RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#706 Post autor: Mirek » 1 paź 2006, o 09:57

Bogdan Kalus supeR!!!

DuLoK

#707 Post autor: DuLoK » 1 paź 2006, o 10:04

za***iście , tyla ludu na u nos to zech juz downo nie widziol ,az mi galy wylazly jak to widza ! :D:D
na jadze musi nos byc jyszcze wiyncej !

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#708 Post autor: uRodzony na sektoRze » 1 paź 2006, o 10:13

Co do gry - Hydrotwór poległ, mysle że niemała w tym nasza zasługa - ten doping wgniótł przyjezdnych kopaczy w murawe, czuje się jakbym strzelił jedną dziesięciotysięczną kazdej z bramek. :P Mam szczera nadzieje że ta porazka to początek końca ich kariery na pozycji lidera, oddawać co nasze!
A Hydroludki zobaczyły jak sie dopinguje swój klub, oni wogóle próbowali się odzywać? Bo ja nic nie słyszałem z 7...

gregor pisze:
Peryn pisze:Zgodzilbym sie gdyby nie bylo takiej sytuacji jak dzisiaj, ze nie weszlismy na mecz bo nie bylo juz dla nas (głownie Katowic) biletow, a i tak wpuscili nas pozniej za darmo i tak .
Ale wszytko do sie załatwić poco demolować ogrodzenie
Czasami człowiek traci panowanie nad sobą, też stałem pod stadionem a nie było już biletów, nawet dawałem ochroniarzowi 20zł, ale nie wziął tego (podobnie w innych bramkach bo próbowałem we wszystkich) trzeba przyznać że skorumpowani nie są :wink: Na szczęscie potem rzucono do kasy jeszcze troche biletów i wlazłem, późno bo późno ale warto było wk***iać się pod tymi kasami żeby przeżyć ten szpil...
sebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
Obiecałem mu, że na torcie będzie miał tyle świec ile goli zdobędzie Ruch.
Teraz mam dupny :!: problem :arrow: ile świeczak ma być : :?:
- 3 bo ma trzy latka lub
- 2 bo tyle bramek zdobyli NIEBIESCY ?
Zrób dwa torty :wink:

RadiatoR pisze:Chyba nojpiynkiyjszy gyszynk na "dzien chlopaka" ;-)
Mysle że to prezent z góry i chyba wiem czemu nasi sąsiedzi poprzegrywali :wink:

A teraz wszyscy do Zambierzowa!! :flaga:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

COBRA

#709 Post autor: COBRA » 1 paź 2006, o 10:32

Bylo za***iscie do teraz trzezwieja oby tak dalej!Aha info na naszych stronach ze bylo 7.5 tys to paranoja i smiech!

gizm
Kontakt:

#710 Post autor: gizm » 1 paź 2006, o 10:34

COBRA pisze:Bylo za***iscie do teraz trzezwieja oby tak dalej!Aha info na naszych stronach ze bylo 7.5 tys to paranoja i smiech!
a co chcesz zeby bolo 10tys i zas sie ktos do***ie :wink:

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#711 Post autor: Bytom20 » 1 paź 2006, o 10:39

COBRA pisze:Bylo za***iscie do teraz trzezwieja oby tak dalej!Aha info na naszych stronach ze bylo 7.5 tys to paranoja i smiech!
Już ktoś tu wcześniej pisał że takie informacje muszą być napisane. Chyba że chcesz żeby te gorole z warszawy wdupiły nam kare. Oficjalnie 7 500 Nieoficjalnie to każdy wie ile było.

Panowie boje się co będzie z Jagą. Spodziewam się że będzie jeszcze więcej ludzi. Dobrze by było jakby ta 8 i 9 zostały skończone do meczu z Jagą. Tylko chyba to nie realne.

Pavlique
Kontakt:

#712 Post autor: Pavlique » 1 paź 2006, o 10:41

A tera wszyscy..... do Ornontowic... :wink: :lol:
I'm a man who walks alone

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#713 Post autor: Mirek » 1 paź 2006, o 10:43

Przed meczym dyskusja czy styknie biletów tera wiela było ludzi. Bylo 7500 i niych tak łostanie :D

Panewniki
Kontakt:

#714 Post autor: Panewniki » 1 paź 2006, o 10:44

A niech mi tera ktos przed szpilem z Jaga napisze ze braknie biletow... 8)
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

rumcajs_79
Kontakt:

#715 Post autor: rumcajs_79 » 1 paź 2006, o 10:44

takie 7,5 tys. mogymy miec co tydzien i nikt chyba sie nie pogorszy :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

gizm
Kontakt:

#716 Post autor: gizm » 1 paź 2006, o 10:52

Panewniki pisze:A niech mi tera ktos przed szpilem z Jaga napisze ze braknie biletow... 8)
8 i 9 musiala by byc gotowo do szpilu z Jagom to by juz nikt o bilety niy plakol

arcio
Kontakt:

#717 Post autor: arcio » 1 paź 2006, o 10:53

przed jagą też ma być przedsprzedaż biletów dzień wcześniej
przd zawiszą w pią tek poszło 50% biletów
przed jagą może być tak że wszystkie (7500) pojda w czwartek :)

wtedy bedzie sie pisało jak w bundeslidze: widzów: 7500 (wykupione w przedsprzedaży) - super

o zawiszy nei ma co pisać
sa slabsi i tyle

i na koniec mała dygresja - szkoda że teraz z sosnowcem nie gramy :)
nigdy nie jest za późno

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#718 Post autor: kobrrra » 1 paź 2006, o 10:55

Jeszcze nie tak dawno temu, jak sie wchodziło na stadion godzine przed meczem, to na sektorach było kilkanaście osób. Wczoraj trzeba było szukać dobrego miejsca stojącego. Mam nadzieje, że osoby, które pojawiły się na Cichej pierwszy raz od wielu lat nie odpuszczą. Jak pokazał benefis Gucia i mecz z Hydrą z Budowy może być bardzo niebiesko.

Jeśli masz chrype, albo w ogóle straciłeś głos - nie przejmuj sie, nie jesteś sam :wink:
maszeRuj albo Giń

COYD!

los_madeyos

#719 Post autor: los_madeyos » 1 paź 2006, o 11:04

esiu1920 pisze:Lysy a jakie to mo znaczenie gdzie Ci ludzie byli jak Ruch słabo grał? Może my mieliśmy na tyle zdrowia zeby kiedyś tą padline oglądać, a oni nie. Pamiętaj że między tymi ludźmi co wczoraj przyszli są kibice którzy widzieli jak Ruch zdobywa tytuły mistrzów i możliwe że cięzko im było patrzeć jak pseudodziałacze (rogala) rozpiepszają ten klub. Ważne że teraz są i trzeba pomyśleć jak przekonać ten kolejny tysiąc niebieskich serc co wczoraj oglądali mecz przed telewizorami..
Wiesz, ja myśle, że specjalnie ich przekonywać nie trzeba. Jak widzieli szpil, to niech sie dzisiej przy obiedzie jeszcze roz ooglądną, dostaną przed mecezem z Jagą "Mecz", to wystarczy im troche pedzieć o super atmosferze i myśla że starczy i przidom. :wink:
Stary_kibic pisze:No i prosze ,wiele na wiosne zamentu. Demolka plyty boiskowej .
Sporo krytycznych slow pod adresem trenera za niepodpisanie dalszych umow. Itd itd.
Dzisiaj zaowocowala dzialolnosc trenerska .
Dzisiaj mamy zespol na ktorym mozemy liczyc, liczyc na awans.
Ale martwi mnie jedno. Wiele pierwszoligowcow chce pozyskac wielu naszych zawodnikow tych dobrych.
Tych na ktorych my kibice liczymy.
Uwazam ze pierwszy powinien byc zrealizowany plan wejscia do ekstraklasy tymi zawodnikami co juz mamy,
a nie roztwonic druzyne. Przeciez jestesmy na dobrej drodze do awansu. Tylko tak dale.
Myśle, żę dużo zależy też od nas-kibiców. Jak dalej bedziemy tworzyc tak wspaniala atmosfere, nawet jesli druzynie, nie bedzie szło i po słabym meczu nie bedymy ich wyzywoc nie wiadomo od kogo, to pokochojom tyn klub. Przinajmnij na tyla zeby groc tu dalij. Napewno co co niy grojom pewnie kaj pójdom, ale jak odejdzie Misztal czy jakiś Sobczyński to niy szkodzi. Byla na ich miejsce przyszli inni rezerwowi, żeby ławka nie była "za krótka". I niech dalej bydzie tako konmkuryncja w ataku- to jest naprawde bardzo wazne w tym sezonie. A jeszcze wroca jak sie nie myle Wawrzyńczok, Janoszka i Foszmańczyk z wypozyczenia, wiec byloby OK. I Brzozowski niech sie dalej rozwija!!! W RUCHU!

:D

tomek_ks_ruch_1920

#720 Post autor: tomek_ks_ruch_1920 » 1 paź 2006, o 11:18

moze bydzie zas tak jak kiedys po 40.000 laziolo!!!! tak musi byc !!!!

ODPOWIEDZ