Zapomnieć jak najszybciej ważne, ze 3 pkt sa

Myśla, że z Łomżą za Pepka zagro Łudziński, a za Mikiego..Misiura? moze cos pokoze

pozdRo dla tych co byli i zawsze są.
Co do zaangażowania Sokoła przyznom CI racja ale co do zmiany z Miedzią wydaje mi się że słusznie zrobił Don Wleciał.Lysy pisze:Nie wiem ,może sie myla ale zdo mi sie co Wlecioł ściągo regularnie Sokołowskiego z placu mimo ,moim zdaniem dobrej jego gry. Tak było w szpilu z Kszo, z Piastem nie pamiętom :lol:i wczorej tyż( pamiętom).Jeśli chop nie może poradzić to rozumia ale jeśli może to przinajmniej z Kszo i wczorej powinien zostać na placu.Nos trynerski na razie nie zawodzi ale mie sie zdo co "Sokół " poradził by spokojnie jeszcze do końca szpilu. Takich szpilerów jak on i ... wiadomo kto szukać ze świeczkom. Co to bydzie jak oni sie stracom.I drugo sprawa. Chop jest z legii,pra? Nie siedza blisko jego komentarzy osobistych ale zdo mie sie co jest w porzondku do nos. Tak sie przinajmniej zachowuje.Jeśli ftoś mo jakieś bliższe info to prosza mie sprostować.
Pavlique ! jak sam apelowałeś - takie rzeczy (teorie spiskowe) to tylko w osobnym temacie :-)Pavlique pisze:Rzecz w tym, ze w samyj druzynie ni ma do koća tak jak to wyglondo na zewnontrz i bez to może sokół słazi pryndzyj niźli by to wyglondało z gry...
pewnie som tacy co wiedzom lepij bo som blizyj grajkow niźli jo
Ależ chłopie nie wiem skad tyle emocji u Ciebie, jeżeli prześledzisz moje wypowiedzi od około 2 miesięcy czyli centrum najwięszkego konfliktu od dowiyn downa wśród kibiców i po słynnym spoytkaniu w SDK i wypwiedziach obu panów to myślę, że nie będzie dla Ciebie trudnością znaleźć mój punkt widzenia na sprawę i to jak jest w tej chwili...Pavlique ! jak sam apelowałeś - takie rzeczy (teorie spiskowe) to tylko w osobnym temacie
Zaczynacie (tak wy) ocierać się o obłęd.
Nie wracając do drażliwego tematu, bo i po co. Powiem Ci tyle, że próby doszukiwania się zmainach jakichś układów to nadinterpretacja. Ja też nie uważam wszystkich decyzji wtrakciemeczowych Wleciała na zgodnych z moim punktem widzenia na przebieg meczu (choć ta akurat zmiana broni się sama), ale tak samo odmienny moze być Twój punkt widzenia, na tą czy inną personę na boisku, odmienny od mojego a pomimo tego Wleciał moze mieć jeszcze odmienny od nas obojga nie ma w tym żadnych spiskowych teorii czy podteksów. Ot ludzie są po prostu rózni.Pavlique pisze: Natomiast kwestie aktualne w tym gra Sokołowskiego bo do tego odniosłem się w ostatnim poście to rzecz na tu i teraz i o układach w szatni tych obecnych tez warto czasem coś neicoś wiedzieć jeżeli komentuje sie kwestie dlaczego jeden zawodnik gra a drugi nie i tyle
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, ruchfans i 52 gości