Powiem wam tylko jedno!!!!!!!! My tu żądzimy!! My mamy najlepszych pilkarzy w 2 lidze. A co do jagi to serio - bylo 8 tys, tzn ja naliczylem 9 na zdjeciach, ale zostane juz przy 8... To nie prawda co niektoży wygadajom, ze Hydrobudowa (szacunek!) nam sponsoruje autobus. Zrobilismy skladke na meczu z jaga i mamy autobusik

Tak tak oko przyjedzie nas do chorzowa okolo tysiak, moze 2. jak bylo tyle ludzi na meczu u nas, i mamy juz autokary to pewnie tyle bedzie. Ostatnio muj kolega dzwonil do mnie i mi powiedzial ze juz niema miejsc

Co do tej fotki naszego jak to okresliliscie "wodza" to on jest naprawde spoko gosciu

ostatnio dal mi szalik za darmo

niestety ale dopingiem bedziemy od was napewno gorsi. Ale juz mamy przyszykowane race na mecz oraz kartoniade i bedzie sie dzialo. Pomachamy troche naszym zawodnikom szalikiem to im na pewno zachce sie grac, bo od czego jest kibicowanie

I mam do was sprawe - nie bedziecie nas lac po meczu albo przed?? Bo troche sie boje tak daleko wyjezdzac wkoncu chorzow nie jest blisko... jak bedziecie widziec takiego bruneta 177cm dosyc chudy to dajcie sobie spokoj - nie szukam bijatyki. aha, jade z zona na chorzow na ruch i sie zastanawiaam czy powinna wziasc szalik?? bo nie wiem czy warto kupowac za 5 zeta szalik skoro jej szalik gry naszych nie poprawi... sam bym nie wydywal tyle kasy (25%) straconego jednego dnia pracy :? ale ja akurat dostalem od klubu za losowanie, a drugi taki sam mam od tego kolegi

jeden szalik porzycze koledze co jedzie ze mna

Zoabczycie\!! Jak zrobimy fale szalikow to bedzie padala bramke za bramke. ostatnio na meczu krzyknelismy 2 razy "Miklosik" i on strzelil nagle brame!!!!!!! :shock:

DO BOJU ZAWISZA!!! DO BOJU ZAWISZAAAAA!!! Wks!! zawisza jest jedna 2 ligowa, juz za rok ekstraklasowa!!

Pozdro kibicom prawie dorastajacym nam ! 8) Wks!!