Ruch na antenie TVP3

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#91 Post autor: Amela » 30 sie 2006, o 10:23

mirek125 pisze:Wiy ftos moze czy jest szansa zeby mecz Ruchu z Zagłębiem pokazywali w telewizji czy chyba jednak niy?? :roll:

jest transmisja na żywo ze stadionu w sosnowcu na kanale eurosport :wink:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

koloR
Kontakt:

#92 Post autor: koloR » 30 sie 2006, o 11:44

Dziobol pisze:
mirek125 pisze:Wiy ftos moze czy jest szansa zeby mecz Ruchu z Zagłębiem pokazywali w telewizji czy chyba jednak niy?? :roll:
JAKA TELEWIZJA ????? WSZYSCY DO SOSNOWCA A NIE TELEWIZJA !!!!!!!!!!
racja , ale jakby bylo w tv to szloby se nagrac , bo z tego sektora to tam niewiele zoboczymy
To my najwieRniejsi Ruchu kibice , tworzymy Niebieskie Katowice
i nigdy nie nadejdzie taki czas , by w tym mieście zabrakło nas
bo po nas będą nowi , młodzi i zdecydowani , tacy jak my - katowiccy Ruchu fani

adamo_R

#93 Post autor: adamo_R » 12 paź 2006, o 17:20

Telewizja Polska podpisała umowę z Polskim Związkiem Piłki Nożnej na transmitowanie meczów drugiej ligi piłki nożnej do czerwca 2009 roku.
Każdego tygodnia będą pokazywane dwa spotkania. W TVP3 Regionalnej w niedzielę o 14.30 lub 18.30 oraz w TVP Sport w poniedziałek.
Zawarta umowa przyczyni się do promocji piłki nożnej, najpopularniejszej dyscypliny sportu w oparciu o sieć oddziałów terenowych TVP.

tomasz_

#94 Post autor: tomasz_ » 12 paź 2006, o 17:26

Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami.. :| Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo

bogas1985

#95 Post autor: bogas1985 » 12 paź 2006, o 17:35

tomasz_ pisze:Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami.. :| Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo
na calym swiecie to TV wyznacza termin gry. Po podpisaniu umowy TVP powie ze gramy o 14.30 w niedziele to bedziemy musieli sie dostosowac....

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#96 Post autor: SzaRlin » 12 paź 2006, o 17:38

bogas1985 pisze:
tomasz_ pisze:Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami.. :| Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo
na calym swiecie to TV wyznacza termin gry. Po podpisaniu umowy TVP powie ze gramy o 14.30 w niedziele to bedziemy musieli sie dostosowac....
Skoro jest tak długo umowa podpisano to klub napewno kasa dostanie za transmisja :D zresztą jeszcze tylko do czerwca bydom nos na TVP3 pokazywać, potym sie na C+ przerzucomy ;)
EDIT: Tomasz_ szczerze? niy pi***ol... prawdziwych kibiców nie odstraszyła burza na PP i co twierdzisz ze ktos woli je*** do ryja piwsko przed TV i paczec na szpil??!!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2006, o 17:51 przez SzaRlin, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Ryjek
Kontakt:

#97 Post autor: Ryjek » 12 paź 2006, o 17:39

z ta frekwencja glupoty opowiadasz kto chcce przyjsc i tak przyjdzie a w tv mozna obejzec powtorke .... masakRa wogole chyba nie bede juz sie tutaj udzielał bo taki syf i takie posty ze az ku***ca mie biere :twisted: pyrsk

BlUe1920Gi[R]L

#98 Post autor: BlUe1920Gi[R]L » 12 paź 2006, o 18:05

a jo wom powiem ino tela... ze jak w piatek jest mecz to jest najlepiej... bo paczcie tyz na to ze niekierzy łaza do szkoly i do roboty... a w niedziela to jo przewaznie siedza i sie ucza... i najlepszym dniem na szpil jest piatek... po szkole... nie trza sie uczyc... jest wolen... i idzie sie na***ac... tak samo w sobota... a w niedziela... mozna pedziec ze po szpilusie idzie uczyc... ja ale dejmy nqa to zer Ruch wugro... a na pewno wygro :twisted: to pojdziesz na browara... potym kupisz drugigo i czecigo... i nici z nauki bo do dom przijdziesz na***any.... a w sobota sie mozesz na***ac i tela...:0 pozdrawiam... moze tojest gupio wypowiedz ale przynajmnij jo tak sadza...

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: heli » 12 paź 2006, o 18:35

bogas1985 pisze:
tylko, że na całym świecie, ale tv płaci za to grubą kase, a jak z tym jest u nas pewnie nie powiedzą zasłaniajać sie umową handlową, a dla klubów trafi o wiele mniejsza kwota, bo sobie panowie w pzpn prowizje wezną. A po drugie widząc jak sie telewizja dotychczas za to brała, to i tak nie była zbyt wielka ta kwota, raczej argumentem było, że sposnorzy bedą w tv.

Byle Ruch nie mioł żadnego szpilu w pn, do końca tej rundy, bo sie w nerwia jak beda musioł jakiś odpuścić.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

arcio
Kontakt:

#100 Post autor: arcio » 12 paź 2006, o 18:49

po podpisaniu umowy jak telewizja bedzie coś chciała pokazać to mecz przełozą bez zgody - bo jest umowa ale
sa napewno jakieś terminy wg których można przełozyć mecz z powiedzmy piątku na niedziela albo poniedziałek
to by minumum musiało być 2 tydnie co by szło znaleść firmy chcące sie pokazać na antenie ogólnokrajowej
a o frekwencja to jo sie nie matwia - bo teraz nawet jak mecz był w tv (zawisza) to był nadkomplet

jak bedzie dobra gra i atmosfera to ludzie przyjdą

mecze Ruchu ze słabszymi zespołami raczej nie pokażą w tv więc luzik, a na lepsze ludzie przyjdą na Cichą :)

a poza tym umowa została podpisana jak czytam wyżej pomiędzy tvp a pzpn - a kaj tu zgoda klubów??
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#101 Post autor: ruchowiec71 » 12 paź 2006, o 19:18

To nie chodzi o to że mecz w niedziele i bedzie mniej ludzi. Bo akurat w niedziele ludzie maja chyba najwiecej czasu ale chodiz o to ze mecz o 14:30 a o 19 to iststotna róznica. Mecz musi bc przy swiatłach!!!!!!
Tylko 19!!!!!!
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

baxsio
Kontakt:

#102 Post autor: baxsio » 12 paź 2006, o 20:01

I nie mozna powiedziec ze mecze w piatek to najlepszy czas.
Bo takich jak jo co robia na zmiany jest od groma i niekierzy nie umia pozmieniac se zmiany.
Mnie jak narazie sie udowo byc na korzdym szpilu w piatek.
Ale do mnie optymalny dzien to sobota wieczor.
Pozdro
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#103 Post autor: wolfik » 12 paź 2006, o 20:23

jednamu pasuje piatek, innemu sobota, a jeszcze innemu niedzieli, jeden woli o 15 drugi o 19, nie da si wszystkim dogodzic, ja chce tylko zeby przed runda miec terminarz i wiedziec kiedy jaki mecz sie odbedzie, a nie zmiany terminow na kilka dni przed meczem, no chyba ze w jakis wyjatkowych sytuacjach

Dziwne to ze pzpn i tvp3 podpisuje umowe bez udzialu klubow
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

arcio
Kontakt:

#104 Post autor: arcio » 12 paź 2006, o 21:05

wolfik pisze:jednamu pasuje piatek, innemu sobota, a jeszcze innemu niedzieli, jeden woli o 15 drugi o 19, nie da si wszystkim dogodzic, ja chce tylko zeby przed runda miec terminarz i wiedziec kiedy jaki mecz sie odbedzie, a nie zmiany terminow na kilka dni przed meczem, no chyba ze w jakis wyjatkowych sytuacjach

Dziwne to ze pzpn i tvp3 podpisuje umowe bez udzialu klubow
tak nie bedzie że od razu ustalą kto w tv bedzie
bedzie "normalny" terminarz a o tym kto w tv bedzie min na dwa tydnie do przodu wiadomo
a przynajmniej tak powinno być
nigdy nie jest za późno

blue

#105 Post autor: blue » 15 paź 2006, o 12:07

co dzis leci na tvp3? ktos mi mowil ze ma leciec ruch-jaga...

ODPOWIEDZ