Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.
-
- Kontakt:
Patton może ty powiedz ile masz lat albo czy jesteś prawdziwym kibicem Ruchu sędziowie nos co szpil krzywdzą a ty sie temu przyglądosz:/ Jak PZPN nie umi zrobić porzadku z korupcją to muszymy my kibice z tym coś zrobić
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 12:35 przez toRpeda, łącznie zmieniany 1 raz.
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
Incydent zupełnie niepotrzebny - a pamietajcie ze sa w tym kraju kluby którym nie daje się kar: Legia Wisła i pare innych ale Ruch do nich nie należy i mimo tego ze bylo to zamieszanie bez znaczenia dla przebiegu meczu, dzialaczyki z pzpn-u napewno dopierdzielom Ruch-owi dosc konkretna kare !!!
Bo taka niestety niesprawiedliwa jest nasza liga !!!
Bo taka niestety niesprawiedliwa jest nasza liga !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tej kwestii Patton mam zdanie identyczne w 100% z Twoim.
Można się wkurzać na sędziego, można głośno artykułować dezaprobatę ale wskakiwanie na płyta skuli podniesienia fanki to grubo przesada, nieusprawiedliwiona niczym. To czyste bezmózgowie, a jak jeszcze czytom że dzięki temu wygraliśmy mecz to już ręce opadają. Niewiele brakowało abysmy tego meczu nie wygrali bo sedzia był bliski przerwania go przed bramka Pepe i zapewne później inaczej by się to ułożyło.
Dzięki i uzanie dla amry, Sody, Krenżuloka i Mosóra oraz dla tych których nie znam za opanowanie tej sytuacji.
Wracając do spraw piłkarskich.
Tym którzy uprawiają czarnowidztwo przed meczem z Piastem powiem tyla, że wola tak ambitny Ruch jak wczoraj w drugiej połowie od tak dobrego piłkarsko ale mało ambitnego jak w Bytomiu czy Sosnowcu. Te cechy które pokazali wczoraj to dobry prognostyk przed Gliwicami.
Można się wkurzać na sędziego, można głośno artykułować dezaprobatę ale wskakiwanie na płyta skuli podniesienia fanki to grubo przesada, nieusprawiedliwiona niczym. To czyste bezmózgowie, a jak jeszcze czytom że dzięki temu wygraliśmy mecz to już ręce opadają. Niewiele brakowało abysmy tego meczu nie wygrali bo sedzia był bliski przerwania go przed bramka Pepe i zapewne później inaczej by się to ułożyło.
Dzięki i uzanie dla amry, Sody, Krenżuloka i Mosóra oraz dla tych których nie znam za opanowanie tej sytuacji.
Wracając do spraw piłkarskich.
Tym którzy uprawiają czarnowidztwo przed meczem z Piastem powiem tyla, że wola tak ambitny Ruch jak wczoraj w drugiej połowie od tak dobrego piłkarsko ale mało ambitnego jak w Bytomiu czy Sosnowcu. Te cechy które pokazali wczoraj to dobry prognostyk przed Gliwicami.
Patton - obrażom Cie ? NIE winc powstrzymej sie od taki epitetów!! Mom lot 18 ale to nie mo tu nic do rzeczy. A jak wiesz to tu niechodzi o jedna reka czy o jeden rzut karny!Weź Ty lepyj pomysl! I nie pisz takich gupot że "reką - po mordzie" bo jo tego nie napisoł! Ale widza że to Ty mosz problemy z interpretacjom a ni jo z mysleniem!
-
- Kontakt:
ja jestem ciekaw jednego
jak nam odra demolowała krzesełka to wszyscy pisali zeby ich za szkody obciązyc
teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
czy teraz tez klub ma obarczyć winnych czyli tych co wtargnęli na murawe?
zdjęcia na pewno sie znajdą więc co z tym fantem zrobić?
a co meczu
my nei mamy jak widzimy zespołu takiego który byłby 100% kandydatem do awansu
musimy walczyć z przeciwnikiem i czasami z "przeciwnościami losu"
ale wielki szacunek za to dla naszych piłkarzy że te walkę podjęli
tak było z odrą i teraz z kszo
jak ten zespół będzie tak walczył na wyjazdach jak u siebie to bedzie dobrze
jak nam odra demolowała krzesełka to wszyscy pisali zeby ich za szkody obciązyc
teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
a co meczu
my nei mamy jak widzimy zespołu takiego który byłby 100% kandydatem do awansu
musimy walczyć z przeciwnikiem i czasami z "przeciwnościami losu"
ale wielki szacunek za to dla naszych piłkarzy że te walkę podjęli
tak było z odrą i teraz z kszo
jak ten zespół będzie tak walczył na wyjazdach jak u siebie to bedzie dobrze
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wg mnie jeżeli będzie kara finansowa to wyjścia są dwa:arcio pisze: teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
1. Płaci klub i podwyższa płoty aby nie doszło do tego w przyszłości - czego bym nie chciał bo byłem gorącym zwolennikiem ich obniżenia i to jest jedna z nielicznych dobrych rzeczy któa pozostała po Rogali
2. Karę pokrywają zidentyfikowani uczestnicy, przy czym połowa płaci ta napięto glaca co wyskoczyła pierwszo, bo potem zadziałała psychologia tłumu.
To jest oczywiście moje zdanie, ale może ktos wymyśli lepsze rozwiązanie, albowiem puszczenie tego płazem obawiam że w przyszłości odbije się z nawiązką.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
widać teorie spiskowe daej sie szerzą, co to ma za znaczenie, ze nie miało to wpływu na przebieg, przepisy są jasne w tym względzie, nie grozi anm walkower, ale kara finansowa, czy choćby mecz bez publiczności (żeby nei było że niby ino nas by karali to wystarczy popatrzeć na Sosnowiec), już za takei coś moze być bezproblemu. Lub tak jak ma to Wisła ograniczenie liczby biletów i puszczenie tylko karnetowców czy ograniczenie liczby widzów (bo ktoś pisał, że oni nie dostali żadnej kary)
PS. A jeżeli chodzi o mnie to zkuli mnie niech płacą, mnie żal tych nie bedzie, ale skoro tukej jest tyla osób co takie coś popiero to może sie z rzucą, by im pomóc.
PS. A jeżeli chodzi o mnie to zkuli mnie niech płacą, mnie żal tych nie bedzie, ale skoro tukej jest tyla osób co takie coś popiero to może sie z rzucą, by im pomóc.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- vinc84
- Kontakt:
gerhat pisze:Wg mnie jeżeli będzie kara finansowa to wyjścia są dwa:arcio pisze: teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
1. Płaci klub i podwyższa płoty aby nie doszło do tego w przyszłości - czego bym nie chciał bo byłem gorącym zwolennikiem ich obniżenia i to jest jedna z nielicznych dobrych rzeczy któa pozostała po Rogali
2. Karę pokrywają zidentyfikowani uczestnicy, przy czym połowa płaci ta napięto glaca co wyskoczyła pierwszo, bo potem zadziałała psychologia tłumu.
To jest oczywiście moje zdanie, ale może ktos wymyśli lepsze rozwiązanie, albowiem puszczenie tego płazem obawiam że w przyszłości odbije się z nawiązką.
nic tam przeciez sie nie stalo!!! niech pzpn zobaczy sobie skrot z meczu co ci sedziowie odpier. wczoraj!! na wisle w tamtym sezonie co sie stało, piłkarzy pobili a u nas przeciez był spokój. zadnych kar nie powinno być!! ewentualnie sedzia powinien odpoczac od prowadzenia meczów na kilka kolejek
tak sie możemy kłucić do nastepnego szpilu o to wyskoczenie chopaków za płot... ale w tym momęcie chyba każdy miał ochote zrobić to samo, bo juz nerwowo nie szło wytrzymać :?
mnie tylko rozje*** ciągłe machanie chorągiewkami kibiców z kszo
wyglądali jak te chopy na pasie startowym co machajom samolotom 
mnie tylko rozje*** ciągłe machanie chorągiewkami kibiców z kszo

-
- Kontakt:
blue mosz święto racja resp for you:)blue pisze:gerhat pisze:Wg mnie jeżeli będzie kara finansowa to wyjścia są dwa:arcio pisze: teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
nic tam przeciez sie nie stalo!!! niech pzpn zobaczy sobie skrot z meczu co ci sedziowie odpier. wczoraj!! na wisle w tamtym sezonie co sie stało, piłkarzy pobili a u nas przeciez był spokój. zadnych kar nie powinno być!! ewentualnie sedzia powinien odpoczac od prowadzenia meczów na kilka kolejek
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: