a w co my z nimi grali???abnamro pisze:Mnie sie tez snilo ale to ku*** byla komedia fantastyczna bo do przerwy było 28 - 28buger23 pisze:Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL
Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!
Tak pozatym to inteligencja tego hydrostwora jest naprowda niepzrecietna ^^:P:P hahaha Ale dalimy rade 54 - do iluśstam
RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
-
- Kontakt:
Wiesz bogas1985 widziolech ze w pilka noznobogas1985 pisze:a w co my z nimi grali???abnamro pisze:Mnie sie tez snilo ale to ku*** byla komedia fantastyczna bo do przerwy było 28 - 28buger23 pisze:Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL
Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!
Tak pozatym to inteligencja tego hydrostwora jest naprowda niepzrecietna ^^:P:P hahaha Ale dalimy rade 54 - do iluśstam

Zawsze i wszędzie RUCH
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zapomniałes dodać "w uczciwej walce" a nie przy pomocy kolegów z gwizdkiem z pewnego zeszytumagazynpilkarski.pl pisze:Zapraszam na www.magazynpilkarski.pl Będziecie się mogli przekonać jak gra Zawisza, a gra naprawdę fenomenalnie. Do ściągnięcia relacje filmowe z tworzonego przez nas telewizyjnego programu - mecze z Jagiellonią i Kmitą + mecze Unii Janikowo!!. Zobaczcie co was czeka już w najbliższym meczu. Niech wygra lepszy

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
my wiemy co nas czekamagazynpilkarski.pl pisze:Zapraszam na www.magazynpilkarski.pl Będziecie się mogli przekonać jak gra Zawisza, a gra naprawdę fenomenalnie. Do ściągnięcia relacje filmowe z tworzonego przez nas telewizyjnego programu - mecze z Jagiellonią i Kmitą + mecze Unii Janikowo!!. Zobaczcie co was czeka już w najbliższym meczu. Niech wygra lepszy
"do boju Niebiescy,
do boju Niebiescy,
marsz, marsz, marsz...
do boju marsz...
zwyciestwo czeka nas"
oczywiscie niech wygralepszy...czyli Ruch
- L.G
- Kontakt:
te magazyn z hydraulikom, prziznej sie ino wielaś ty meczy w zyciu widzioł i wiela z tego było uczciwych. Bo jak na moje łoko to nazywając ta kopanina fenomenalnymi meczami jesteś lajkonik kompletny, a w uproszczeniu to: w du*** byłeś i gówno widziałeśmagazynpilkarski.pl pisze:Zapraszam na www.magazynpilkarski.pl Będziecie się mogli przekonać jak gra Zawisza, a gra naprawdę fenomenalnie. Do ściągnięcia relacje filmowe z tworzonego przez nas telewizyjnego programu - mecze z Jagiellonią i Kmitą + mecze Unii Janikowo!!. Zobaczcie co was czeka już w najbliższym meczu. Niech wygra lepszy
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
postow te liczby w totkaabnamro pisze:Wiesz bogas1985 widziolech ze w pilka noznobogas1985 pisze:a w co my z nimi grali???abnamro pisze:Mnie sie tez snilo ale to ku*** byla komedia fantastyczna bo do przerwy było 28 - 28buger23 pisze:Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL
:D Niekiedy sie czlowiekowi ciulstwa snia..... Ale jak zech se policzyl to by musieli czesciej nic co minuta strzelac nece ( Ci i ci) hahaha... Nic zech nie pil jakby co...
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
A mi sie śniło do przerwy 0:0 i w czasie przerwy tak z tysiak kibiców wpada na boisko 
Nie wiem co miał oznaczać ten sen, ale mam nadzieje ze sie nie spełni. poza tym nie śnił mi
sie wynik końcowy więc nie podam

Nie wiem co miał oznaczać ten sen, ale mam nadzieje ze sie nie spełni. poza tym nie śnił mi
sie wynik końcowy więc nie podam

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt:
- obronca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Telewizja Polska zwróciła się z prośbą o możliwość retransmisji meczu Ruchu Chorzów z Zawiszą Bydgoszcz. Zarząd naszego klubu wyraził zgodę na retransmisję meczu w niedzielę, 1 października 2006 roku, o godz. 14.30 w paśmie ogólnopolskim TVP3. Wszystkich kibiców zapraszamy w sobotę na stadion przy ul. Cichej w Chorzowie, a w niedzielę przed telewizory.
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a w sobote bedzie ta relacja 30min pozniej??arcio pisze:Telewizja Polska zwróciła się z prośbą o możliwość retransmisji meczu Ruchu Chorzów z Zawiszą Bydgoszcz. Zarząd naszego klubu wyraził zgodę na retransmisję meczu w niedzielę, 1 października 2006 roku, o godz. 14.30 w paśmie ogólnopolskim TVP3. Wszystkich kibiców zapraszamy w sobotę na stadion przy ul. Cichej w Chorzowie, a w niedzielę przed telewizory.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!