RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ZAWISZA

#586 Post autor: ZAWISZA » 30 wrz 2006, o 20:23

Panowie! Wygrana Wam się w pełni należała. Ale i tak ZAWISZA i RUCH AWANSUJĄ!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#587 Post autor: jajo » 30 wrz 2006, o 20:33

Sokoł na koszulce miol logo supermena i napis Super Sokół
co sie stalo Pasnikowi ze nie bylo go nawet na lawce?

Jest tak bosko, ze nawet mi sie tu nie chce pisac, trybuna znowu odzyla, caly stadion szalal, spiewy 10 minut po zakonczeniu z pilkarzami

Warto bylo czekac na te piekne chwile i chodzic na mecze, kiedy bylo nas po 1000-1500. Dawno tak zcesto mi ciary nie przechodzily na CIchej
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

grom

#588 Post autor: grom » 30 wrz 2006, o 20:35

Witam kibicow Ruchu,

Powiem krotko... Ruch dominowal na boisku i zasluzenie wygral. W druzynie Zawiszy jedynym mocnym punktem byl Robert Mioduszewski. Druzynie Rucju gratuluje zwyciestwa a kibicom dopingu, bo ten byl naprawde ladny. Z taka gra jak najbardziej nalezy sie Wam awans do Ekstraklasy - i tego Wam zycze.

pozdrawiam
dzis w kiepskim humorze
grom

Dziobol

#589 Post autor: Dziobol » 30 wrz 2006, o 20:36

Dzisiej trzeba sie sciulac - tela w temacie

KS RUCH - KOCHOM TEN KLUB !!

eRuCeHa

Ruch Chorzów - Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

#590 Post autor: eRuCeHa » 30 wrz 2006, o 20:36

Ruch Chorzów - Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00 I Już Po Kolejne 3 pkt :D!!!!!!!!!!!! Nieebieescyyy

szafalesiaka

#591 Post autor: szafalesiaka » 30 wrz 2006, o 20:36

Wypada pogratulować, byliście lepsi , nasi zagrali słaby mecz , mam nadzieje że wiosną my bedziemy sie cieszyć po meczu z Ruchem

MaćkiFans
Kontakt:

#592 Post autor: MaćkiFans » 30 wrz 2006, o 20:38

I moge po meczu smiało powiedziec ze Sebastian Nowak na stałe do tora ogólnie fajno gra fajno atmosfera no po prostu za***iscie oby tak dalej.

rumcajs_79
Kontakt:

#593 Post autor: rumcajs_79 » 30 wrz 2006, o 20:40

szpil poprostu super!!!
a atmosfera na szpilu za***ista :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#594 Post autor: Slawko » 30 wrz 2006, o 20:40

PIĘKNY DZIEŃ!!!!!
WARTO BYŁO CZEKAĆ TYLE LAT!
KOCHAM TEN KLUB
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#595 Post autor: MkF » 30 wrz 2006, o 20:45

Slawko pisze:PIĘKNY DZIEŃ!!!!!
WARTO BYŁO CZEKAĆ TYLE LAT!
KOCHAM TEN KLUB
wsumie chcialem napisac to samo, nic dodac nic ujac 8)

Wiec wstań, do góry głowę wznieś, śpiewaj naszą pieśń! Śpiewaj naszą pieśń! HKS HKS HKS. Looo...
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2006, o 20:47 przez MkF, łącznie zmieniany 1 raz.

Macar_one

#596 Post autor: Macar_one » 30 wrz 2006, o 20:46

Łogien !!! Komplecik na Cichej !!! Atmosfera za***ista i tak ma byc !!! I co najwazniejsze 3 pkt z liderem :D Wielka Wielka Wielka Niebieska e- R -ka

SyR
Kontakt:

#597 Post autor: SyR » 30 wrz 2006, o 20:46

Tak na gibko podmuja bo zech teraz przijechol i zech jest godny :lol: Nowak na stale do tora :!: kolyjny roz gratulacje do Sokołowskiego kery wedlug mie bol grocym meczu :!: gratulacje do ludzi kerzy niy suchali gupot ło tym ze to juz biletow od wcoraj niy ma :!: a minusy tego szpilu to chyba ino niy nojlepszo gra Mikulenasa kery sie starol jak mogl ale dzisioj mu po prostu niy szlo i jak Pepe wloz to jakos sie zywi zrobiolo na polowie Zawiszy(?) Ogolnie to Szpil pikny doping pikny zarowno ze strony mlyna, dziesiony i innych sektorow :!:

tomasz_

#598 Post autor: tomasz_ » 30 wrz 2006, o 20:46

NIEBIESCY !!! To było piękne, oby zawsze byla taka atmosfera i taka gra !! Juz za 2 tygodnie szpil z Jagielonia u siebie !! musi nas byc tyle samo !! Ale puki co... BRAWO PILKARZE ! pokazalismy dzisiaj klase, bylismy we wszystkim lepsi i nasza passa dalej trwa !!

KOCHAM RUCH !!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#599 Post autor: HKSADIK » 30 wrz 2006, o 20:49

NASZE ŻYCIE.... JEST NIEBIESKIE!!!!!

za***ista atmosfera na trybunach.znakomita gra piłkarzy--to poprostu RUCH Chorzów!!! 8)

PS.gdzie ci zacni użytkownicy--OAK-Siemce i 82R :) ciekawe... 8)

los_madeyos

#600 Post autor: los_madeyos » 30 wrz 2006, o 20:57

WIĘC WSTAŃ, DO GÓRY GŁOWĘ WZNIEŚ, ŚPIEWAJ NASZĄ PIEŚŃ HKS, HKS, HKS!!! EKSTRA doping, tak na wstępie podziękowania, siedziałem na głównej u góry, zaraz obok 10, miałem przyznam szczerze niezłe stereo :D Młyn też neiźle z dopingiem, choć myśle że może być o neibo lepiej i na "Jadze" pokażą na co ich stać (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
A teraz o meczu: Obiektywny sędzia wreszcie zawitał na Cichą :D Hydrokopacze pokazali że z techniką to oni nie mają nic wspólnego i kopali strasznie, szkoda słów :? I jestem bardzo zadowolony z tego, że nawet jak nie idzie to grają swoje. I obojętnie czy z liderem, czy ostatnią drużyną w tabeli (Łomża). Łudziński i Sokołowski znowu zadecydowali o wygranej, a mam nadziej, że jak oni nei będą w formie, to ktoś inny ich zastąpi. I to bardzo cieszy :D A Sokołowski, klasa sama w sobie :wink:
Jak przyszedlem to na regionalnej była jeszcze końcówka meczu, i wywiad z Sokołowskim. Był bardzo skromny, a Andrzej Iwan (były zawodnik Wisły, współkomentował mecz) powiedział "Bardzo skromny jak na byłego gracza Legii" To chyba starczy za komentarz, po prostu- równy z niego gość. Jutro zobacze cały szpil w retransmisji, i obiecałem sobie na meczu, ze nagram to i jak Ruch awansuje do ekstraklasy, to puszcze to sobie na wideo. :wink: A doping jeszcze raz ekstra, fajnie w TV było słychać, wogole transmisja fajna.

A na koniec o Kalusie i Nowaku- mam nadzieje że Kalus będzie dalej komentował, nawet wespół z tym gostkiem fajnie to zrobili, o to chodzi. Bo kto powiedzial, ze nie moze byc dwoch spikerow??? Jak najbardziej jestem za. A Nowak-po prostu jest pewny. I o to chodzi. Wszedl "z marszu" do bramki, ale gra bardzo dobrze. Nie widze przeszkód żeby dalej grał w wyjściowym składzie. I "Wleciał" mam nadzieje też. Pozdrawiam wszystkich co byli na meczu!!!

:flaga: :flaga: :flaga: NASZE ŻYCIE, JEST NIEBIESKIE!!! :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

ODPOWIEDZ