Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
toRpeda
Kontakt:

#256 Post autor: toRpeda » 3 wrz 2006, o 12:30

Patton może ty powiedz ile masz lat albo czy jesteś prawdziwym kibicem Ruchu sędziowie nos co szpil krzywdzą a ty sie temu przyglądosz:/ Jak PZPN nie umi zrobić porzadku z korupcją to muszymy my kibice z tym coś zrobić
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2006, o 12:35 przez toRpeda, łącznie zmieniany 1 raz.
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

Dugi Piekary Śl.

#257 Post autor: Dugi Piekary Śl. » 3 wrz 2006, o 12:31

Incydent zupełnie niepotrzebny - a pamietajcie ze sa w tym kraju kluby którym nie daje się kar: Legia Wisła i pare innych ale Ruch do nich nie należy i mimo tego ze bylo to zamieszanie bez znaczenia dla przebiegu meczu, dzialaczyki z pzpn-u napewno dopierdzielom Ruch-owi dosc konkretna kare !!!
Bo taka niestety niesprawiedliwa jest nasza liga !!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#258 Post autor: gerhat » 3 wrz 2006, o 12:31

W tej kwestii Patton mam zdanie identyczne w 100% z Twoim.
Można się wkurzać na sędziego, można głośno artykułować dezaprobatę ale wskakiwanie na płyta skuli podniesienia fanki to grubo przesada, nieusprawiedliwiona niczym. To czyste bezmózgowie, a jak jeszcze czytom że dzięki temu wygraliśmy mecz to już ręce opadają. Niewiele brakowało abysmy tego meczu nie wygrali bo sedzia był bliski przerwania go przed bramka Pepe i zapewne później inaczej by się to ułożyło.
Dzięki i uzanie dla amry, Sody, Krenżuloka i Mosóra oraz dla tych których nie znam za opanowanie tej sytuacji.

Wracając do spraw piłkarskich.
Tym którzy uprawiają czarnowidztwo przed meczem z Piastem powiem tyla, że wola tak ambitny Ruch jak wczoraj w drugiej połowie od tak dobrego piłkarsko ale mało ambitnego jak w Bytomiu czy Sosnowcu. Te cechy które pokazali wczoraj to dobry prognostyk przed Gliwicami.

Bizak16

#259 Post autor: Bizak16 » 3 wrz 2006, o 12:35

Patton - obrażom Cie ? NIE winc powstrzymej sie od taki epitetów!! Mom lot 18 ale to nie mo tu nic do rzeczy. A jak wiesz to tu niechodzi o jedna reka czy o jeden rzut karny!Weź Ty lepyj pomysl! I nie pisz takich gupot że "reką - po mordzie" bo jo tego nie napisoł! Ale widza że to Ty mosz problemy z interpretacjom a ni jo z mysleniem!

arcio
Kontakt:

#260 Post autor: arcio » 3 wrz 2006, o 12:38

ja jestem ciekaw jednego
jak nam odra demolowała krzesełka to wszyscy pisali zeby ich za szkody obciązyc
teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
czy teraz tez klub ma obarczyć winnych czyli tych co wtargnęli na murawe?
zdjęcia na pewno sie znajdą więc co z tym fantem zrobić?

a co meczu
my nei mamy jak widzimy zespołu takiego który byłby 100% kandydatem do awansu
musimy walczyć z przeciwnikiem i czasami z "przeciwnościami losu"
ale wielki szacunek za to dla naszych piłkarzy że te walkę podjęli
tak było z odrą i teraz z kszo
jak ten zespół będzie tak walczył na wyjazdach jak u siebie to bedzie dobrze
nigdy nie jest za późno

Bizak16

#261 Post autor: Bizak16 » 3 wrz 2006, o 12:40

Arcio - a czy jo cos takiego napisoł? NIE!! Widziol zeby nosz zarzad skierowol aby ros w tej sprawie jakiekolwiek pismo do PZPN?? bo jo ni!!
I odpieprz sie od mojego somu bo może to Ty tam wszystkich niemosz! Widza ze sam wszyscy umiom ino obrazac innych !!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#262 Post autor: gerhat » 3 wrz 2006, o 12:57

arcio pisze: teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
Wg mnie jeżeli będzie kara finansowa to wyjścia są dwa:
1. Płaci klub i podwyższa płoty aby nie doszło do tego w przyszłości - czego bym nie chciał bo byłem gorącym zwolennikiem ich obniżenia i to jest jedna z nielicznych dobrych rzeczy któa pozostała po Rogali
2. Karę pokrywają zidentyfikowani uczestnicy, przy czym połowa płaci ta napięto glaca co wyskoczyła pierwszo, bo potem zadziałała psychologia tłumu.

To jest oczywiście moje zdanie, ale może ktos wymyśli lepsze rozwiązanie, albowiem puszczenie tego płazem obawiam że w przyszłości odbije się z nawiązką.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#263 Post autor: heli » 3 wrz 2006, o 12:58

widać teorie spiskowe daej sie szerzą, co to ma za znaczenie, ze nie miało to wpływu na przebieg, przepisy są jasne w tym względzie, nie grozi anm walkower, ale kara finansowa, czy choćby mecz bez publiczności (żeby nei było że niby ino nas by karali to wystarczy popatrzeć na Sosnowiec), już za takei coś moze być bezproblemu. Lub tak jak ma to Wisła ograniczenie liczby biletów i puszczenie tylko karnetowców czy ograniczenie liczby widzów (bo ktoś pisał, że oni nie dostali żadnej kary)

PS. A jeżeli chodzi o mnie to zkuli mnie niech płacą, mnie żal tych nie bedzie, ale skoro tukej jest tyla osób co takie coś popiero to może sie z rzucą, by im pomóc.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#264 Post autor: vinc84 » 3 wrz 2006, o 13:06

niech ktos napisze dokladnie o kierej jest zbiorka i wiela kosztuje bilet na Piast Gliwice bo na szpilu nic zech nie uslyszol co godol spiker
GŮRNY ŚLŮNSK

blue

#265 Post autor: blue » 3 wrz 2006, o 13:08

gerhat pisze:
arcio pisze: teraz bedzie prawdopodobnie kara finansowa (oby tylko) za niedopilnowanie porzadku na stadionie
1. Płaci klub i podwyższa płoty aby nie doszło do tego w przyszłości - czego bym nie chciał bo byłem gorącym zwolennikiem ich obniżenia i to jest jedna z nielicznych dobrych rzeczy któa pozostała po Rogali
2. Karę pokrywają zidentyfikowani uczestnicy, przy czym połowa płaci ta napięto glaca co wyskoczyła pierwszo, bo potem zadziałała psychologia tłumu.

To jest oczywiście moje zdanie, ale może ktos wymyśli lepsze rozwiązanie, albowiem puszczenie tego płazem obawiam że w przyszłości odbije się z nawiązką.

nic tam przeciez sie nie stalo!!! niech pzpn zobaczy sobie skrot z meczu co ci sedziowie odpier. wczoraj!! na wisle w tamtym sezonie co sie stało, piłkarzy pobili a u nas przeciez był spokój. zadnych kar nie powinno być!! ewentualnie sedzia powinien odpoczac od prowadzenia meczów na kilka kolejek

szwajcu

#266 Post autor: szwajcu » 3 wrz 2006, o 13:09

tak sie możemy kłucić do nastepnego szpilu o to wyskoczenie chopaków za płot... ale w tym momęcie chyba każdy miał ochote zrobić to samo, bo juz nerwowo nie szło wytrzymać :?
mnie tylko rozje*** ciągłe machanie chorągiewkami kibiców z kszo :) wyglądali jak te chopy na pasie startowym co machajom samolotom :D

Wajcha28

#267 Post autor: Wajcha28 » 3 wrz 2006, o 13:11

ku*** jo był na dziesionie i żech wloz za płotek bo naten ku*** PZPN nie idzie patrzeć HALEMBA ZAWSZE NIEBIESKA !!!!!

toRpeda
Kontakt:

#268 Post autor: toRpeda » 3 wrz 2006, o 13:13

blue pisze:
gerhat pisze:

nic tam przeciez sie nie stalo!!! niech pzpn zobaczy sobie skrot z meczu co ci sedziowie odpier. wczoraj!! na wisle w tamtym sezonie co sie stało, piłkarzy pobili a u nas przeciez był spokój. zadnych kar nie powinno być!! ewentualnie sedzia powinien odpoczac od prowadzenia meczów na kilka kolejek
blue mosz święto racja resp for you:)
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#269 Post autor: heli » 3 wrz 2006, o 13:13

jest róznica miedzy tym czy ktoś chcioł, a zrobił, bo rozumny człowiek, wiedząc jakie konsekwencje może ponieść on czy ktoś inny za jakiś czyn zastanowi sie czy warto i powinien być świadom i być odpowiedzialny za swoje czyny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#270 Post autor: Fanatyk z Rudy » 3 wrz 2006, o 13:15

arcio pisze: trybuny są dla kibiców a murawa do piłkarzy !!!!!
Mecz jest dla kibicow a nie dla sędziów.

ODPOWIEDZ