RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sokoł na koszulce miol logo supermena i napis Super Sokół
co sie stalo Pasnikowi ze nie bylo go nawet na lawce?
Jest tak bosko, ze nawet mi sie tu nie chce pisac, trybuna znowu odzyla, caly stadion szalal, spiewy 10 minut po zakonczeniu z pilkarzami
Warto bylo czekac na te piekne chwile i chodzic na mecze, kiedy bylo nas po 1000-1500. Dawno tak zcesto mi ciary nie przechodzily na CIchej
co sie stalo Pasnikowi ze nie bylo go nawet na lawce?
Jest tak bosko, ze nawet mi sie tu nie chce pisac, trybuna znowu odzyla, caly stadion szalal, spiewy 10 minut po zakonczeniu z pilkarzami
Warto bylo czekac na te piekne chwile i chodzic na mecze, kiedy bylo nas po 1000-1500. Dawno tak zcesto mi ciary nie przechodzily na CIchej
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
Witam kibicow Ruchu,
Powiem krotko... Ruch dominowal na boisku i zasluzenie wygral. W druzynie Zawiszy jedynym mocnym punktem byl Robert Mioduszewski. Druzynie Rucju gratuluje zwyciestwa a kibicom dopingu, bo ten byl naprawde ladny. Z taka gra jak najbardziej nalezy sie Wam awans do Ekstraklasy - i tego Wam zycze.
pozdrawiam
dzis w kiepskim humorze
grom
Powiem krotko... Ruch dominowal na boisku i zasluzenie wygral. W druzynie Zawiszy jedynym mocnym punktem byl Robert Mioduszewski. Druzynie Rucju gratuluje zwyciestwa a kibicom dopingu, bo ten byl naprawde ladny. Z taka gra jak najbardziej nalezy sie Wam awans do Ekstraklasy - i tego Wam zycze.
pozdrawiam
dzis w kiepskim humorze
grom
Ruch Chorzów - Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
Ruch Chorzów - Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00 I Już Po Kolejne 3 pkt :D!!!!!!!!!!!! Nieebieescyyy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wsumie chcialem napisac to samo, nic dodac nic ujac 8)Slawko pisze:PIĘKNY DZIEŃ!!!!!
WARTO BYŁO CZEKAĆ TYLE LAT!
KOCHAM TEN KLUB
Wiec wstań, do góry głowę wznieś, śpiewaj naszą pieśń! Śpiewaj naszą pieśń! HKS HKS HKS. Looo...
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2006, o 20:47 przez MkF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Tak na gibko podmuja bo zech teraz przijechol i zech jest godny :lol: Nowak na stale do tora
kolyjny roz gratulacje do Sokołowskiego kery wedlug mie bol grocym meczu
gratulacje do ludzi kerzy niy suchali gupot ło tym ze to juz biletow od wcoraj niy ma
a minusy tego szpilu to chyba ino niy nojlepszo gra Mikulenasa kery sie starol jak mogl ale dzisioj mu po prostu niy szlo i jak Pepe wloz to jakos sie zywi zrobiolo na polowie Zawiszy(?) Ogolnie to Szpil pikny doping pikny zarowno ze strony mlyna, dziesiony i innych sektorow 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WIĘC WSTAŃ, DO GÓRY GŁOWĘ WZNIEŚ, ŚPIEWAJ NASZĄ PIEŚŃ HKS, HKS, HKS!!! EKSTRA doping, tak na wstępie podziękowania, siedziałem na głównej u góry, zaraz obok 10, miałem przyznam szczerze niezłe stereo
Młyn też neiźle z dopingiem, choć myśle że może być o neibo lepiej i na "Jadze" pokażą na co ich stać (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
A teraz o meczu: Obiektywny sędzia wreszcie zawitał na Cichą
Hydrokopacze pokazali że z techniką to oni nie mają nic wspólnego i kopali strasznie, szkoda słów :? I jestem bardzo zadowolony z tego, że nawet jak nie idzie to grają swoje. I obojętnie czy z liderem, czy ostatnią drużyną w tabeli (Łomża). Łudziński i Sokołowski znowu zadecydowali o wygranej, a mam nadziej, że jak oni nei będą w formie, to ktoś inny ich zastąpi. I to bardzo cieszy
A Sokołowski, klasa sama w sobie
Jak przyszedlem to na regionalnej była jeszcze końcówka meczu, i wywiad z Sokołowskim. Był bardzo skromny, a Andrzej Iwan (były zawodnik Wisły, współkomentował mecz) powiedział "Bardzo skromny jak na byłego gracza Legii" To chyba starczy za komentarz, po prostu- równy z niego gość. Jutro zobacze cały szpil w retransmisji, i obiecałem sobie na meczu, ze nagram to i jak Ruch awansuje do ekstraklasy, to puszcze to sobie na wideo.
A doping jeszcze raz ekstra, fajnie w TV było słychać, wogole transmisja fajna.
A na koniec o Kalusie i Nowaku- mam nadzieje że Kalus będzie dalej komentował, nawet wespół z tym gostkiem fajnie to zrobili, o to chodzi. Bo kto powiedzial, ze nie moze byc dwoch spikerow??? Jak najbardziej jestem za. A Nowak-po prostu jest pewny. I o to chodzi. Wszedl "z marszu" do bramki, ale gra bardzo dobrze. Nie widze przeszkód żeby dalej grał w wyjściowym składzie. I "Wleciał" mam nadzieje też. Pozdrawiam wszystkich co byli na meczu!!!
:flaga: :flaga: :flaga: NASZE ŻYCIE, JEST NIEBIESKIE!!! :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga:

A teraz o meczu: Obiektywny sędzia wreszcie zawitał na Cichą

Jak przyszedlem to na regionalnej była jeszcze końcówka meczu, i wywiad z Sokołowskim. Był bardzo skromny, a Andrzej Iwan (były zawodnik Wisły, współkomentował mecz) powiedział "Bardzo skromny jak na byłego gracza Legii" To chyba starczy za komentarz, po prostu- równy z niego gość. Jutro zobacze cały szpil w retransmisji, i obiecałem sobie na meczu, ze nagram to i jak Ruch awansuje do ekstraklasy, to puszcze to sobie na wideo.

A na koniec o Kalusie i Nowaku- mam nadzieje że Kalus będzie dalej komentował, nawet wespół z tym gostkiem fajnie to zrobili, o to chodzi. Bo kto powiedzial, ze nie moze byc dwoch spikerow??? Jak najbardziej jestem za. A Nowak-po prostu jest pewny. I o to chodzi. Wszedl "z marszu" do bramki, ale gra bardzo dobrze. Nie widze przeszkód żeby dalej grał w wyjściowym składzie. I "Wleciał" mam nadzieje też. Pozdrawiam wszystkich co byli na meczu!!!
:flaga: :flaga: :flaga: NASZE ŻYCIE, JEST NIEBIESKIE!!! :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: