RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
talon

#136 Post autor: talon » 25 wrz 2006, o 23:57

A ja licze ze kibice tej prawdziwej Zawiszy was wyłapią i wytepią...

Liczyc sobie mozesz, ale w Bydgoszczy nie ma kibicow TEJ Zawiszy.
Poza tym, jako kibic IV ligowego Zawiszy sam siebie nie wytępie;) chociaz zlapac moge.
talon pisze:Bedzie jakas kamera? Chcialbym zobaczyc jakies bramki itp.
Dla ciebie nie będzie bo jestes przykładem hydro-ścierwa które mozna kupić za pieniadze.

ZAWISZA JEST JEDEN! IV-LIGOWY!
[/quote]

Teraz przynajmniej wiem czego Ty jestes przykladem. Moze ktos inny mi odpowie...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#137 Post autor: Simone » 26 wrz 2006, o 00:07

Proponuje albo tego Talona zbanowac albo normalnie rozmawiac a nie wyzywac ludzi od " scierw " bo czytac sie tego nie da

To jest forum sympatykow Ruchu Chorzow i przydaloby sie trzymac poziom

KK
Kontakt:

#138 Post autor: KK » 26 wrz 2006, o 00:46

Taki malutki OFFtopic:
http://i10.tinypic.com/2efqqki.jpg

talon

#139 Post autor: talon » 26 wrz 2006, o 00:52

Niestety jesli jacys z Zawiszy SA pojada do Chorzowa to znowu sie usmiechniecie.

Zawisza prawdziwy mlyn odzyska po polaczeniu II i IVki. Moze juz na wiosenny rewanz.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#140 Post autor: uRodzony na sektoRze » 26 wrz 2006, o 00:56

Simone pisze:Proponuje albo tego Talona zbanowac albo normalnie rozmawiac a nie wyzywac ludzi od " scierw " bo czytac sie tego nie da

To jest forum sympatykow Ruchu Chorzow i przydaloby sie trzymac poziom
Wyobraź sobie taką sytuacje: w Chorzowie dochodzi do takich dziwnych zawirowań w naszym klubie jakie maja miejsce w Bydgoszczy, powstaje podróbka Ruchu z bogatym inwestorem, klub otrzymuje nowy znaczek, na przykład taki:

Obrazek

Kibice Ruchu przywiązani do tradycji bojkotują ten dziwny twór i chodzą na biedniejszy ale prawdziwy Ruch który gra, powiedzmy w A klasie. Jak nazwiałbyś "kibiców" którzy mają w du*** przeszłość i wczesniejsze lata bo omamieni zostali widmem szybkiego sukcesu?

... (sam sobie odpowiedz) ...

Ja kibiców hydrochujozy nazywam po imieniu a i tak napisałem to jeszcze łagodnie...

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

talon

#141 Post autor: talon » 26 wrz 2006, o 01:25

urodzony na sektorze pisze:

Kibice Ruchu przywiązani do tradycji bojkotują ten dziwny twór i chodzą na biedniejszy ale prawdziwy Ruch który gra, powiedzmy w A klasie. Jak nazwiałbyś "kibiców" którzy mają w du*** przeszłość i wczesniejsze lata bo omamieni zostali widmem szybkiego sukcesu?

Zawisza SA nie nazywa sie tak bo ktos chcial ukrasc komus barwy lub nazwe. Stalo sie tak bo wszyscy zakladali fuzje z IV ligowym Zawisza. Gdyby ktos chciala dobra nazwe to bysmy sie nazwali INTER. (nawet barwy takie same)

Prawda jest taka, ze od samego poczatku mialo dojsc do fuzji druzyn II i IV ligi. Kibice Zawiszy powitali wtedy hydro z niepewnoscia, ale takze z entujazmem. Postawili takze swoje warunki. Sponsor mial dawac fundusze na IVke nie majac zadnego wplywu na to co sie tam dzieje. Hydro odmowilo. Po rundzie wiosennej przystalo, ale tym razem odmowila IVka. Tu nie chodzilo o przeszlosc. Poszlo o wplywy i wladze.

Jednak caly czas tacy ludzie jak ja i inni sympatycy futbolu w bydzi daza do ugody.
Problem jest niestety "psychologiczny". Kazdy stara sie byc konsekwentny w swoich decyzjach - nawet jesli sa bledne. Tak jest i u nas po obu stronach trudno o rozsadek.

W koncu nam sie uda!

P.S. Zawisza nidgy nie spadl z II ligi tylko zostal zdegradowany do IV, a obecna druzyna IVki to tak naprawde Aluminium Konin, wiec sami widzicie jaki tu mamy u nas czeski film.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#142 Post autor: uRodzony na sektoRze » 26 wrz 2006, o 06:43

talon pisze:Zawisza SA nie nazywa sie tak bo ktos chcial ukrasc komus barwy lub nazwe. Stalo sie tak bo wszyscy zakladali fuzje z IV ligowym Zawisza. Gdyby ktos chciala dobra nazwe to bysmy sie nazwali INTER. (nawet barwy takie same)

Prawda jest taka, ze od samego poczatku mialo dojsc do fuzji druzyn II i IV ligi. Kibice Zawiszy powitali wtedy hydro z niepewnoscia, ale takze z entujazmem. Postawili takze swoje warunki. Sponsor mial dawac fundusze na IVke nie majac zadnego wplywu na to co sie tam dzieje. Hydro odmowilo. Po rundzie wiosennej przystalo, ale tym razem odmowila IVka. Tu nie chodzilo o przeszlosc. Poszlo o wplywy i wladze.
Prawda jest troche inna i nie mydl nam tu oczu piepszeniem o walce o wpływy!
Kibice Zawiszy byli gotowi na sponsoring ale na zdrowych zasadach - czyli klub nazywa się Zawisza Bydgoszcz, gra w IV lidze i pnie się do góry dzieki postawie na boisku a nie jakimś chorym fuzjom i wchłanianiem Kujawiaka... Jednak hydro-włodarze woleli iśc na łatwizne i dostac sie do II ligi bocznym wejściem, wtedy prawdziwi kibice Zawiszy powiedzieli - NIE!
Za kibicami Zawiszy nigdy nie przepadałem, bo wiadomo - Torun vs Bydgoszcz, ale tym protestem i zlewką hydrotworu zyskali mój szacunek, mogli przecież jezdzić na II ligową pseudo-Zawisze która mierzy w awans, ale mieli to w du***, nie chcieli brać w tym udziału... Efekt? Hydrokupie kibicują same wynalazki nie mające pojęcia co to fanatyzm, honor kibica czy kibicowska duma... A ty mozesz zarejestrowac sie na kolejnym forum i siać swoją propagande ale stanu rzeczy nie zmienisz - prawdziwi bydgoscy kibice odcinają się od tego złodziejskiego klubiku i dzieki temu poziom waszego kibicowania sięga dna, jestescie bandą sezonowych cipek bez honoru i zasad...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#143 Post autor: slavo » 26 wrz 2006, o 07:14

Urodzony NS. :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#144 Post autor: Scypion » 26 wrz 2006, o 07:36

Zawisza juz przedtem miol jakies fuzje czy cos...nie orientuja sie zbytnio w temacie moze ktos wie cos pewnego w tym temacie?

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: jajo » 26 wrz 2006, o 08:13

do tego mozecie jeszcze wyobrazic sobie jak sie czuja kibice Kujawiaka, ktorzy tez walczyli o awans do OE, az ktos na gorze zaczal uprawiac te swinstwa
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Pepek
Kontakt:

#146 Post autor: Pepek » 26 wrz 2006, o 08:43

Na stronie tej wszystko jest opisane :arrow: http://www.hydro-protest.kibice.net.pl/

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#147 Post autor: Bytom20 » 26 wrz 2006, o 08:46

dziany83 pisze:klub zaniza frekwencja w tym sezonie nie wiem jaki maja w tym interes
ARCIO przeczytac uwaznie co napisal GERHAT tak z 5 razy i skoncz cisnac te bzdury ile klub sprzedal biletow
ta godka o biletach, liczbie widzow robi sie nudna nie wiem ile klub sprzedaje biletow ale widze ile jest ludzi na stadionie takze Twoje argumenty do mnie nie trafiaja na paru stadionach sie bylo i widzialem ile bylo ludzi a ile pisalo pozniej w mediach
i odpowiedz mi na jedno pytanie dlaczego po meczu z odra pisalo na stronie ze bylo 6 tys a pozniej jak sie larmo zrobilo ze bylo o wiele wiecej napisaliscie 7 tys ?? doliczyliscie sie 1 tys bieltow wiecej ??
a na koniec tak bede sie dopie... do podawania frekwencji dopoki nie bedzie tak jak trzeba :D
Tutaj musze się zgodzić z Arcio. Klub liczy sprzedane bilety, ciężko jest liczyć i oszacować ludzi którzy już są na trybunach. Gdyby jeszcze wszyscy siedzieli może by było łatwiej policzyć ale spora część ludzi stoi na koronie, niektóre pojedyncze krzesełka sa niepozajmowane. Musieliby liczyć każdego co wchodzi z biletem czy bez biletu albo zainstalować małe kłowrotki które kiedyś już były (jeszcze jak graliśmy w 1 lidze i wtedy nie było problemów z podawaniem liczby widzów. Zawsze podawał spiker na meczu ile jest ludzi.). Wole żeby podawali troche zaniżoną liczbe niż jak mają podawać tak jak na hydrocośtam 8 000 a w rzeczywistości ich tam przychodzi niecałe 3 000.
malyZarzecze pisze:ejj chopcy kiedy jest wkoncu ten spzil w niedizele czy w sobote?? dzieki za odpopwiedzi !!
Na dzień dzisiejszy mecz jest w sobote i już nie zadawać żadnych takich pytań chyba że coś się zmieni. Tak jak obiecałem dwa plakaty na mecz z hydrocośtam zapraszam do serwisu ściągać drukowac rozklejać każdy kibic conajmniej 5 plakatów ściągnać i wydrukować rozkleić pozdrawiam http://www.ruchchorzow.com/828,pokaz,nowosci.html

kamil30
Kontakt:

#148 Post autor: kamil30 » 26 wrz 2006, o 09:11

A jo niy maRtwia sie o to czy styknie biletów bo wieRza że wszyscy co bydą chcieli to sie kupiom te bilety :lol:
Ino boja sie że może byc mały pRoblym pRzi włażeniu na stadion :twisted: ( nieRoz to już było :( )
Jak Richtig bydzie tela sympatyków Niebieskich a myśla że bydzie :D to może tRza uRuchomić dodatkowe wejście bo napRowdy może być ciynżko.
Mom nadzieja że wszyscy wlezemy na czas i od początku do końca bydzie fest doping!!! :flaga: :flaga: :flaga:
I pokożemy tym hybrydozawiszotworom kaj ich miejsce :twisted: :twisted:

Doooo boooojuuu Nieeeebieeescy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A najebanym oszołomom co majom ino łazić po stadionie wk***ić innych i zawodzać godom stanowcze RAUS!!!... do dom do neca :twisted:
NIECH MOC NIEBIESKIEJ ERKI BYDZIE Z WAMI!!!!!
[img]http://img213.imageshack.us/img213/9729/pasekbatory9ro.gif[/img]
[img]http://img134.imageshack.us/img134/655/zzzwh6bj.jpg[/img]
[img]http://niebiescy.pl/images/flagi/dziesiona_01.jpg[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: heli » 26 wrz 2006, o 09:29

wy chyba sobie jaja robicie z tym, że ci z czwartej ligi, nie chcieli hydrobudowy, bo chcieli w uczciwy sposób pnąć się w góre, ciekawe czy kupując mecze w czwartej lidze, też kierowali sie w ten uczciwy sposób. A prawda akurat w tym przypadku pewnie leży gdzieś po środku, czego najlepszym przykładem jest frekwencja na ostatnim meczu jedni piszą o 8 drudzy nie było 3, a strona Jagi, która chyba nie powie ktoś, że jakoś trzyma z jedna stroną podaje 4,5-5tys. i obojetnie czy to same dziadki i piknicy co dostali bilety za darmo w hipermarkecie czy to sami którzy mieli darmowe autobusy, takie są fakty.

Urodzony, a jakbyś nazwał ludzi, którzy w chwili jak do Ruchu wchodził p.Klimek robili wszystko by kłaść mu kłody pod nogi, przecież nie którzy ze starych układów do końca mamili, że przecież oni już nie mal mają sponsora i wcale to jest nie potrzebne. Wiadomo sytuacja nie taka sama, ale ciekawy jestem jakbyś nazwał tych ludzi, może oni też stali na straży tradycji.

Na koniec podkreśle, że wcale nie jestem za Hydrobudową, choć mogło by tak wynikać z mojej wypowiedzi, po prostu staram sie widzieć sprawe z dwóch stron, a nie łykać ciemno wszystkiego co piszą jedni czy drudzy, a że nie mal wszystkie głosy są tu takie wychwalajace zachowanie jednej strony, to ja dla równowagi pokazuje drugą strone, pewnie gdyby było tu odwrotnie to wtedy i ja bym pisał po drugiej stronie, co nie znaczy jednak, że również stałbym po tej stronie, po prostu trzeba widzieć obie strony w zaisniałej sytuacji.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
ch-R

#150 Post autor: ch-R » 26 wrz 2006, o 09:30

A najebanym oszołomom co majom ino łazić po stadionie wk***ić innych i zawodzać godom stanowcze RAUS!!!... do dom do neca :twisted:[/quote]

I tym co przez ploty skacza tyz :twisted: :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ