myslalem ze w takich warunkach to bedzie raczej parodia futbolu, ale nasi grali rewelacyjnie, duzo akcji skrzydlami, gra z klepy i robimy taka Polonie jak chcemy. Po tym meczu juz chyba nikt sie nie zastanawia kto bedzie strzelal bramy jak nie ma Mikiego i Pepe. Seba Nowak bardzo pewny. Ale co najwazniejsze pogoda dupiata mecz rozstrzygniety po 30 minutach, za kilka dni mecz ligowy, a nasi walcza z pelnym zaangazowaniem do 92 minuty. BRAWO! Michal Brzozowski(ten z 11) zwroccie na niego uwage, nasz wychowanek ogromny talent, zreszta 2 asysty mowia same za siebie, a niewiele brakowalo a i bramka by wpadla jego pierwsze mecze na takim szczeblu a gra naprawde bez kompleksow, bedziemy mieli z niego pocieche
marna frekwencja, tyle gadki przed meczem bylo o tych najwierniejszych i przyszli tylko najwierniejsi, ale doping ekstra
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.