Ruch Chorzów - Miedż Legnica

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
TaR
Kontakt:

#346 Post autor: TaR » 16 wrz 2006, o 12:20

Kolejny roz mozna bylo sie przekonać, że na stojąco szpil ciężko jest wygrać.

Zapomnieć jak najszybciej ważne, ze 3 pkt sa :)

Myśla, że z Łomżą za Pepka zagro Łudziński, a za Mikiego..Misiura? moze cos pokoze :)

pozdRo dla tych co byli i zawsze są.
Idziemy wspólnie wybraną drogą stawiając czoła najgorszym wrogom..

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#347 Post autor: NIEBIESKI_ » 16 wrz 2006, o 12:32

Mecz może być liczy sie wygrano! a przed szpilym wielki stres czy kupiemy bilety ale BYŁY :D pozdRo

empisek

#348 Post autor: empisek » 16 wrz 2006, o 13:19

Jo jechol w cemno nie pamientom dawno kiery musiol sie bac ze nie wejda na stadion :lol: :lol: .Ale udalo sie :D Lepszy doping niz te marnowane sytuacje powinno byc 2-3 tory dla nos ale najwazniejsze ze Miki sie odblokowol i momy 3 pkt.Szkoda tej kartki dla Pepe ale mysla ze bydzie dobrze z poloniom.co do sendziego staly temat byla reka w polu karnym dla Ruchu i powinna byc 11.Pasnik zas miol nieporozumienie z Baranem i mogło sie to groznie skonczyc.Sie zastanowiom czy Pasnik jest taki dobry ze Nowak nie mo z nim szons? Pozdrawiom sektor rodzinny rozkrencil sie oby tak dalej.Do boju niebiescy do boju marsz marsz do boju marsz zwycienstwo czeko nos.Ci co nie beli niech sie stawiom na wtorek.I jo jest za tym by bilety bely za 5 skoro grajom w tydniu bydzie wiekszo frekwencjo.Pozdrawiom.I przeciepujcie na tymat RUCH-Polonia :wink: :wink:

baxsio
Kontakt:

#349 Post autor: baxsio » 16 wrz 2006, o 16:36

@Lysy jo miol te same odczucie co ty co do sciagniecia z placu Sokola.Pedziolech kumplowi :czamu Sokol zlazi a nie Miki.Ale teraz w sumie sie ciesza ze miki nie zlozl bo przynajmij strzelil do nos tyn jedyny tor w szpilu.
Ale wracajac do tematu Sokol wydowol mi sie chopem na caly szpil.Jedno co mi szkoda to ze na pocztku drugij polowy strzylow w krotki rog a nie po dlugim ale gosciu w moich oczach wyglado na profi co zostawio na placu kupa zdrowio dla noszego RUCHU.
Pozdro
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#350 Post autor: viktor » 16 wrz 2006, o 17:04

Jak dlo mie to szpil podobny do wielu z poprzednich 2 sezonów i na boisku i na trybunach /chodzi o ilość/ z tą róznicą ze wtedy my zazwyczaj remisowali abo przegrywali a teraz dowomy rady przeciongnonc szala na naszo strona Grzybek szkoda ty sytuacji z 1 połowy ale tyn sprint za tym chopym w 2 połowie mówi wszystko... brawo Wojtek ,fest mie na ty 5-tce wqrwioł jedyn ze "starszych kibiców" co najyzdzoł na Pasnika ale tacy "kibice?" tys som co sie na wszystkim znajom lepi...proponuja im giejksa abo inno padlina
:D fajne były dwa małe tuploki ino jak wylazły za pot demolować to coś niybieskiego co tam stoło toch sie boł ze zas na nastympny szpil bydymy mieli 3000 biletów :D
sumując momy 3 pkt. wiyncy i o to w tym wszystkim chodzi oby tak dali
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Mario_BATORY

#351 Post autor: Mario_BATORY » 16 wrz 2006, o 18:56

Johnny Walker pisze:kaj te czasy jak bylo slychac JAKUB WIERzCHOWSKI NAJLEPSZY BRAMKARZ WIERZCHOWSKI Jarkowi tez trzeba pomoc...
:D :D :D :D :D :D :D hahahahahahahah Jo pamiętom JAKUB WIERzCHOWSKI NAJLEPSZYM BRAMKARZEM Polski hahahahahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D

SODA

#352 Post autor: SODA » 16 wrz 2006, o 20:11

proponuje nie komentowac wypowiedzi naszych kibicow co do poziomu ,ulubiencow czy nie lubianych
to jest forum kibicow i kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie
ps.ku*** i kto to pisze pozdrawiam

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#353 Post autor: gerhat » 17 wrz 2006, o 09:52

Lysy pisze:Nie wiem ,może sie myla ale zdo mi sie co Wlecioł ściągo regularnie Sokołowskiego z placu mimo ,moim zdaniem dobrej jego gry. Tak było w szpilu z Kszo, z Piastem nie pamiętom :lol:i wczorej tyż( pamiętom) :wink: .Jeśli chop nie może poradzić to rozumia ale jeśli może to przinajmniej z Kszo i wczorej powinien zostać na placu.Nos trynerski na razie nie zawodzi ale mie sie zdo co "Sokół " poradził by spokojnie jeszcze do końca szpilu. Takich szpilerów jak on i ... wiadomo kto szukać ze świeczkom. Co to bydzie jak oni sie stracom.I drugo sprawa. Chop jest z legii,pra? Nie siedza blisko jego komentarzy osobistych ale zdo mie sie co jest w porzondku do nos. Tak sie przinajmniej zachowuje.Jeśli ftoś mo jakieś bliższe info to prosza mie sprostować.
Co do zaangażowania Sokoła przyznom CI racja ale co do zmiany z Miedzią wydaje mi się że słusznie zrobił Don Wleciał.
Sokół grał cofniętego napastnika i nie za bardzo to już wychodziło bo nie stwarzaliśmy sobie sytuacji, jego siła czyli prostopadłe podania nie wychodziły bo cała drużyna była zbyt cofnięta i sam Mikulenas nie mógł wiele zrobić. Zmiana na Łudzińskiego była trafiona bo to Przemek zagrał klepę z Mikim po której padł gol, potem miał jeszcze dwa celne strzały. Może gdyby Sokół został byłoby równie dobrze, ale przez godzinę nic na to nie wskazywało.
Moim zdniem Sokół powinien grać ale na lewym skrzydle z takimi przeciwnikami jak Miedź, bo nie jest to klasyczny napastnik przez co siła z przodu jest mniejsza. No i powinien się mniej przewracać bo zbyt wiele akcji jest przez to zepsutych.

Pavlique
Kontakt:

#354 Post autor: Pavlique » 17 wrz 2006, o 11:26

Rzecz w tym, ze w samyj druzynie ni ma do koća tak jak to wyglondo na zewnontrz i bez to może sokół słazi pryndzyj niźli by to wyglondało z gry...
pewnie som tacy co wiedzom lepij bo som blizyj grajkow niźli jo
I'm a man who walks alone

slavo
Kontakt:

#355 Post autor: slavo » 17 wrz 2006, o 11:36

Pavlique pisze:Rzecz w tym, ze w samyj druzynie ni ma do koća tak jak to wyglondo na zewnontrz i bez to może sokół słazi pryndzyj niźli by to wyglondało z gry...
pewnie som tacy co wiedzom lepij bo som blizyj grajkow niźli jo
Pavlique ! jak sam apelowałeś - takie rzeczy (teorie spiskowe) to tylko w osobnym temacie :-)
Zaczynacie (tak wy) ocierać się o obłęd. :-)

Pavlique
Kontakt:

#356 Post autor: Pavlique » 17 wrz 2006, o 12:01

Pavlique ! jak sam apelowałeś - takie rzeczy (teorie spiskowe) to tylko w osobnym temacie
Zaczynacie (tak wy) ocierać się o obłęd.

Ależ chłopie nie wiem skad tyle emocji u Ciebie, jeżeli prześledzisz moje wypowiedzi od około 2 miesięcy czyli centrum najwięszkego konfliktu od dowiyn downa wśród kibiców i po słynnym spoytkaniu w SDK i wypwiedziach obu panów to myślę, że nie będzie dla Ciebie trudnością znaleźć mój punkt widzenia na sprawę i to jak jest w tej chwili...
Natomiast kwestie aktualne w tym gra Sokołowskiego bo do tego odniosłem się w ostatnim poście to rzecz na tu i teraz i o układach w szatni tych obecnych tez warto czasem coś neicoś wiedzieć jeżeli komentuje sie kwestie dlaczego jeden zawodnik gra a drugi nie i tyle
Pozdr i naprowdy troszka mynij :wink: emocji a wiyncyj dynstansu....
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#357 Post autor: wolfik » 17 wrz 2006, o 12:02

Mecz nie byl pieknym widowiskiem, ale tak to teraz bedzie wygladacCiezko grac z taka druzyna, rewelacyjny bramkarz i bronia sie praktycznie calym zespolem. A takich mczow wiecej nas czeka. Jak szybko brama nie wpadnie to jest gorco, ale walczymy do konca i zawsze cos strzelamy. O ile dobrze licze to bylo 7 zwyciestwo Ruchu pod rzad na Cichej.

A na trybunach sie wszystko wymieszlo, mlyn na jedynce dziesiona na szóstce :lol: Cieszy odrodzenie jedynki, mam nadzieje ze tak juz tam zostanie. Ostatnie pol godziny ogladalem na 4 i piknikowo tam ciagle jest, doping sporadyczny, trybuny ozywiaja sie glownie by po narzekac na naszych grajkow przy jakims nieudanym zagraniu. Cieszy duza ilosc ludzi w barwach.

wiadomo co z Bonkiem?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#358 Post autor: slavo » 17 wrz 2006, o 14:33

Pavlique pisze: Natomiast kwestie aktualne w tym gra Sokołowskiego bo do tego odniosłem się w ostatnim poście to rzecz na tu i teraz i o układach w szatni tych obecnych tez warto czasem coś neicoś wiedzieć jeżeli komentuje sie kwestie dlaczego jeden zawodnik gra a drugi nie i tyle
Nie wracając do drażliwego tematu, bo i po co. Powiem Ci tyle, że próby doszukiwania się zmainach jakichś układów to nadinterpretacja. Ja też nie uważam wszystkich decyzji wtrakciemeczowych Wleciała na zgodnych z moim punktem widzenia na przebieg meczu (choć ta akurat zmiana broni się sama), ale tak samo odmienny moze być Twój punkt widzenia, na tą czy inną personę na boisku, odmienny od mojego a pomimo tego Wleciał moze mieć jeszcze odmienny od nas obojga nie ma w tym żadnych spiskowych teorii czy podteksów. Ot ludzie są po prostu rózni.

pozdro

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#359 Post autor: L_M » 17 wrz 2006, o 16:31

wolfik pisze:wiadomo co z Bonkiem?
prawdopodobnie nic groznego, jakis uraz miesniowy, ale nie grozny chyba ;)

gong

#360 Post autor: gong » 17 wrz 2006, o 17:17

NIY MA BYKA ANI PRZECIWNIKA NA NASZEGO BOLESTY HENRYKA!!!
To pamiyntocie?

ODPOWIEDZ