mirek125 pisze:Wiy ftos moze czy jest szansa zeby mecz Ruchu z Zagłębiem pokazywali w telewizji czy chyba jednak niy?? :roll:
jest transmisja na żywo ze stadionu w sosnowcu na kanale eurosport

racja , ale jakby bylo w tv to szloby se nagrac , bo z tego sektora to tam niewiele zoboczymyDziobol pisze:JAKA TELEWIZJA ????? WSZYSCY DO SOSNOWCA A NIE TELEWIZJA !!!!!!!!!!mirek125 pisze:Wiy ftos moze czy jest szansa zeby mecz Ruchu z Zagłębiem pokazywali w telewizji czy chyba jednak niy?? :roll:
na calym swiecie to TV wyznacza termin gry. Po podpisaniu umowy TVP powie ze gramy o 14.30 w niedziele to bedziemy musieli sie dostosowac....tomasz_ pisze:Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami..Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo
Skoro jest tak długo umowa podpisano to klub napewno kasa dostanie za transmisjabogas1985 pisze:na calym swiecie to TV wyznacza termin gry. Po podpisaniu umowy TVP powie ze gramy o 14.30 w niedziele to bedziemy musieli sie dostosowac....tomasz_ pisze:Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami..Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo
z ta frekwencja glupoty opowiadasz kto chcce przyjsc i tak przyjdzie a w tv mozna obejzec powtorke .... masakRa wogole chyba nie bede juz sie tutaj udzielał bo taki syf i takie posty ze az ku***ca mie biere :twisted: pyrsktomasz_ pisze:Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami..Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo
tylko, że na całym świecie, ale tv płaci za to grubą kase, a jak z tym jest u nas pewnie nie powiedzą zasłaniajać sie umową handlową, a dla klubów trafi o wiele mniejsza kwota, bo sobie panowie w pzpn prowizje wezną. A po drugie widząc jak sie telewizja dotychczas za to brała, to i tak nie była zbyt wielka ta kwota, raczej argumentem było, że sposnorzy bedą w tv.bogas1985 pisze:na calym swiecie to TV wyznacza termin gry. Po podpisaniu umowy TVP powie ze gramy o 14.30 w niedziele to bedziemy musieli sie dostosowac....tomasz_ pisze:Hujowo by bylo.. SPiepszy się cala atmosfera z Cichej bo bedzie o 50% mniej ludzi. Mi też niedziela nie pasuje. Zarząd ma do wybory: kibice Ruchu bądź pokazać się przed innymi miastami..Mecze muszą być wpiątek o 19 !! To jest Nasze swięto !! JAk ktoś chce Ruch oglądacto na Cichą przyjsc musi ( nawet emeryty i zasiadac na sektorze nr 5a ) PozdRo
tak nie bedzie że od razu ustalą kto w tv bedziewolfik pisze:jednamu pasuje piatek, innemu sobota, a jeszcze innemu niedzieli, jeden woli o 15 drugi o 19, nie da si wszystkim dogodzic, ja chce tylko zeby przed runda miec terminarz i wiedziec kiedy jaki mecz sie odbedzie, a nie zmiany terminow na kilka dni przed meczem, no chyba ze w jakis wyjatkowych sytuacjach
Dziwne to ze pzpn i tvp3 podpisuje umowe bez udzialu klubow
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], fanatyczny1920, Google [Bot], JoKeRoNŁ i 34 gości