wy chyba sobie jaja robicie z tym, że ci z czwartej ligi, nie chcieli hydrobudowy, bo chcieli w uczciwy sposób pnąć się w góre, ciekawe czy kupując mecze w czwartej lidze, też kierowali sie w ten uczciwy sposób. A prawda akurat w tym przypadku pewnie leży gdzieś po środku, czego najlepszym przykładem jest frekwencja na ostatnim meczu jedni piszą o 8 drudzy nie było 3, a strona Jagi, która chyba nie powie ktoś, że jakoś trzyma z jedna stroną podaje 4,5-5tys. i obojetnie czy to same dziadki i piknicy co dostali bilety za darmo w hipermarkecie czy to sami którzy mieli darmowe autobusy, takie są fakty.
Urodzony, a jakbyś nazwał ludzi, którzy w chwili jak do Ruchu wchodził p.Klimek robili wszystko by kłaść mu kłody pod nogi, przecież nie którzy ze starych układów do końca mamili, że przecież oni już nie mal mają sponsora i wcale to jest nie potrzebne. Wiadomo sytuacja nie taka sama, ale ciekawy jestem jakbyś nazwał tych ludzi, może oni też stali na straży tradycji.
Na koniec podkreśle, że wcale nie jestem za Hydrobudową, choć mogło by tak wynikać z mojej wypowiedzi, po prostu staram sie widzieć sprawe z dwóch stron, a nie łykać ciemno wszystkiego co piszą jedni czy drudzy, a że nie mal wszystkie głosy są tu takie wychwalajace zachowanie jednej strony, to ja dla równowagi pokazuje drugą strone, pewnie gdyby było tu odwrotnie to wtedy i ja bym pisał po drugiej stronie, co nie znaczy jednak, że również stałbym po tej stronie, po prostu trzeba widzieć obie strony w zaisniałej sytuacji.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke