: Panewniki » 14 paź 2006, o 10:24

NIEBIESKI_ pisze:mom pytanie niechce mi sie czytać wszystkich postów bo ich je dużo na sektorze gości siedzieli MY(Ruch)? bo tak mi sie zdowało a Jaga w buforowym? mom nadzieja że wygrom zakład :) a jeśli chodzi o mecz to kiedyś sie tak musiało stać
Ja :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

niebieskifanatyk
Kontakt:

#498 Post autor: niebieskifanatyk » 14 paź 2006, o 10:29

Najlepsze boło coś cie tak cicho dziesiona coś cie tak cicho

los_madeyos

#499 Post autor: los_madeyos » 14 paź 2006, o 10:32

arcio pisze:
Patton pisze:Z kogo Ty chcesz kibicow zrobic? Z tych co wychodzili w 80 minucie? Z tych co bluzgali naszych graczy za oddanie Jadze pilki ( Fair Play), czy z tych, co kopali w krzeselka, bo Ruch nie strzelil bramki?? Chcesz, to ich przygarnij na trybune, ja im mowie krotko - NIE!!
Patton a ja widziałem ludzi którzy na zawiszy sikali z podniety a dziś naszych jebali - a to nie byli sezonowcy
ludzie sie poprostu "nauczyli" że Ruch wygrywa i nie dopuszczali myśli o porażce - stąd frustracja
nawet gdyby dziś wygrali i tak za tydzień nie byłoby jak dziś te 12 tys bo to nie przeciwnik na który tyle ludzi przyjdzie
teraz juz chyba wracamy do schematu z 5-6 tyś
nastepny wysprzedany mecz to raczej wiosna i polonia bytom oraz zagłebie sosnowiec
Zgadzam sie w pełni, to samo chciałem powiedzieć. Nie liczcie że na Stal przyjdzie znowu full stadion. Z powodu porażki "nowych" odpuści sobie koło 1000, 2000 tys. A zainteresowanie też spadnie, było pewnie sezonowców troche, wiec jak przyjdzie 8 tysiecy to maks. I niech nikt nie pisze że będą bilety wyprzedane przed meczem, bo to między bajki sobie możesz włożyć. A co do meczu:

Mikulenas: On już taki jest, albo ma dzień, albo nie, myślę że mógł zejść około 70 minuty a za niego wejść Domżalski, który pokazał jaki z niego "joker" z Łomżą.

Bonk: Tragedia. Nie szło mu kompletnie, niepotrzebne straty. Jak forma sie nie zmieni trzeba go wymienić, bo tak to nawet ze Stalą oddamy środek pola.

Pulkowski: Już od paru meczy forma jakby idzie w dół, mam nadzieję że sie odrodzi. I niech poćwiczy strzały na bramkę z dystansu :wink:

Ćwielong: Zawiódł. Boi się wychodzić jeden na jeden, a to musi umieć każdy rasowy napastnik. Niech sie cieszy ze jeszcze nigdzie nie poszedł, bo już tułałby się nie w pierwszej lidze, ale w rezerwach pierwszoligowców. Musi się jeszcze dużo nauczyć, choćby tego nieszczęsnego jeden na jeden.

Misiura: Mógł wejść wcześniej. Jak wszedł był niewidoczny.

Oprawa fajna, tylko doping troche słaby, trybuna ,mnie zawiodła, ostatnio była tam dużo lepsza atmosfera. I ZA DUŻO MI NA TRYBUNIE WULCÓW. KIEDYŚ PRZYCHODZILI TAM PORZADNI LUDZIE, A TERAZ??? NIEKTÓRZY SIĘ CHYBA Z MAŁPĄ NA ROZUM ZAMIENILI.

A sektorówka bardzo fajna, tylko gdzie wy ją chowacie?Tniecie na kawałki? :) Może to była sektorówka jednorazowa? :wink:

riquelme
Kontakt:

#500 Post autor: riquelme » 14 paź 2006, o 10:33

nie wiem o co poszlo ale wczoraj podobnie jak z hydro znowu jakies male awantury pod kasami juz w trakcie trwania meczu. aha i druga sprawa - kolejki przd wejsciem na mecz sa ogromne i zauwazylem ze pojawia sie grupa oszolomow ktorzy od razu rzucaja hasla w stylu je*** policje i wjezdzamy z brama. jak tak bedziemy robic co mecz to w koncu kiedys sie to przerodzi w cos wiekszego i stracimy to co bylo tak dlugo budowane (frekwencja, atmosfera w klubie itp). :x

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#501 Post autor: Simone » 14 paź 2006, o 10:37

ja taka uwaga bez zadnych zlosliwosci odrazu zaznaczam ...

Pilnujcie tej wielkiej sektorowki jak oka w glowie bo wiadomo :!:

Przespalem sie z porazka i mowi sie trudno Cieszmy sie tym co mamy :flaga:

SODA

#502 Post autor: SODA » 14 paź 2006, o 10:41

jeszcze raz na spokojnie OPRAWA za***ista i WIELKJIE DZIEKI DO NU !!!!!!!!!!!

doping tak jak mowilem bylismy specjalnie na s.4 i tam slabo slychac

PROPONUJA PRZENIESC MLYN NA PROSTO

co do bluzgow na Jaga nie bylo tak zle, stalismy kolo nich i bylo spoko ,zawsze jakis hu* sie znajdzie ale tak jest zawsze

I GOWY DO GORY NA NASTYMPNY SZPIL ZAS PRZYDYMY BO MY

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#503 Post autor: spyru » 14 paź 2006, o 10:45

Młyn na prostej to młyn bez flag, a młyn bez flag to nie młyn :D
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

19Lipiniorz20

#504 Post autor: 19Lipiniorz20 » 14 paź 2006, o 10:52

graja w piątek napewno. P.S. szkoda tyj porażki

SODA

#505 Post autor: SODA » 14 paź 2006, o 11:00

spyru pisze:Młyn na prostej to młyn bez flag, a młyn bez flag to nie młyn :D
spyru na pewno masz racje bo w tym siedzisz ,ale warto sie zastanowic bo w wiekszosci w wielkich klubach tak jest

Niebieski21
Kontakt:

Moja jedyna miłość !! To NIEEEEBIESCY !!

#506 Post autor: Niebieski21 » 14 paź 2006, o 11:01

Powiem krótko : NIEBIESCY nic sie nie stało!! NIEBIESCY nic się nie stało !! :niebiescy: :flaga:

Raulito
Kontakt:

#507 Post autor: Raulito » 14 paź 2006, o 11:08

Trzeba zyc dalej :) a nastepny mecz jak bedzie w piatek 13-stego trza przelozyc ;) nie no zartuje ....ale szkoda bo Miki mogl sam ten mecz wygrac ...Jaga praktycznie bramce nie zagrazala ....jedyne pozytywne wrazenie zrobil na mnie Sobolewski dobry koles tylko w 2 polowie mu cos nie wychodzily wrzuty....(i dobrze) ale byl duzo szybszy od naszych bocznych obroncow...

Wszyscy na Stal i 3pkt musza zostac Na Cichej !!!
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#508 Post autor: niebieskifanatyk » 14 paź 2006, o 11:22

Jo sie juz zalozyl nowy folder "Ruch-Jaga" a w nim Foty i Filmiki ale ta strona nie dzialo nie wiem czymu :roll:
http://www.ruch.chorzow-online.pl/

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#509 Post autor: Patton » 14 paź 2006, o 11:29

Ufff przespalem sie z tym i na nastepnym meczu poprosze o kolejne 12 tys. Z jednym wyjatkiem - bez najebanych i musimy sami trzymac porzadek na trybunach. PozdRawiam!!

Wiec Wstan, Do Gory Glowe Wznies!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

GrEmLiN

#510 Post autor: GrEmLiN » 14 paź 2006, o 11:30

Noo Niedziało coś ta stronka, Co do szpilu- RewelacjA! Ino trocha gupio wyszłoze czabyło skokać bez płot, bo niebyło już biletów:P Ale Opłacało sie Wlyź :) PozdRo0o

ODPOWIEDZ