Podczas meczu z Łomżą były na stadionie 2 punkty z pamiątkami - jeden przy sektorze rodzinnym, drugi od strony Al. Bojowników - taki sam układ ma obowiązywać podczas meczu z ZawisząMikoruch pisze:A co ze sklepikiem z pamiatkami pod trybuną ??
Działania marketingowe
-
- Kontakt:
- GREGOR1920
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
nie ma zadnychGREGOR1920 pisze:A unos nie ma żadnych ulg dla emerytów i rencistówheli pisze:
A jak by ktos nie wiedzioł jak jest u nos, to 10 normalny, ulgowy 7 za okazaniem leg KK, kobiety i dzieci do lat 12 za free na jedyna.![]()
a jak som to jakie
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- GREGOR1920
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo emeryci są bogatsi od tych co pracują, przynajmniej niektórzy.GREGOR1920 pisze:czemu nie ma kiedys były![]()
![]()

A tak serio to chyba lepiej byłoby zrobić bilety dla seniorów ale np takich po 70-tce. Tylko pytanie - gdzie ich posadzić? Na "1" rodzinny, na "7" młyn, na "10" drugi młyn, tryubuna za droga. Może na "3" zrobić sektor emeryta?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Ja ino pomysl....wiela z tych emerytow bydzie z "3"cos widziecjalboss pisze:Bo emeryci są bogatsi od tych co pracują, przynajmniej niektórzy.GREGOR1920 pisze:czemu nie ma kiedys były![]()
![]()
A tak serio to chyba lepiej byłoby zrobić bilety dla seniorów ale np takich po 70-tce. Tylko pytanie - gdzie ich posadzić? Na "1" rodzinny, na "7" młyn, na "10" drugi młyn, tryubuna za droga. Może na "3" zrobić sektor emeryta?

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do biletów dostaną gratis lornetki :lol: :lol: :lol:Panewniki pisze:Ja ino pomysl....wiela z tych emerytow bydzie z "3"cos widziecjalboss pisze:Bo emeryci są bogatsi od tych co pracują, przynajmniej niektórzy.GREGOR1920 pisze:czemu nie ma kiedys były![]()
![]()
A tak serio to chyba lepiej byłoby zrobić bilety dla seniorów ale np takich po 70-tce. Tylko pytanie - gdzie ich posadzić? Na "1" rodzinny, na "7" młyn, na "10" drugi młyn, tryubuna za droga. Może na "3" zrobić sektor emeryta?:lol: Bez obrazy
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
arcio juz pisol NIKOMU BILETU NIE BRAKNIE WSZYSCY NA CICHO !'PYJTER' pisze:Odnośnie przedsprzedaży biletów...
Czy nie można byłoby zrobić przedsprzedaży online?? Wiadomo kożdy chce mieć bilet a może braknąćwięc włażymy na strona kupuja bilet np. tydzień przed meczem który mnie interesuje robia przelew a bilet przychodzi sobie spokojnie pocztą do mnie...
Wiem wiem więcej roboty ale czego sie nie robi dla kibiców....
- SzaRlin
- Kontakt:
No jasne a ktoś kumaty kupi sie go w czwortek, i choby zrobił przez neta przelew w ty nsom dzien to on przychodzi dopiero nazajutrz... i choby sie zesroł to bilet na czas do nie go niy przidzie...'PYJTER' pisze:Odnośnie przedsprzedaży biletów...
Czy nie można byłoby zrobić przedsprzedaży online?? Wiadomo kożdy chce mieć bilet a może braknąćwięc włażymy na strona kupuja bilet np. tydzień przed meczem który mnie interesuje robia przelew a bilet przychodzi sobie spokojnie pocztą do mnie...

PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
tak ino do magazynu rozdawanego przed spielem...
wszystko fajnie, idea dobro, ino ze jo wczorej przegladol go z max 2 minuty, ale w oczy sie kupa blyndow rzucala. pomina literowki etc. ale juz strzelanie textow, ze druzyna alfa skopie jest z moldawii, to lekkie przegiecie... rozumia - macedonia, moldawia- brzmi podobnie, ale to nie to samo. i mongolia tez to nie jest...
wszystko fajnie, idea dobro, ino ze jo wczorej przegladol go z max 2 minuty, ale w oczy sie kupa blyndow rzucala. pomina literowki etc. ale juz strzelanie textow, ze druzyna alfa skopie jest z moldawii, to lekkie przegiecie... rozumia - macedonia, moldawia- brzmi podobnie, ale to nie to samo. i mongolia tez to nie jest...
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo dobry pomysł ale pod warunkiem że kupisz biilet na konkretny sektor,rząd i miejsce które bedzie na Ciebie czekać nawet 10 min po rozpoczęciu meczu.'PYJTER' pisze:Odnośnie przedsprzedaży biletów...
Chyba na to jeszcze troszke poczekamy.
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
- wolfik
- Kontakt:
Sprzedaz przez neta to nie taka latwa sprawa,u nas tego nie widze za bardzo
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt: