RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
bogas1985

#286 Post autor: bogas1985 » 27 wrz 2006, o 23:26

abnamro pisze:
buger23 pisze:Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL

Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!

Tak pozatym to inteligencja tego hydrostwora jest naprowda niepzrecietna ^^
Mnie sie tez snilo ale to ku*** byla komedia fantastyczna bo do przerwy było 28 - 28 :P:P:P hahaha Ale dalimy rade 54 - do iluśstam
a w co my z nimi grali???

abnamro
Kontakt:

#287 Post autor: abnamro » 27 wrz 2006, o 23:29

bogas1985 pisze:
abnamro pisze:
buger23 pisze:Haha, smieszny jest ten gosciu^^ Co łon tam padoł, do chorzowa przyjedzie 2 tys? a normalnie u nich to przylazi 3 tys luda na mecze wiec niech nie pier****:P LOL

Swoja drogą, dzis zech spol, a wlasciwie to wczoraj 1 godzina i przez ta godizna mi sie przysnilo cos pieknego. Na meczu jest 10 kola ludu, a my wygrali 2:1 Traktuja to jako spelniajoco sie pzrepowiednia:D RUUUCH HKS!

Mnie sie tez snilo ale to ku*** byla komedia fantastyczna bo do przerwy było 28 - 28 :P:P:P hahaha Ale dalimy rade 54 - do iluśstam
Wiesz bogas1985 widziolech ze w pilka nozno :D:D Niekiedy sie czlowiekowi ciulstwa snia..... Ale jak zech se policzyl to by musieli czesciej nic co minuta strzelac nece ( Ci i ci) hahaha... Nic zech nie pil jakby co...
Zawsze i wszędzie RUCH

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#288 Post autor: jalboss » 28 wrz 2006, o 07:51

magazynpilkarski.pl pisze:Zapraszam na www.magazynpilkarski.pl Będziecie się mogli przekonać jak gra Zawisza, a gra naprawdę fenomenalnie. Do ściągnięcia relacje filmowe z tworzonego przez nas telewizyjnego programu - mecze z Jagiellonią i Kmitą + mecze Unii Janikowo!!. Zobaczcie co was czeka już w najbliższym meczu. Niech wygra lepszy :D
Zapomniałes dodać "w uczciwej walce" a nie przy pomocy kolegów z gwizdkiem z pewnego zeszytu :evil: :evil:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#289 Post autor: Scypion » 28 wrz 2006, o 08:21

magazynpilkarski.pl pisze:Zapraszam na www.magazynpilkarski.pl Będziecie się mogli przekonać jak gra Zawisza, a gra naprawdę fenomenalnie. Do ściągnięcia relacje filmowe z tworzonego przez nas telewizyjnego programu - mecze z Jagiellonią i Kmitą + mecze Unii Janikowo!!. Zobaczcie co was czeka już w najbliższym meczu. Niech wygra lepszy :D
my wiemy co nas czeka

"do boju Niebiescy,
do boju Niebiescy,
marsz, marsz, marsz...
do boju marsz...
zwyciestwo czeka nas"

oczywiscie niech wygralepszy...czyli Ruch

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#290 Post autor: L.G » 28 wrz 2006, o 08:37

te magazyn z hydraulikom, prziznej sie ino wielaś ty meczy w zyciu widzioł i wiela z tego było uczciwych. Bo jak na moje łoko to nazywając ta kopanina fenomenalnymi meczami jesteś lajkonik kompletny, a w uproszczeniu to: w du*** byłeś i gówno widziałeś
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Ryjek
Kontakt:

#291 Post autor: Ryjek » 28 wrz 2006, o 08:54

abnamro pisze:
bogas1985 pisze:
abnamro pisze:

Wiesz bogas1985 widziolech ze w pilka nozno :D:D Niekiedy sie czlowiekowi ciulstwa snia..... Ale jak zech se policzyl to by musieli czesciej nic co minuta strzelac nece ( Ci i ci) hahaha... Nic zech nie pil jakby co...
postow te liczby w totka :]

wojtas 81

#292 Post autor: wojtas 81 » 28 wrz 2006, o 09:22

Juz nie moga sie doczekac soboty! Niech przyjada a my im pokarzemy co to znaczy druzuna ktora ma kibicow!

P.S. Wczoraj nie widzialem jeszcze na Batorym plakatow na szpil!

Harpo

#293 Post autor: Harpo » 28 wrz 2006, o 09:38

ZAWISZA 2 LIGOWA pisze:duzo kibicow to tutaj beda wpadac i was uczyc jak sie kibicuje. pozdro
:lol: nie wytrzymam :shock:

#eire#
Kontakt:

#294 Post autor: #eire# » 28 wrz 2006, o 09:42

tak mi to wyglondo ze łone niy maja sfojego forum i sie wszyscy trzi abo cztyry wiela ich tam jest w ty bydgoszczy tu sie udzielaja

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#295 Post autor: art82 » 28 wrz 2006, o 13:13

A mi sie śniło do przerwy 0:0 i w czasie przerwy tak z tysiak kibiców wpada na boisko :)
Nie wiem co miał oznaczać ten sen, ale mam nadzieje ze sie nie spełni. poza tym nie śnił mi
sie wynik końcowy więc nie podam :D
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Raulito
Kontakt:

#296 Post autor: Raulito » 28 wrz 2006, o 13:44

Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz (2), 18:00, sędzia: Grzegorz Gil (Lublin).
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#297 Post autor: obronca » 28 wrz 2006, o 13:46

niy wiym cy bouo
Ruch Chorzów - Zawisza Bydgoszcz (2), 18:00, sędzia: Grzegorz Gil (Lublin).
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

arcio
Kontakt:

#298 Post autor: arcio » 28 wrz 2006, o 13:57

Telewizja Polska zwróciła się z prośbą o możliwość retransmisji meczu Ruchu Chorzów z Zawiszą Bydgoszcz. Zarząd naszego klubu wyraził zgodę na retransmisję meczu w niedzielę, 1 października 2006 roku, o godz. 14.30 w paśmie ogólnopolskim TVP3. Wszystkich kibiców zapraszamy w sobotę na stadion przy ul. Cichej w Chorzowie, a w niedzielę przed telewizory.
nigdy nie jest za późno

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#299 Post autor: heli » 28 wrz 2006, o 13:58

ale takiego sędziego nkaj nie idzie znaleźć jest abo Paweł Gil, abo Grzegorz Gilewski, ale chyba o tego pierwszego chodzi bo jest on z Lublina
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Raulito
Kontakt:

#300 Post autor: Raulito » 28 wrz 2006, o 13:58

arcio pisze:Telewizja Polska zwróciła się z prośbą o możliwość retransmisji meczu Ruchu Chorzów z Zawiszą Bydgoszcz. Zarząd naszego klubu wyraził zgodę na retransmisję meczu w niedzielę, 1 października 2006 roku, o godz. 14.30 w paśmie ogólnopolskim TVP3. Wszystkich kibiców zapraszamy w sobotę na stadion przy ul. Cichej w Chorzowie, a w niedzielę przed telewizory.
a w sobote bedzie ta relacja 30min pozniej??
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

ODPOWIEDZ