Wpisz się jeśli chcesz odejścia Rogali
MUSI ODEJSC!!!!!!!
w ruchu potrzebne sa zmiany a pierwsza zmiana jaka powinna nastapic jest odejscie Krystiana!!!!!!! jego czas dobiegl konca juz dawno temu !!!!!!! mam nadzije ze w 2 lidze zobacze nowy - walczacy RUCH!!!!!!!!!!!!!!
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie było prezesa który spuścił Ruch do II ligi dwa razy. Miarka się przebrała. Ja wiem panie prezesie ,że pan leje na kibiców, na to co piszą na forum co mówią. A potwierdza Pan to swoimi ruchami i swoim zachowaniem. Pana czas w Chorzowie się skończył, żegnamy Pana zarząd Mandrysza i wszystkich pseugrajków naszego kochanego klubu.
wy***rdalać!!!
PS. Niech się pan panie prezesiku cieszy ,że na razie tylko panu grożono a nie płacze, bo spierdolił pan nasz klub na dno... i oby smy się z niego podnieśli
wy***rdalać!!!
PS. Niech się pan panie prezesiku cieszy ,że na razie tylko panu grożono a nie płacze, bo spierdolił pan nasz klub na dno... i oby smy się z niego podnieśli
- Schlesien
- Kontakt:
Nie chcialbym byc postrzegany jako zwolennik Rogali ale trzeba sie zastanowic kto zamiast niego. Latwo jest powiedziec "Rogala spie..." ale to, ze on odejdzie nie znaczy, ze przyjdzie ktos kto uzdrowi ten klub. Jemu na klubie zalezy, to on na nowo zatrudnil Srutwe wbrew zarzadowi! Ja bym mu dal szanse, niech odchudzi zarzad (nad czym pracuje) i powroci do I ligi!
Nie chcielismy Lenczyka dano nam Mandrysza
Nie chcielismy Lenczyka dano nam Mandrysza
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To co zrobił zarzad z rogala na czele w tym sezonie to poprostu majstersztyk, a najgorsze ze kiedy była jeszcze szansa na wstrząs w druzynie i zmiane trenera na Lorensa lub Mikulskiego(facet pomógł Szczakowej utrzymac lige) ,pi***olony zarzad liczył na cud i niezrobił nic by utrzymac ekstraklase. Chcemy spólki i jawnej polityki w klubie. Po takich apelach tylko baran nie podał by sie do dymisji.
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: