Wpisz się jeśli chcesz odejścia Rogali

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
ADAM.K

#16 Post autor: ADAM.K » 3 cze 2003, o 21:49

Mandrysz dej sie na luz z ta trenerka,radomsko ,RUCH ,kto nastepny,a moze GORNIK!!!, PANIE WYROBEK i FORNALIK czekomy na prawdziwych NIEBIESKICH na lawce !!![color=blue][/color][size=18][/size]

WEA_boy

MUSI ODEJSC!!!!!!!

#17 Post autor: WEA_boy » 3 cze 2003, o 21:52

w ruchu potrzebne sa zmiany a pierwsza zmiana jaka powinna nastapic jest odejscie Krystiana!!!!!!! jego czas dobiegl konca juz dawno temu !!!!!!! mam nadzije ze w 2 lidze zobacze nowy - walczacy RUCH!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#18 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 22:05

JA NIECHCE ZEBY PPREZESEM RUCHU NADAL BYL PAN ROGALA !!!
TERAZ POTRZEBA JEST W RUCHU NOWEJ KRWI !!!
TRZEBA WSZYSTKO BUDOWAC OD PODSTAW !!!!!

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: Mikoruch » 3 cze 2003, o 22:13

Prezesie. Dla pana i naszego zdrowia chyba wystarczy. chyba już czas na kogoś młodszego z innej epoki.

Rommel
Kontakt:

#20 Post autor: Rommel » 3 cze 2003, o 22:28

Rogala ty i twoj cały czerwony zarzad zniszczyliscie NASZ RUCH Chorzów.Juz dosc bajzlu narobiliscie wy***rdalac
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

Gość

#21 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 22:44

Nie było prezesa który spuścił Ruch do II ligi dwa razy. Miarka się przebrała. Ja wiem panie prezesie ,że pan leje na kibiców, na to co piszą na forum co mówią. A potwierdza Pan to swoimi ruchami i swoim zachowaniem. Pana czas w Chorzowie się skończył, żegnamy Pana zarząd Mandrysza i wszystkich pseugrajków naszego kochanego klubu.
wy***rdalać!!!

PS. Niech się pan panie prezesiku cieszy ,że na razie tylko panu grożono a nie płacze, bo spierdolił pan nasz klub na dno... i oby smy się z niego podnieśli

Radzio

I'M BLUE

#22 Post autor: Radzio » 3 cze 2003, o 22:54

Zakończył się pewien etap gry Ruchu w 1 lidze. Niech zakończy sie etap pracy całego zarządu w Naszym ukochanym klubie!!!Panom juz dziękujemy

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#23 Post autor: Schlesien » 3 cze 2003, o 23:08

Nie chcialbym byc postrzegany jako zwolennik Rogali ale trzeba sie zastanowic kto zamiast niego. Latwo jest powiedziec "Rogala spie..." ale to, ze on odejdzie nie znaczy, ze przyjdzie ktos kto uzdrowi ten klub. Jemu na klubie zalezy, to on na nowo zatrudnil Srutwe wbrew zarzadowi! Ja bym mu dal szanse, niech odchudzi zarzad (nad czym pracuje) i powroci do I ligi!

Nie chcielismy Lenczyka dano nam Mandrysza

volek
Kontakt:

#24 Post autor: volek » 4 cze 2003, o 00:21

Wiadomo,ryba psuje się od góry.Ruch zepsuł się poprzez zarząd na którego czele stoi pan Rogala.Nie twierdzę,że nie płynie w panu niebieska krew, ale za dużo ma pan doradców którym chyba tak naprawde nie zależy na naszym Klubie.Proponuje na to stanowisko Super-Mario.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: wojt » 4 cze 2003, o 01:21

To co zrobił zarzad z rogala na czele w tym sezonie to poprostu majstersztyk, a najgorsze ze kiedy była jeszcze szansa na wstrząs w druzynie i zmiane trenera na Lorensa lub Mikulskiego(facet pomógł Szczakowej utrzymac lige) ,pi***olony zarzad liczył na cud i niezrobił nic by utrzymac ekstraklase. Chcemy spólki i jawnej polityki w klubie. Po takich apelach tylko baran nie podał by sie do dymisji.

_MIKOLOW_

#26 Post autor: _MIKOLOW_ » 4 cze 2003, o 01:55

Konrad z Zamościa :D Czy to zbiezność imion i miast czy mi się tak wydaje :D :?:

No ale oby dwoje chopcy inteligenti, a wypowiedz tego z forum popieram w 100% .

PozdRawiam

Kriso
Kontakt:

#27 Post autor: Kriso » 4 cze 2003, o 07:58

rOGALA musi jak najszybcie odejsc zanim sprzeda lub odda za mała kase reszte zawodników i narobi nam kolejnych długów.

nie chce byc zlym prorokiem ale wydaj mi sie za rOGALIK zrobi wszystko aby utrudnić życie nowemu prezesowi (o ile do tej zmiany dojdzie).

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: AdiC » 4 cze 2003, o 08:53

Niech Rogala wypier..ala.
Mario na Prezesa
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

eXeh

#29 Post autor: eXeh » 4 cze 2003, o 09:06

Rogala to czlowiek wplywowy. Z jednej strony to dobrze, ale zdrugiej jest to czasem przeklenstwem (gdy trzeba komus oddac przysługę za to ze on kiedys itd). Nie znam rewelacyjnie realiow Ruchu i nie wiem czego Wam zyczyc w zwiazku z osoba prezesa.

JUNIOR

#30 Post autor: JUNIOR » 4 cze 2003, o 09:27

wy***rdalaj rogala

Zablokowany