Wezcie zamknijcie forum dla niezarejestrowanych!!
Wezcie zamknijcie forum dla niezarejestrowanych!!
Zamknijcie wreszcie forum dla niezarejestrowanych bo juz mnie szlag trafia jak wiesniaki wypisuja teksty na NASZ RUCH.
Juz mnie qr...a bierze na dodatek z tymi calym porypanym Gownikiem.
Jak mamy byc dozgonnie wdzieczni tym jelopol za utrzymanie to ja juz wole zeby MOJ R. byl w 2 lidze.
Przynajmniej nie bede sluchal tekstow zaboli typu jakby nie my to byscie byli w...
W 1 czy 2 lidze Ruch jest najwieksza moja miloscia od dziecka.
A jak slysze skamlenie Gownik pomoz to juz nie wyrabiam.
Troche HONORU Panowie.
Pozdrawiam kibic z Ł.G.
PS. co do forum to mozna skasowac mozliwosc postowania niezarejestrowanym i zostawic tylko do odczytu
Juz mnie qr...a bierze na dodatek z tymi calym porypanym Gownikiem.
Jak mamy byc dozgonnie wdzieczni tym jelopol za utrzymanie to ja juz wole zeby MOJ R. byl w 2 lidze.
Przynajmniej nie bede sluchal tekstow zaboli typu jakby nie my to byscie byli w...
W 1 czy 2 lidze Ruch jest najwieksza moja miloscia od dziecka.
A jak slysze skamlenie Gownik pomoz to juz nie wyrabiam.
Troche HONORU Panowie.
Pozdrawiam kibic z Ł.G.
PS. co do forum to mozna skasowac mozliwosc postowania niezarejestrowanym i zostawic tylko do odczytu
Malcolm - teraz to Górnika wyzywasz , ale jak zobaczysz że w Jaworznie wyjdzie najsilniejszy skład i będą gryźc trawę żebyście się mogli w lidze utrzymać to będziesz nas pod niebiosa wychwalał . 2 lata temu wygraliście z biednym Radzionkowem , który zwyczajnie nie miał za co kupić meczu - taka jest prawda . Mam tylko nadzieję że Szczaka załatwi swoich sędziów i przekręci Górnika , bo takim tępakom jak ty się 1 liga nie należy . Let`s go Szczakowianka!
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja tez jestem za forum tylko dla zalogowanych osob.
Zauwazcie ze wiekszosc kibicow innych druzyn piszacych z sensem na naszym forum jest zalogowanych.(np Piter , Muerte , Suchy czy tez kibice Wisly )
Czy to pomoze??
Moim zdaniem tak bo rzadko komu bedzie sie chcialo logowac aby tylko i wylacznie napisac "Chorzow cwe** " itp.
Poz tym zobaczcie inne fora -po zrobieniu forum tylko dla zalogowanych skonczyly sie prowokacyjne tematy itp.(vide forum Gornika lub Gks)
Ale to tylko moje zdanie.
Zauwazcie ze wiekszosc kibicow innych druzyn piszacych z sensem na naszym forum jest zalogowanych.(np Piter , Muerte , Suchy czy tez kibice Wisly )
Czy to pomoze??
Moim zdaniem tak bo rzadko komu bedzie sie chcialo logowac aby tylko i wylacznie napisac "Chorzow cwe** " itp.
Poz tym zobaczcie inne fora -po zrobieniu forum tylko dla zalogowanych skonczyly sie prowokacyjne tematy itp.(vide forum Gornika lub Gks)
Ale to tylko moje zdanie.
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Witom wszystkich NIEBIESKICH.
Jo duzo nie pisza a jak juz co pisza to sie tyz zaloguja.Tu przyznaja racjo malcolmowi.Z prosty przyczyny ...chciolech se kiedys pokurwowac na Dospel ale jak zech zoboczyl ze sie tam trza logowac to mi sie odechcialo i pokurwowolech sie w duchu. Niy kozdymu sie chce i niy kozdy mo na tela odwagi zeby sie zarejestrowac. I tu mo malcolm zas racjo ...szlag mie trefio jak czytom jakies wypociny od pierdolonych brudnych wsiokow i innych kurewskich Zaboli.Nie ulatwiejcie tym smrodom roboty i jak chca co pedziec to niech sie zaloguja.
Pozdro z Vaterlandu i trzimia kciuki (tfu,fuj......)za G......ani nie napisza bo mi sie klawiatura zapoli :-)
A jak mi wto powie chorzowski psie ...wypija jabola za***ia gorola.....
Jo duzo nie pisza a jak juz co pisza to sie tyz zaloguja.Tu przyznaja racjo malcolmowi.Z prosty przyczyny ...chciolech se kiedys pokurwowac na Dospel ale jak zech zoboczyl ze sie tam trza logowac to mi sie odechcialo i pokurwowolech sie w duchu. Niy kozdymu sie chce i niy kozdy mo na tela odwagi zeby sie zarejestrowac. I tu mo malcolm zas racjo ...szlag mie trefio jak czytom jakies wypociny od pierdolonych brudnych wsiokow i innych kurewskich Zaboli.Nie ulatwiejcie tym smrodom roboty i jak chca co pedziec to niech sie zaloguja.
Pozdro z Vaterlandu i trzimia kciuki (tfu,fuj......)za G......ani nie napisza bo mi sie klawiatura zapoli :-)
A jak mi wto powie chorzowski psie ...wypija jabola za***ia gorola.....