Ruch - Jaga

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Yokerinho

#226 Post autor: Yokerinho » 12 paź 2006, o 21:43

Mom 2 pytania: nie wie ktos czy beda jeszcze do sprzedania bilety na TRYBUNA DOLNO! (lub na GÓRNO)?? czy juz sie sprzedały?
i czy jak mom legitka klubu kibica to ten bilet jest dla mnie odłożony czy jak? bo jada po bilety jutro o 13 i nie chioł bym niespodzianek :]
ul. Styczynskiego(Chorzów CiTy) wsiado do autobany 30 osobową ekipą...hehe pierwszy roz :D zawsze było ok. 10 :D YeaaaH

Admin:

Gratuluje nagrody :)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: HKSADIK » 12 paź 2006, o 22:05

właśnie ja sie tego Tarasiewicza obawiam najbardziej...w tamtym sezonie klupnoł nam dwa razy... 8) no ale jak to sie mówi--do trzech razy sztuka... 8)
kurde--coś czuje tego lidera po tej rundzie...:) :wink:
z Niebieskim pozdRowieniem! :)
Ostatnio zmieniony 12 paź 2006, o 22:07 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

los_madeyos

#228 Post autor: los_madeyos » 12 paź 2006, o 22:06

Yokerinho pisze:Mom 2 pytania: nie wie ktos czy beda jeszcze do sprzedania bilety na TRYBUNA DOLNO! (lub na GÓRNO)?? czy juz sie sprzedały?
i czy jak mom legitka klubu kibica to ten bilet jest dla mnie odłożony czy jak? bo jada po bilety jutro o 13 i nie chioł bym niespodzianek :]
ul. Styczynskiego(Chorzów CiTy) wsiado do autobany 30 osobową ekipą...hehe pierwszy roz :D zawsze było ok. 10 :D YeaaaH

Admin:

Gratuluje nagrody :)

Wiesz, ja dziś byłem koło 16, to na dolną już nie było a na górną tylko na sektory 1 i 4. Pisałem już o tym wcześniej i wspomniałem, że pewnie na jutro coś zostawili i dorzucą do kas. Tak mi się wydaje. Może inni wiedzą na 100% ???
Ja wiem tyle w każdym razie.[/url]

Yokerinho

#229 Post autor: Yokerinho » 12 paź 2006, o 22:34

Sory ze nie w temacie ale nie wiem za co przedchwila dostolem ta nagroda... moze mi ktos powiedziec kaj tu jest regulamin bo szukom i szukom i nikaj nie widza :| ...pytolem sie czy sa bilety na trybuna bo ona nie jest wielko za to frekfencja jest :D jak mi ino ktos odpisze to tego posta zeddytuja na calkiem inny i w temacie(nie dowejcie mi zas ostrzezenia)

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#230 Post autor: vahanara » 12 paź 2006, o 22:45

A jutro piątek 13-go... Ciekawe dla kogo :?: :wink:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Buger

#231 Post autor: Buger » 12 paź 2006, o 22:48

masz watpliwosci?:D

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#232 Post autor: Roson_Ruda_1 » 12 paź 2006, o 22:58

Yokerinho pisze:Sory ze nie w temacie ale nie wiem za co przedchwila dostolem ta nagroda... moze mi ktos powiedziec kaj tu jest regulamin bo szukom i szukom i nikaj nie widza :|
Patton pisze:Koniec tematu biletow - kazdy wejdzie ;) Od teraz kazdy post w stylu mam juz, stalem 15 min. bedzie przez nas nagradzany odpowiednio :)
usunąć mu ostrzeżenie :twisted:
PozdRo
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Alex_

#233 Post autor: Alex_ » 12 paź 2006, o 23:23

RoSoN pisze:
Yokerinho pisze:Sory ze nie w temacie ale nie wiem za co przedchwila dostolem ta nagroda... moze mi ktos powiedziec kaj tu jest regulamin bo szukom i szukom i nikaj nie widza :|
Patton pisze:Koniec tematu biletow - kazdy wejdzie ;) Od teraz kazdy post w stylu mam juz, stalem 15 min. bedzie przez nas nagradzany odpowiednio :)
usunąć mu ostrzeżenie :twisted:
PozdRo
dokaldnie ku*** !!

co to ku*** jakies zasady ?? ze bydziesz pierdoilic o banach i ostrzezenaich !! to jest forum i moze co chca godac a to ze sie spytom o bielty po raz 100-setny to nei wlasn tukej jak ci sie nei podobo , ku*** wielkie nieporozumienie jak tacu ludzi jak ty maja admina... :twisted: no ale coz, na szczesnie sa jeszcze normalni na tym forum !!

JUTRO WSZYSCY NA NIEBIESKO !!!! :D

EDIT ADMIN (LUKAS M):
po 1 to jest forum ale nie kazdy moze pisac co chce i jak chce bo opdowiadaja za nie administratorzy, forum nie wisi w powietrzu tylko jest na danym serwerze itd itp.
po 2 bylo kilka razy mowione nie siac zametu, bo beda ostrzezenia. wiec nie widze tu niespodzianki
po 3 ostrzezenie za bluzgi

pozdRawiam

bolo23

#234 Post autor: bolo23 » 13 paź 2006, o 02:04

wszistko nie wazne - na***any zech jest
som my zowdy tam kaj nosz RUCH CHORZOW gro!!
choby nie wiem co, ale nawalony z tego krakowa przijada i wygromy tyn spiel
wygromy, bo czemu by niy?? w koncu dosc upokorzen i trzeba pokozac ze my to nie jakies tam kszo czy inksze zawisze...
NIEBIESCY!!!!!!!!!!!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#235 Post autor: niebieskifanatyk » 13 paź 2006, o 07:25

To juz dzisiej :). CHyba mi zazdroscicie bo buda mom dzisiej do 10:20 skrocone lekcje :)

reden
Kontakt:

#236 Post autor: reden » 13 paź 2006, o 07:29

Blaszany pisze:aha no i pewnie zastompienie kto wygra mecz na KTO WYGRO SZPIL? (rycane z 7-my do calego stadionu) to kolejne moje niy doczekanie. :cry: :roll:
a szkoda... bo to lepiyj wyłazi.... ;/
"Siódyma", pochytejcie to. Aby roz...
Byda fest wdziynczny.

bluefil
Kontakt:

#237 Post autor: bluefil » 13 paź 2006, o 08:00

Jeszcze raz wracam do sprawy biletow. Przed Zawisza bylem 25min przed meczem i ku mojemu zaskoczeniu kolejka byla mniejsza niz zwykle (wiekszosc kupila w przedsprzedazy), wiec nie ma sie co martwic, ze ktos nie wejdzie. Z Zawisza byly tez bilety gdzie nazwa gosci byla stemplowana, a nie drukowana, wiec teraz tez spoko dorobia biletow jak bedzie potrzeba (stempel Jagi na bank jest w klubie). A nawet jak braklo, to po rozpoczeciu wpuscili za darmo! Wiec zadnych hasel typu nie wiem czy isc, bo moze nie byc biletow.
Ja nawet biore zabola ze soba. Niech chlopak zobaczy co dobre, a pozniej na piwko:)

Do SZarlina, ja mam numer na dziesionie (10b chyba) 600 (iles-nie pamietam dokladnie), wiec z tym numerowaniem jest roznie.

Co sie tyczy hasla kto wygro szpil! Panowie, mamy na Ruchu cala mase ludzi nie mowiacych po slasku, wiec nie wiem, czy powinnismy im odebrac mozliwosc robienia dopingu! Lepiej wymyslac nowe przyspiewki niz stare sprawdzone zmieniac. Pozniej polowa spiewa som my zawsze tam, kaj nosz Ruch....
a reszta jestesmy zawsze tam....
burdel sie tylko robi i tyle.

Wszyscy pamietac, bilety sa i beda, wiec wszyscy, powtarzam wszyscy na mecz i dac zarobic klubowi. 12tys ludzi to 120tys zlotych dla klubu (liczac, ze kobiety i dzieci na rodzinnym nie palca, ale trubuna jest drozsza niz 10zl).
Do zobaczenia na szpilu!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

reden
Kontakt:

#238 Post autor: reden » 13 paź 2006, o 08:18

bluefil pisze:Co sie tyczy hasla kto wygro szpil! Panowie, mamy na Ruchu cala mase ludzi nie mowiacych po slasku, wiec nie wiem, czy powinnismy im odebrac mozliwosc robienia dopingu! Lepiej wymyslac nowe przyspiewki niz stare sprawdzone zmieniac. Pozniej polowa spiewa som my zawsze tam, kaj nosz Ruch....
a reszta jestesmy zawsze tam....
Panowie, mamy na Ruchu cala mase ludzi nie mowiacych po polsku, wiec nie wiem, czy powinnismy im odebrac mozliwosc robienia dopingu!
:D

bluefil
Kontakt:

#239 Post autor: bluefil » 13 paź 2006, o 08:24

Reden, zarty na bok. W Polsce, a do niej nadal nalezymy jedynym jezykiem urzedowym jest Polski!!!!!
Widac, ze jakos naturalnie ta przyspiewka nie jest adaptowana do naszego repertuaru i wiekszosc nadal wola kto wygra mecz...ja sie i tak dostosuje....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

reden
Kontakt:

#240 Post autor: reden » 13 paź 2006, o 08:36

Niy chca sam robić bajzlu w temacie ale dopowiym yno jeszcze jedne.
Napisołch co na Ruch łażom ludzie "nie mówiący po polsku" toch mioł na myśli nic inkszygo jak to że używajom na codziyń ślonski godki. I jedna tako mała zmiana w tym dialogu "Fto wygro szpil?!-RUCH!!!" niy spowoduje wielkiygo zamyntu ani tym bardzij konsternacji kibiców. A wiela ludzi poczuje sie lepij...

ODPOWIEDZ