PP: RUCH Chorzów - POLONIA WARSZAWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#256 Post autor: gerhat » 19 wrz 2006, o 23:57

Ważne były okoliczności związane z pogodą, ponieważ do ostatniej chwili zastanawialiśmy się czy mecz się odbędzie. Pojawiły się także dywagacje nad innym terminem, w którym można by go rozegrać.
:shock:
jo widzioł dwie kałuże poza boiskiem na wys. sektora nr 1, a jak ktos chcioł przełozyć ten mecz to polecom kaseta z meczu w Radzionkowie i ten podowdny elwer Lecha (nie kolejorza - do tych co nie wiedzą o czym pisza)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#257 Post autor: L_M » 20 wrz 2006, o 00:11

gerhat pisze:
Ważne były okoliczności związane z pogodą, ponieważ do ostatniej chwili zastanawialiśmy się czy mecz się odbędzie. Pojawiły się także dywagacje nad innym terminem, w którym można by go rozegrać.
:shock:
jo widzioł dwie kałuże poza boiskiem na wys. sektora nr 1, a jak ktos chcioł przełozyć ten mecz to polecom kaseta z meczu w Radzionkowie i ten podowdny elwer Lecha (nie kolejorza - do tych co nie wiedzą o czym pisza)
gerhat ale nie byles na stadionie godzine przed meczem, kiedy nawet sedziowie dopuszczali możliwość przełożenia meczu. Bo wtedy takie bajora jak koło '1' dochodziły aż do pola karnego, na tej połowie od "Omegi". Naprawdę wygladało to fatalnie, ale nad boiskiem popracowano tak, że jak przyszedłeś to do głowy by Ci nie przyszlo co sie dzialo. W kazdym razie wersja o przelozeniu meczu byla bardzo prawdopodobna

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#258 Post autor: Roson_Ruda_1 » 20 wrz 2006, o 00:13

starvin pisze:pana D. cos ostatnio nie widac na cichej albo na przystanku ...
był przed peronem dzisiej jak czekołch na zug ( na BatoRym ) :roll:
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#259 Post autor: wolfik » 20 wrz 2006, o 00:36

myslalem ze w takich warunkach to bedzie raczej parodia futbolu, ale nasi grali rewelacyjnie, duzo akcji skrzydlami, gra z klepy i robimy taka Polonie jak chcemy. Po tym meczu juz chyba nikt sie nie zastanawia kto bedzie strzelal bramy jak nie ma Mikiego i Pepe. Seba Nowak bardzo pewny. Ale co najwazniejsze pogoda dupiata mecz rozstrzygniety po 30 minutach, za kilka dni mecz ligowy, a nasi walcza z pelnym zaangazowaniem do 92 minuty. BRAWO! Michal Brzozowski(ten z 11) zwroccie na niego uwage, nasz wychowanek ogromny talent, zreszta 2 asysty mowia same za siebie, a niewiele brakowalo a i bramka by wpadla jego pierwsze mecze na takim szczeblu a gra naprawde bez kompleksow, bedziemy mieli z niego pocieche

marna frekwencja, tyle gadki przed meczem bylo o tych najwierniejszych i przyszli tylko najwierniejsi, ale doping ekstra
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

piechol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#260 Post autor: piechol » 20 wrz 2006, o 00:41

warto było zmoknąć :) Piękny szpil.

Pozdro dla tych, co się nie bali i darli gardła na pionie :)
od małego NIEBIESKI

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: RadiatoR » 20 wrz 2006, o 00:49

wolfik pisze:myslalem ze w takich warunkach to bedzie raczej parodia futbolu, ale nasi grali rewelacyjnie, duzo akcji skrzydlami, gra z klepy i robimy taka Polonie jak chcemy. Po tym meczu juz chyba nikt sie nie zastanawia kto bedzie strzelal bramy jak nie ma Mikiego i Pepe. Seba Nowak bardzo pewny. Ale co najwazniejsze pogoda dupiata mecz rozstrzygniety po 30 minutach, za kilka dni mecz ligowy, a nasi walcza z pelnym zaangazowaniem do 92 minuty. BRAWO! Michal Brzozowski(ten z 11) zwroccie na niego uwage, nasz wychowanek ogromny talent, zreszta 2 asysty mowia same za siebie, a niewiele brakowalo a i bramka by wpadla jego pierwsze mecze na takim szczeblu a gra naprawde bez kompleksow, bedziemy mieli z niego pocieche
Ale zaraz po tym jak wszedl to zestresowany byl niesamowicie i przez pierwsze 10 minut moze mial jedno celne podanie! za to pozniej to juz naprawde daje nadzieje na dobrego pilkarza.

Swoja droga mam nadzieje ze nie powrocimy za niedlugo do koncepcji srodka z Bonkiem! Dzisiaj szybkie skladne akcje, duzo z klepy, uliczki, przepuszczenia itp i to powinno dac do myslenia trenerowi. Niestety u Bonka to wyglada inaczej... przyjecie, zatrzymanie, piruecik, rozgladniecie i wysoki lob na skrzydlo albo podanie do tylu!!
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

slavo
Kontakt:

#262 Post autor: slavo » 20 wrz 2006, o 01:03

RadiatoR pisze: Swoja droga mam nadzieje ze nie powrocimy za niedlugo do koncepcji srodka z Bonkiem! Dzisiaj szybkie skladne akcje, duzo z klepy, uliczki, przepuszczenia itp i to powinno dac do myslenia trenerowi. Niestety u Bonka to wyglada inaczej... przyjecie, zatrzymanie, piruecik, rozgladniecie i wysoki lob na skrzydlo albo podanie do tylu!!
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Nic dodać, nic ująć, samo sedno. 100% poparcia

toRpeda
Kontakt:

#263 Post autor: toRpeda » 20 wrz 2006, o 08:04

Byłem widziałem zmokłem nie żałuje:)
Te chcesz kupić paryzol za 30 zł potym za 40 a na końcu za 50 zł to nie zmokniesz:)
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

sponsi

#264 Post autor: sponsi » 20 wrz 2006, o 08:26

1..2..3..4..5..6 MAŁO!

Kurtka mom mokra jeszcze teroz :)

Warto było!

I Ruch mo nowego kibica: Moje Kochanie dało się pierwszy raz na szpil wyciągnąć, i to w tako ciulato pogoda... Po szpilu pierwsze pytanie: KIEDY NASTĘPNY? :D

pozdRo

Sponsi z mokrej dzies10ny :D

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#265 Post autor: 19r20 » 20 wrz 2006, o 08:37

na strone dałem kilka zdjęć

cóż, dziś byli kibice "ze stali" dla których ani wynik ani nic innego się nie liczy, kibice "z cukru" będą przy ładnej pogodzie w sobote z Łomżą
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

wojtas 81

#266 Post autor: wojtas 81 » 20 wrz 2006, o 08:41

Wspanialy meczyk! Zdeklasowanie rywala! Dziesiona poprostu piekna! I najwazniejsze, mamy nie tylko PEPEgo od szczelania bramek, to musi cieszyc ze sa zmiennicy!!! Puchar jest nasz , bo Puchar nam sie nalezy...

Ryjek
Kontakt:

#267 Post autor: Ryjek » 20 wrz 2006, o 09:10

ze swionow tyz nie pojechalo trocha ludzi z kuli tego ze bany nie jezdzily... ale jo np pojechol taxom a potem busem ....

Pavlique
Kontakt:

#268 Post autor: Pavlique » 20 wrz 2006, o 09:40

Sam juz ftoś pedzioł że w srodku majom grać Baran z Pulkowskim bez Bonka to bydzie to wyglondało richtig fajnie; bonk ze zwalnianiym akcji umożliwio powrót przeciwnikowi, ustawiyni sie iii i momy takie szpile jak na Pulunii ....
Trza nom obrońcow....
A nastympny szpil to wyjazd... wiync idzie jechać na Cicho z czystym sumiyniym... :wink:
I'm a man who walks alone

SyR
Kontakt:

#269 Post autor: SyR » 20 wrz 2006, o 09:44

Elmer pisze:a mi się podobała fala na sektorze nr 3
My z kumplami przjeli na drugo polowa ten sektor :lol: my musieli byc blisko przyjezdnych bo my niy slyszeli co oni spiywaja :twisted: ale prowadziyli my tam doprowdy goracy doping :D
PozdRo do tych co byli bo w tako ulewa sie jus mi nie chcialo z domu wylazic ale niy zaluja 8) a tak wogole mom nadzieja ze niy dostanymy kary za to ze z dwoma kumplami my zrobiyli oprawa z zapalek 8) pozdRo :!:

19KSR20

LALLA

#270 Post autor: 19KSR20 » 20 wrz 2006, o 09:52

:flaga: :flaga: :flaga:

ODPOWIEDZ