Jeszcze raz wracam do sprawy biletow. Przed Zawisza bylem 25min przed meczem i ku mojemu zaskoczeniu kolejka byla mniejsza niz zwykle (wiekszosc kupila w przedsprzedazy), wiec nie ma sie co martwic, ze ktos nie wejdzie. Z Zawisza byly tez bilety gdzie nazwa gosci byla stemplowana, a nie drukowana, wiec teraz tez spoko dorobia biletow jak bedzie potrzeba (stempel Jagi na bank jest w klubie). A nawet jak braklo, to po rozpoczeciu wpuscili za darmo! Wiec zadnych hasel typu nie wiem czy isc, bo moze nie byc biletow.
Ja nawet biore zabola ze soba. Niech chlopak zobaczy co dobre, a pozniej na piwko:)
Do SZarlina, ja mam numer na dziesionie (10b chyba) 600 (iles-nie pamietam dokladnie), wiec z tym numerowaniem jest roznie.
Co sie tyczy hasla kto wygro szpil! Panowie, mamy na Ruchu cala mase ludzi nie mowiacych po slasku, wiec nie wiem, czy powinnismy im odebrac mozliwosc robienia dopingu! Lepiej wymyslac nowe przyspiewki niz stare sprawdzone zmieniac. Pozniej polowa spiewa som my zawsze tam, kaj nosz Ruch....
a reszta jestesmy zawsze tam....
burdel sie tylko robi i tyle.
Wszyscy pamietac, bilety sa i beda, wiec wszyscy, powtarzam wszyscy na mecz i dac zarobic klubowi. 12tys ludzi to 120tys zlotych dla klubu (liczac, ze kobiety i dzieci na rodzinnym nie palca, ale trubuna jest drozsza niz 10zl).
Do zobaczenia na szpilu!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!