Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Td
Kontakt:

#541 Post autor: Td » 25 wrz 2006, o 10:01

Mikoruch pisze:A co ze sklepikiem z pamiatkami pod trybuną ??
Podczas meczu z Łomżą były na stadionie 2 punkty z pamiątkami - jeden przy sektorze rodzinnym, drugi od strony Al. Bojowników - taki sam układ ma obowiązywać podczas meczu z Zawiszą

Awatar użytkownika
GREGOR1920
Kontakt:

#542 Post autor: GREGOR1920 » 25 wrz 2006, o 11:01

heli pisze:
A jak by ktos nie wiedzioł jak jest u nos, to 10 normalny, ulgowy 7 za okazaniem leg KK, kobiety i dzieci do lat 12 za free na jedyna.
A unos nie ma żadnych ulg dla emerytów i rencistów :?: :?: a jak som to jakie :!:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#543 Post autor: wolfik » 25 wrz 2006, o 11:03

GREGOR1920 pisze:
heli pisze:
A jak by ktos nie wiedzioł jak jest u nos, to 10 normalny, ulgowy 7 za okazaniem leg KK, kobiety i dzieci do lat 12 za free na jedyna.
A unos nie ma żadnych ulg dla emerytów i rencistów :?: :?: a jak som to jakie :!:
nie ma zadnych
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
GREGOR1920
Kontakt:

#544 Post autor: GREGOR1920 » 27 wrz 2006, o 10:09

czemu nie ma kiedys były :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#545 Post autor: jalboss » 27 wrz 2006, o 14:11

GREGOR1920 pisze:czemu nie ma kiedys były :!: :!: :!:
Bo emeryci są bogatsi od tych co pracują, przynajmniej niektórzy. :)

A tak serio to chyba lepiej byłoby zrobić bilety dla seniorów ale np takich po 70-tce. Tylko pytanie - gdzie ich posadzić? Na "1" rodzinny, na "7" młyn, na "10" drugi młyn, tryubuna za droga. Może na "3" zrobić sektor emeryta?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Panewniki
Kontakt:

#546 Post autor: Panewniki » 27 wrz 2006, o 14:22

jalboss pisze:

A tak serio to chyba lepiej byłoby zrobić bilety dla seniorów ale np takich po 70-tce. Tylko pytanie - gdzie ich posadzić? Na "1" rodzinny, na "7" młyn, na "10" drugi młyn, tryubuna za droga. Może na "3" zrobić sektor emeryta?
Ja ino pomysl....wiela z tych emerytow bydzie z "3"cos widziec :?: :lol: Bez obrazy :)
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#547 Post autor: jalboss » 27 wrz 2006, o 14:40

Panewniki pisze:
jalboss pisze:

Ja ino pomysl....wiela z tych emerytow bydzie z "3"cos widziec :?: :lol: Bez obrazy :)
Do biletów dostaną gratis lornetki :lol: :lol: :lol:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#548 Post autor: Ozor » 27 wrz 2006, o 20:09

I kryki :D

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#549 Post autor: Goscioo » 29 wrz 2006, o 19:12

'PYJTER' pisze:Odnośnie przedsprzedaży biletów...
Czy nie można byłoby zrobić przedsprzedaży online?? Wiadomo kożdy chce mieć bilet a może braknąć :D więc włażymy na strona kupuja bilet np. tydzień przed meczem który mnie interesuje robia przelew a bilet przychodzi sobie spokojnie pocztą do mnie...
Wiem wiem więcej roboty ale czego sie nie robi dla kibiców....
arcio juz pisol NIKOMU BILETU NIE BRAKNIE WSZYSCY NA CICHO !

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#550 Post autor: SzaRlin » 29 wrz 2006, o 19:43

Czy nie można byłoby zrobić przedsprzedaży online?? Wiadomo kożdy chce mieć bilet a może braknąć :D więc włażymy na strona kupuja bilet np. tydzień przed meczem który mnie interesuje robia przelew a bilet przychodzi sobie spokojnie pocztą do mnie...
No jasne a ktoś kumaty kupi sie go w czwortek, i choby zrobił przez neta przelew w ty nsom dzien to on przychodzi dopiero nazajutrz... i choby sie zesroł to bilet na czas do nie go niy przidzie... ;) ewentualnie zamawianie przez net i zarezerwowanie jednej kasy z biletami TYLKO na te zamowione drogą internetową... w plazie tak idize bilety kupowac do kina, yno ze ja ich niy odbieresz chyba 20 minut przed filmem to przepado
PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

bolo23

#551 Post autor: bolo23 » 1 paź 2006, o 11:34

tak ino do magazynu rozdawanego przed spielem...
wszystko fajnie, idea dobro, ino ze jo wczorej przegladol go z max 2 minuty, ale w oczy sie kupa blyndow rzucala. pomina literowki etc. ale juz strzelanie textow, ze druzyna alfa skopie jest z moldawii, to lekkie przegiecie... rozumia - macedonia, moldawia- brzmi podobnie, ale to nie to samo. i mongolia tez to nie jest...

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#552 Post autor: Adrian.G » 1 paź 2006, o 12:03

Bardzo dobry pomysł ale pod warunkiem że kupisz biilet na konkretny sektor,rząd i miejsce które bedzie na Ciebie czekać nawet 10 min po rozpoczęciu meczu.

Chyba na to jeszcze troszke poczekamy.
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#553 Post autor: wolfik » 1 paź 2006, o 12:17

Sprzedaz przez neta to nie taka latwa sprawa,u nas tego nie widze za bardzo
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#554 Post autor: Patton » 1 paź 2006, o 12:19

Nie dla wygodnictwa :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

salas
Kontakt:

#555 Post autor: salas » 17 paź 2006, o 15:19

ida dzis i patrza a zamiast bilbordu <klimzowiec i pnioki>z p.Cieślikiem ktory promuje Ruch wisi ochydny bilbord z koplem do h... wafla nie mogl se innych wynajac miejsc tylko zdzierac z Ruchu bilbordy!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

ODPOWIEDZ