RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co do gry - Hydrotwór poległ, mysle że niemała w tym nasza zasługa - ten doping wgniótł przyjezdnych kopaczy w murawe, czuje się jakbym strzelił jedną dziesięciotysięczną kazdej z bramek.
Mam szczera nadzieje że ta porazka to początek końca ich kariery na pozycji lidera, oddawać co nasze!
A Hydroludki zobaczyły jak sie dopinguje swój klub, oni wogóle próbowali się odzywać? Bo ja nic nie słyszałem z 7...
Na szczęscie potem rzucono do kasy jeszcze troche biletów i wlazłem, późno bo późno ale warto było wk***iać się pod tymi kasami żeby przeżyć ten szpil...
A teraz wszyscy do Zambierzowa!! :flaga:

A Hydroludki zobaczyły jak sie dopinguje swój klub, oni wogóle próbowali się odzywać? Bo ja nic nie słyszałem z 7...
Czasami człowiek traci panowanie nad sobą, też stałem pod stadionem a nie było już biletów, nawet dawałem ochroniarzowi 20zł, ale nie wziął tego (podobnie w innych bramkach bo próbowałem we wszystkich) trzeba przyznać że skorumpowani nie sągregor pisze:Ale wszytko do sie załatwić poco demolować ogrodzeniePeryn pisze:Zgodzilbym sie gdyby nie bylo takiej sytuacji jak dzisiaj, ze nie weszlismy na mecz bo nie bylo juz dla nas (głownie Katowic) biletow, a i tak wpuscili nas pozniej za darmo i tak .

Zrób dwa tortysebaro pisze:Mój syn ma jutro urodziny ( trzecie ):!:
Obiecałem mu, że na torcie będzie miał tyle świec ile goli zdobędzie Ruch.
Teraz mam dupnyproblem :arrow: ile świeczak ma być :
![]()
- 3 bo ma trzy latka lub
- 2 bo tyle bramek zdobyli NIEBIESCY ?

Mysle że to prezent z góry i chyba wiem czemu nasi sąsiedzi poprzegrywaliRadiatoR pisze:Chyba nojpiynkiyjszy gyszynk na "dzien chlopaka" ;-)

A teraz wszyscy do Zambierzowa!! :flaga:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Już ktoś tu wcześniej pisał że takie informacje muszą być napisane. Chyba że chcesz żeby te gorole z warszawy wdupiły nam kare. Oficjalnie 7 500 Nieoficjalnie to każdy wie ile było.COBRA pisze:Bylo za***iscie do teraz trzezwieja oby tak dalej!Aha info na naszych stronach ze bylo 7.5 tys to paranoja i smiech!
Panowie boje się co będzie z Jagą. Spodziewam się że będzie jeszcze więcej ludzi. Dobrze by było jakby ta 8 i 9 zostały skończone do meczu z Jagą. Tylko chyba to nie realne.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przed jagą też ma być przedsprzedaż biletów dzień wcześniej
przd zawiszą w pią tek poszło 50% biletów
przed jagą może być tak że wszystkie (7500) pojda w czwartek
wtedy bedzie sie pisało jak w bundeslidze: widzów: 7500 (wykupione w przedsprzedaży) - super
o zawiszy nei ma co pisać
sa slabsi i tyle
i na koniec mała dygresja - szkoda że teraz z sosnowcem nie gramy
przd zawiszą w pią tek poszło 50% biletów
przed jagą może być tak że wszystkie (7500) pojda w czwartek

wtedy bedzie sie pisało jak w bundeslidze: widzów: 7500 (wykupione w przedsprzedaży) - super
o zawiszy nei ma co pisać
sa slabsi i tyle
i na koniec mała dygresja - szkoda że teraz z sosnowcem nie gramy

nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeszcze nie tak dawno temu, jak sie wchodziło na stadion godzine przed meczem, to na sektorach było kilkanaście osób. Wczoraj trzeba było szukać dobrego miejsca stojącego. Mam nadzieje, że osoby, które pojawiły się na Cichej pierwszy raz od wielu lat nie odpuszczą. Jak pokazał benefis Gucia i mecz z Hydrą z Budowy może być bardzo niebiesko.
Jeśli masz chrype, albo w ogóle straciłeś głos - nie przejmuj sie, nie jesteś sam
Jeśli masz chrype, albo w ogóle straciłeś głos - nie przejmuj sie, nie jesteś sam

maszeRuj albo Giń
COYD!
COYD!
Wiesz, ja myśle, że specjalnie ich przekonywać nie trzeba. Jak widzieli szpil, to niech sie dzisiej przy obiedzie jeszcze roz ooglądną, dostaną przed mecezem z Jagą "Mecz", to wystarczy im troche pedzieć o super atmosferze i myśla że starczy i przidom.esiu1920 pisze:Lysy a jakie to mo znaczenie gdzie Ci ludzie byli jak Ruch słabo grał? Może my mieliśmy na tyle zdrowia zeby kiedyś tą padline oglądać, a oni nie. Pamiętaj że między tymi ludźmi co wczoraj przyszli są kibice którzy widzieli jak Ruch zdobywa tytuły mistrzów i możliwe że cięzko im było patrzeć jak pseudodziałacze (rogala) rozpiepszają ten klub. Ważne że teraz są i trzeba pomyśleć jak przekonać ten kolejny tysiąc niebieskich serc co wczoraj oglądali mecz przed telewizorami..

Myśle, żę dużo zależy też od nas-kibiców. Jak dalej bedziemy tworzyc tak wspaniala atmosfere, nawet jesli druzynie, nie bedzie szło i po słabym meczu nie bedymy ich wyzywoc nie wiadomo od kogo, to pokochojom tyn klub. Przinajmnij na tyla zeby groc tu dalij. Napewno co co niy grojom pewnie kaj pójdom, ale jak odejdzie Misztal czy jakiś Sobczyński to niy szkodzi. Byla na ich miejsce przyszli inni rezerwowi, żeby ławka nie była "za krótka". I niech dalej bydzie tako konmkuryncja w ataku- to jest naprawde bardzo wazne w tym sezonie. A jeszcze wroca jak sie nie myle Wawrzyńczok, Janoszka i Foszmańczyk z wypozyczenia, wiec byloby OK. I Brzozowski niech sie dalej rozwija!!! W RUCHU!Stary_kibic pisze:No i prosze ,wiele na wiosne zamentu. Demolka plyty boiskowej .
Sporo krytycznych slow pod adresem trenera za niepodpisanie dalszych umow. Itd itd.
Dzisiaj zaowocowala dzialolnosc trenerska .
Dzisiaj mamy zespol na ktorym mozemy liczyc, liczyc na awans.
Ale martwi mnie jedno. Wiele pierwszoligowcow chce pozyskac wielu naszych zawodnikow tych dobrych.
Tych na ktorych my kibice liczymy.
Uwazam ze pierwszy powinien byc zrealizowany plan wejscia do ekstraklasy tymi zawodnikami co juz mamy,
a nie roztwonic druzyne. Przeciez jestesmy na dobrej drodze do awansu. Tylko tak dale.