Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#106 Post autor: Bytom20 » 1 wrz 2006, o 22:34

Raul® pisze:ja mam nadzieje ze zyczysz im powodzenia w kolejnych meczach a nie jutro :wink:
bardziej chodziło mi o doping i dojazd. Bo w meczu może być tylko jeden wygrany i napewno to nie będzie kszo no chyba że remis :)

rumcajs_79
Kontakt:

#107 Post autor: rumcajs_79 » 1 wrz 2006, o 22:41

jutro moze byc tylko wygrano :wink: a co do kibicow kszo to fajnie ze w padna bo zadko tu bywaja! :twisted: zawsze lepij sie dopinguje jak sa przyjezdni!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#108 Post autor: Lutz » 1 wrz 2006, o 22:46

Lukas Michalski pisze:
Lutz pisze:art82 a mie sie wydowo że my ich rozjebiymy 7:0 , leko z palcym w du*** i po tym nos już nic niy zatrzimie w drodze do OE i do finału Ligi Mistrzów w kery nadupiymy Barcelonie 5:1 :!:

Wielaś stowioł na szpil z gorolami ?? 0:4 :?:
Lutz na szczescie w tym sezonie to Ty mylisz sie czesciej przewidujac straty punktow, a po jednej porazce od 15 meczow ligowych wypominasz komus nietrafiony wynik i optymizm. Spojrz na siebie i policz ile laci musiales zezrec ;) nie gorsz sie, ale Twoj pesymism albo ostroznosc w tym luznym temacie przed meczem jest strasznie wyolbrzymiona. Mam nadzieje ze za 24 godziny dopiszemy sobie 3 pkt!
Lukas wiym co mosz na myśli , ale sam żeś je w błyndzie. Od czasu jak żera te lacie wygrywomy, czego dowodym jest ilość tych laci coch już bych musioł skonsumować , taki mój mały "trick" , zabobon , przsądność nazwij to jak chcesz . Jedni bierom kuzynów na szpil co pecha przynoszom inni godajom że zeżrom lacie jak wygromy . Niy mo to nic wspólnego z rzeczywistością czy pesymizmem .
Co mie natomiast wqrwio - poczytej sie posty przed meczem ze Lwowem i te pewne - wygromy 3:0 !! Skończyło sie na marnym 0:0 i Lwowioki mieli okazja do drwin , podobnie było ze sosnofcem - teroz piszom coniekere na forum że tragedia, rozpacz , gańba i tym samy my sami dowomy satysfakcja innym - ot napinali sie chorzowskie ci*** a tu ch** !!
Idzie pedzieć że licza na wygrano , na dobry szpil , na poświyncenie - a niy zaroz - PEWNE 2:1 , a jak wdupiymy ?? To co ??
Jo osobiście wierza w wygrano inaczy bych niy boł kibicym NIEBIESKICH , powtarzom wierza !! ale pewny niy byda do 93 min jak syndzia odgwizdo szlus.

Bartek
Kontakt:

#109 Post autor: Bartek » 1 wrz 2006, o 22:56

Co tu duzo pisać..
Ten mecz musimy wygrac...
Wygramy wygramy wygramy
Kszoki pokonamy :!: 8)

Dziobol

#110 Post autor: Dziobol » 1 wrz 2006, o 23:06

Lutz pisze:
Lukas Michalski pisze:
Lutz pisze:art82 a mie sie wydowo że my ich rozjebiymy 7:0 , leko z palcym w du*** i po tym nos już nic niy zatrzimie w drodze do OE i do finału Ligi Mistrzów w kery nadupiymy Barcelonie 5:1 :!:

Lutz na szczescie w tym sezonie to Ty mylisz sie czesciej przewidujac straty punktow, a po jednej porazce od 15 meczow ligowych wypominasz komus nietrafiony wynik i optymizm. Spojrz na siebie i policz ile laci musiales zezrec ;) nie gorsz sie, ale Twoj pesymism albo ostroznosc w tym luznym temacie przed meczem jest strasznie wyolbrzymiona. Mam nadzieje ze za 24 godziny dopiszemy sobie 3 pkt!
Lukas wiym co mosz na myśli , ale sam żeś je w błyndzie. Od czasu jak żera te lacie wygrywomy, czego dowodym jest ilość tych laci coch już bych musioł skonsumować , taki mój mały "trick" , zabobon , przsądność nazwij to jak chcesz . Jedni bierom kuzynów na szpil co pecha przynoszom inni godajom że zeżrom lacie jak wygromy . Niy mo to nic wspólnego z rzeczywistością czy pesymizmem .
Co mie natomiast wqrwio - poczytej sie posty przed meczem ze Lwowem i te pewne - wygromy 3:0 !! Skończyło sie na marnym 0:0 i Lwowioki mieli okazja do drwin , podobnie było ze sosnofcem - teroz piszom coniekere na forum że tragedia, rozpacz , gańba i tym samy my sami dowomy satysfakcja innym - ot napinali sie chorzowskie ci*** a tu ch** !!
Idzie pedzieć że licza na wygrano , na dobry szpil , na poświyncenie - a niy zaroz - PEWNE 2:1 , a jak wdupiymy ?? To co ??
Jo osobiście wierza w wygrano inaczy bych niy boł kibicym NIEBIESKICH , powtarzom wierza !! ale pewny niy byda do 93 min jak syndzia odgwizdo szlus.
Jo tez mom taki zabobon
Jak moj bracik na szpilu mo zapalniczka zawsze Ruch zjebie , beztusz co ida na szpil z nim to wyciepuja mu zapalniczka

arcio
Kontakt:

#111 Post autor: arcio » 2 wrz 2006, o 12:25

piękna pogoda więc nic tylko udać się na meczyk ;)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#112 Post autor: fRyta » 2 wrz 2006, o 12:37

Licze na 3 pkt. świetny doping i dobra frekwencje :)

WYSZYSCY NA NIEBIESKO !!
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#113 Post autor: Simone » 2 wrz 2006, o 13:08

Pogoda rzeczywiscie wymarzona , nic tylko sie delektowac zwyciestwem Niebieskich 8)

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#114 Post autor: art82 » 2 wrz 2006, o 13:35

z gorolami stawioł zech skromne 1:0 do nos, ewentualnie remis 0:0 <powaga>
a za to ze Śląskiem stawioł 2:0 - a wygrali jeszcze wiecej o 1 brama
wiec teraz moze byc cos kolo 3:1 8) a tak powaznie. to czy jo napisoł ze wygromy pewnie?? przeczytej sie moje wczesjniejsze posty, zwłaszcza przed sosnowcem, na pewno nie byłem jednym z tych hurraoptymistow co stawiali 4:0 do Naszych! Jo wiem ze w kazdym szpilu jest ciezko, dlatego napisołzech 2:1 a nie 5:0! czy wynik 2:1 jest pewny? niepowiedziołbych tego :roll: świadczy o tym ze jak chca wygrac - to musza włozyc w to spotkanie całe niebieskie serce i 100% zaangażowania. Poza tym nie wynik tu jest wazny - wazne że wierza w zwycięstwo a wiela bydzie to juz mnie mniej interesuje (czy 6:5 czy 1:0) No to by było na tyla, do zobaczenia na Cichej :wink:
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2006, o 13:50 przez art82, łącznie zmieniany 1 raz.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#115 Post autor: Lutz » 2 wrz 2006, o 13:47

art82 pisze:

z gorolami stawioł zech skromne 1:0 do nos, ewentualnie remis 0:0 <powaga>
a za to ze Śląskiem stawioł 2:0 - a wygrali jeszcze wiecej o 1 brama
wiec teraz moze byc cos kolo 3:1 8)
Oby :!: :!: :!:

gkon1

#116 Post autor: gkon1 » 2 wrz 2006, o 15:16

powitać kibicowską brać chłopaki już pojechali w grupi liczącej ponad 100 osób napewno ię sopóżnią bo jakby to było gdyby policja nie zatrzymala ich po dodze z kilka razy.
ŻYCZĘ WAM I NAM ZAJE FAJNEGO MECZU I NIECH WYGRA LEPSZY

szwajcu

#117 Post autor: szwajcu » 2 wrz 2006, o 15:18

fajnie że kszo sie stawi, tak jak ktoś wyzej napisał, lepsza atmosfera jest jak są przyjezdni... w końcu piłka jest dla kibiców :D
trza sie już powoli zbierać na mecz... do zobaczenia na Cichej chopaki :)

sponsi

#118 Post autor: sponsi » 2 wrz 2006, o 15:23

Kto wygra mecz? :niebiescy:

I tak mo być Panowie i Panie... Wyłaża z biura, bo jeszcze nie zdąża :D

:flaga:

PS: Uważejcie w Kattowitz, bo dzisiej dziewczynki obrodziły... Już żech rano mioł małe przejście z powodu niebieskiego ubioru :/ Sie ku*** ciepły w 6 na mie jednego...

gkon1

#119 Post autor: gkon1 » 2 wrz 2006, o 15:26

czy macie zamiar przygotować jakąś oprawę:?:

haRnas
Kontakt:

#120 Post autor: haRnas » 2 wrz 2006, o 15:38

sponsi pisze:
PS: Uważejcie w Kattowitz, bo dzisiej dziewczynki obrodziły... Już żech rano mioł małe przejście z powodu niebieskiego ubioru :/ Sie ku*** ciepły w 6 na mie jednego...
no ja, lone to juz tak majom ze muszom miec tako przewaga bo inaczy po nich :)

ODPOWIEDZ