bardziej chodziło mi o doping i dojazd. Bo w meczu może być tylko jeden wygrany i napewno to nie będzie kszo no chyba że remisRaul® pisze:ja mam nadzieje ze zyczysz im powodzenia w kolejnych meczach a nie jutro

Lukas wiym co mosz na myśli , ale sam żeś je w błyndzie. Od czasu jak żera te lacie wygrywomy, czego dowodym jest ilość tych laci coch już bych musioł skonsumować , taki mój mały "trick" , zabobon , przsądność nazwij to jak chcesz . Jedni bierom kuzynów na szpil co pecha przynoszom inni godajom że zeżrom lacie jak wygromy . Niy mo to nic wspólnego z rzeczywistością czy pesymizmem .Lukas Michalski pisze:Lutz na szczescie w tym sezonie to Ty mylisz sie czesciej przewidujac straty punktow, a po jednej porazce od 15 meczow ligowych wypominasz komus nietrafiony wynik i optymizm. Spojrz na siebie i policz ile laci musiales zezrecLutz pisze:art82 a mie sie wydowo że my ich rozjebiymy 7:0 , leko z palcym w du*** i po tym nos już nic niy zatrzimie w drodze do OE i do finału Ligi Mistrzów w kery nadupiymy Barcelonie 5:1
Wielaś stowioł na szpil z gorolami ?? 0:4nie gorsz sie, ale Twoj pesymism albo ostroznosc w tym luznym temacie przed meczem jest strasznie wyolbrzymiona. Mam nadzieje ze za 24 godziny dopiszemy sobie 3 pkt!
Jo tez mom taki zabobonLutz pisze:Lukas wiym co mosz na myśli , ale sam żeś je w błyndzie. Od czasu jak żera te lacie wygrywomy, czego dowodym jest ilość tych laci coch już bych musioł skonsumować , taki mój mały "trick" , zabobon , przsądność nazwij to jak chcesz . Jedni bierom kuzynów na szpil co pecha przynoszom inni godajom że zeżrom lacie jak wygromy . Niy mo to nic wspólnego z rzeczywistością czy pesymizmem .Lukas Michalski pisze:Lutz na szczescie w tym sezonie to Ty mylisz sie czesciej przewidujac straty punktow, a po jednej porazce od 15 meczow ligowych wypominasz komus nietrafiony wynik i optymizm. Spojrz na siebie i policz ile laci musiales zezrecLutz pisze:art82 a mie sie wydowo że my ich rozjebiymy 7:0 , leko z palcym w du*** i po tym nos już nic niy zatrzimie w drodze do OE i do finału Ligi Mistrzów w kery nadupiymy Barcelonie 5:1
Wielaś stowioł na szpil z gorolami ?? 0:4nie gorsz sie, ale Twoj pesymism albo ostroznosc w tym luznym temacie przed meczem jest strasznie wyolbrzymiona. Mam nadzieje ze za 24 godziny dopiszemy sobie 3 pkt!
Co mie natomiast wqrwio - poczytej sie posty przed meczem ze Lwowem i te pewne - wygromy 3:0 !! Skończyło sie na marnym 0:0 i Lwowioki mieli okazja do drwin , podobnie było ze sosnofcem - teroz piszom coniekere na forum że tragedia, rozpacz , gańba i tym samy my sami dowomy satysfakcja innym - ot napinali sie chorzowskie ci*** a tu ch** !!
Idzie pedzieć że licza na wygrano , na dobry szpil , na poświyncenie - a niy zaroz - PEWNE 2:1 , a jak wdupiymy ?? To co ??
Jo osobiście wierza w wygrano inaczy bych niy boł kibicym NIEBIESKICH , powtarzom wierza !! ale pewny niy byda do 93 min jak syndzia odgwizdo szlus.
z gorolami stawioł zech skromne 1:0 do nos, ewentualnie remis 0:0 <powaga>Lutz pisze:art82 a mie sie wydowo że my ich rozjebiymy 7:0 , leko z palcym w du*** i po tym nos już nic niy zatrzimie w drodze do OE i do finału Ligi Mistrzów w kery nadupiymy Barcelonie 5:1
Wielaś stowioł na szpil z gorolami ?? 0:4
Obyart82 pisze:z gorolami stawioł zech skromne 1:0 do nos, ewentualnie remis 0:0 <powaga>Lutz pisze:art82 a mie sie wydowo że my ich rozjebiymy 7:0 , leko z palcym w du*** i po tym nos już nic niy zatrzimie w drodze do OE i do finału Ligi Mistrzów w kery nadupiymy Barcelonie 5:1
Wielaś stowioł na szpil z gorolami ?? 0:4
a za to ze Śląskiem stawioł 2:0 - a wygrali jeszcze wiecej o 1 brama
wiec teraz moze byc cos kolo 3:1 8)
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], scaneRboy i 116 gości