RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

#211 Post autor: arcio » 27 wrz 2006, o 11:49

na dzień dzisiejszy nie ma tematu transmisji w TVP3

nie wiem skąd te info było ale na dziś nic w klubie nie wiedzą o transmisji - dowiedzieli sie z gazety bo nna nic sie nie godzili :D
tak chyba działa nasz tvp3 - najpierw piszą a potem załatwiają :D
już raz mieliśmy grać w niedziele i nawet wszystkie prasówki pisały a tu ZONK :D
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: Slawko » 27 wrz 2006, o 12:02

No to trzeba usunac info o transmisji z nieoficjalnej strony. Znajac ludzi wielu by poszlo na latwizne i obejrzalo mecz w tv a nie na stadionie
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

arcio
Kontakt:

#213 Post autor: arcio » 27 wrz 2006, o 12:16

Slawko pisze:No to trzeba usunac info o transmisji z nieoficjalnej strony. Znajac ludzi wielu by poszlo na latwizne i obejrzalo mecz w tv a nie na stadionie
nie chce aby mnie źle zrozumiano
- na dzis w klubie nie ma potwierdzenia tej transmisji czy retransmisji -
na dziś
nie wiadomo czy dziś, jutro czy w piatek się nie dogadają
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
ch-R

#214 Post autor: ch-R » 27 wrz 2006, o 12:26

a lepij jak by sie nie dogadali :wink: :flaga:

wojtas 81

#215 Post autor: wojtas 81 » 27 wrz 2006, o 12:30

Moga se transmitowac, ino niech nie zmieniaja daty szpilu, jak beda musieli to niech szpil sie zacznie pol godz pozniej i juz!!!! No i jakies wplywy z tranmisyji!!!Hahahaha

Pepek
Kontakt:

#216 Post autor: Pepek » 27 wrz 2006, o 12:50

je*** TVP :evil: I jak to godo SODA:
WSZYSCY NA NIEBIESKO!!!!

Michał Łagiewniki

#217 Post autor: Michał Łagiewniki » 27 wrz 2006, o 13:46

chopy wiem ze usprawiedliwi mnie tylko stałe kalectwo albo smierci ale na meczu w sobota niebeda bo ide na wesele i niedo sie nic zrobic nawet namawiałem młoda pare aby jedna z atrakcji weselnych była wiztyta na szpilu ale cos sie niezgodzili POZDRO

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#218 Post autor: Mikoruch » 27 wrz 2006, o 14:05

Jo już raz z wesela się urwoł na 3 godzinki i nima z tym problemu

loveparadee

#219 Post autor: loveparadee » 27 wrz 2006, o 14:56

a jo chyba do wypowiedzenie w robocie bo co szpil to ku*** musza robic :evil:

PS. szukom pracy :?

SODA

#220 Post autor: SODA » 27 wrz 2006, o 15:06

no to w sobota na RUCH i przypominam WSZYSCY NA NIEBIESKO !!!! :lol: P :lol:

ZawiszaB

#221 Post autor: ZawiszaB » 27 wrz 2006, o 18:20

89/90 zawisza 4liga pisze:talon---------------> WSTYD MI NIE ZA BYDGOSZCZ TYLKO ZA TAKICH SEZONOWYCH "KIBICÓW" KTORZY TERAZ POWODUJĄ ZE BYDGOSZCZ JEST POSMIEWISKIEM W PILKARSKIM SRODOWISKU.co do JAGIELONI(I ) TO SORRY MÓJ BŁAD,ALE TEN MÓJ BŁAD TO NIC PRZY WYWIESZENIU JAKIEŚ SZMATY Z BŁEDNA NAZWA PRZECIWNIKA
Przykro mi patrzeć na takie bzdety. Chyba nie pamiętasz kto te gówno "puścił" w polske. Mimo iz nie jestem kibice hydrocośtam to akurat w tej kwesti z Tobą się nie zgodzę.
ZJJ4

Jestem kibice prawdziwego Zawiszy od dobrych 20 lat i nadal chodze na jego mecze i jest mi bardzo żal, że stowarzyszenie nie nawiązało współpracy z Spółką Akcyjną.
To byłby niezły zastrzyk pieniędzy dla naszej drużyny a przeciez dalej byśmy chodzili na naszego Zawiszę. I dziś jak widać to się potwierdza ponieważ nasza drużyna jest w rozsypce. Finansowo nie najlepiej stoimy roaz nasi doświadczeni piłkarze w niektórych meczach graja jak amatorzy i jestśmy na chwilę obecną daleko od wymarzonej pierwszej 6. To tyle wyjaśniejń, bo zauważyłem, że osobnik o nick 89/90.. wpisuję sie na wielu forach netowych i troche psuje nam wizerunek (cóz tacy netowi cwaniacy sie zdarzają) Jeśli kogoś interesuje nasza sprawa to zapraszam na zawiszafans.com tam znajdziecie całą prawde pisaną przez prawdziwych fanów a nie interenetowych napinaczy.

A żeby nie było tak do końca off topic to życzę Wam wspaniałego meczu, wkońcu gra vicelider z liderem. Pozdrawiam

ZAWISZA 2 LIGOWA

#222 Post autor: ZAWISZA 2 LIGOWA » 27 wrz 2006, o 19:21

Powiem wam tylko jedno!!!!!!!! My tu żądzimy!! My mamy najlepszych pilkarzy w 2 lidze. A co do jagi to serio - bylo 8 tys, tzn ja naliczylem 9 na zdjeciach, ale zostane juz przy 8... To nie prawda co niektoży wygadajom, ze Hydrobudowa (szacunek!) nam sponsoruje autobus. Zrobilismy skladke na meczu z jaga i mamy autobusik :) Tak tak oko przyjedzie nas do chorzowa okolo tysiak, moze 2. jak bylo tyle ludzi na meczu u nas, i mamy juz autokary to pewnie tyle bedzie. Ostatnio muj kolega dzwonil do mnie i mi powiedzial ze juz niema miejsc :( Co do tej fotki naszego jak to okresliliscie "wodza" to on jest naprawde spoko gosciu :D ostatnio dal mi szalik za darmo :wink: niestety ale dopingiem bedziemy od was napewno gorsi. Ale juz mamy przyszykowane race na mecz oraz kartoniade i bedzie sie dzialo. Pomachamy troche naszym zawodnikom szalikiem to im na pewno zachce sie grac, bo od czego jest kibicowanie :P I mam do was sprawe - nie bedziecie nas lac po meczu albo przed?? Bo troche sie boje tak daleko wyjezdzac wkoncu chorzow nie jest blisko... jak bedziecie widziec takiego bruneta 177cm dosyc chudy to dajcie sobie spokoj - nie szukam bijatyki. aha, jade z zona na chorzow na ruch i sie zastanawiaam czy powinna wziasc szalik?? bo nie wiem czy warto kupowac za 5 zeta szalik skoro jej szalik gry naszych nie poprawi... sam bym nie wydywal tyle kasy (25%) straconego jednego dnia pracy :? ale ja akurat dostalem od klubu za losowanie, a drugi taki sam mam od tego kolegi :) jeden szalik porzycze koledze co jedzie ze mna :D Zoabczycie\!! Jak zrobimy fale szalikow to bedzie padala bramke za bramke. ostatnio na meczu krzyknelismy 2 razy "Miklosik" i on strzelil nagle brame!!!!!!! :shock: :D DO BOJU ZAWISZA!!! DO BOJU ZAWISZAAAAA!!! Wks!! zawisza jest jedna 2 ligowa, juz za rok ekstraklasowa!! :) Pozdro kibicom prawie dorastajacym nam ! 8) Wks!!

Ryjek
Kontakt:

#223 Post autor: Ryjek » 27 wrz 2006, o 19:24

ZAWISZA 2 LIGOWA pisze:Powiem wam tylko jedno!!!!!!!! My tu żądzimy!! My mamy najlepszych pilkarzy w 2 lidze. A co do jagi to serio - bylo 8 tys, tzn ja naliczylem 9 na zdjeciach, ale zostane juz przy 8... To nie prawda co niektoży wygadajom, ze Hydrobudowa (szacunek!) nam sponsoruje autobus. Zrobilismy skladke na meczu z jaga i mamy autobusik :) Tak tak oko przyjedzie nas do chorzowa okolo tysiak, moze 2. jak bylo tyle ludzi na meczu u nas, i mamy juz autokary to pewnie tyle bedzie. Ostatnio muj kolega dzwonil do mnie i mi powiedzial ze juz niema miejsc :( Co do tej fotki naszego jak to okresliliscie "wodza" to on jest naprawde spoko gosciu :D ostatnio dal mi szalik za darmo :wink: niestety ale dopingiem bedziemy od was napewno gorsi. Ale juz mamy przyszykowane race na mecz oraz kartoniade i bedzie sie dzialo. Pomachamy troche naszym zawodnikom szalikiem to im na pewno zachce sie grac, bo od czego jest kibicowanie :P I mam do was sprawe - nie bedziecie nas lac po meczu albo przed?? Bo troche sie boje tak daleko wyjezdzac wkoncu chorzow nie jest blisko... jak bedziecie widziec takiego bruneta 177cm dosyc chudy to dajcie sobie spokoj - nie szukam bijatyki. aha, jade z zona na chorzow na Ruch i sie zastanawiaam czy powinna wziasc szalik?? bo nie wiem czy warto kupowac za 5 zeta szalik skoro jej szalik gry naszych nie poprawi... sam bym nie wydywal tyle kasy (25%) straconego jednego dnia pracy :? ale ja akurat dostalem od klubu za losowanie, a drugi taki sam mam od tego kolegi :) jeden szalik porzycze koledze co jedzie ze mna :D Zoabczycie\!! Jak zrobimy fale szalikow to bedzie padala bramke za bramke. ostatnio na meczu krzyknelismy 2 razy "Miklosik" i on strzelil nagle brame!!!!!!! :shock: :D DO BOJU ZAWISZA!!! DO BOJU ZAWISZAAAAA!!! Wks!! zawisza jest jedna 2 ligowa, juz za rok ekstraklasowa!! :) Pozdro kibicom prawie dorastajacym nam ! 8) Wks!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tego jeszcze nie bylo :shock: :shock: :shock:

Guma_1973
Kontakt:

#224 Post autor: Guma_1973 » 27 wrz 2006, o 19:26

nie no jo jak wypija i zakurza to czesto pisza glupoty ... ale gosciu - ty po prostu zmien dilera bo ci jakis szajs sprzedaje.

kari4
Kontakt:

#225 Post autor: kari4 » 27 wrz 2006, o 19:26

pado tysiak < :shock: HAHAHAH

ODPOWIEDZ