Wezcie zamknijcie forum dla niezarejestrowanych!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Malcolm

Wezcie zamknijcie forum dla niezarejestrowanych!!

#1 Post autor: Malcolm » 3 cze 2003, o 10:44

Zamknijcie wreszcie forum dla niezarejestrowanych bo juz mnie szlag trafia jak wiesniaki wypisuja teksty na NASZ RUCH.
Juz mnie qr...a bierze na dodatek z tymi calym porypanym Gownikiem.
Jak mamy byc dozgonnie wdzieczni tym jelopol za utrzymanie to ja juz wole zeby MOJ R. byl w 2 lidze.
Przynajmniej nie bede sluchal tekstow zaboli typu jakby nie my to byscie byli w...
W 1 czy 2 lidze Ruch jest najwieksza moja miloscia od dziecka.
A jak slysze skamlenie Gownik pomoz to juz nie wyrabiam.
Troche HONORU Panowie.
Pozdrawiam kibic z Ł.G.
PS. co do forum to mozna skasowac mozliwosc postowania niezarejestrowanym i zostawic tylko do odczytu

malcolm

#2 Post autor: malcolm » 3 cze 2003, o 11:00

Jestem zalogowany juz.
A co do zamkniecia forum dla niezarejstrowanych , wbrew pozorom dalo by to taki skutek ze wiekszosci jelopow nie chcialo by sie rejestrowac tylko z powodu napisania jednego postu z bluzgami.
Pozdrawiam

Gość

#3 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 11:14

cenzuRa wam się zachciewa :lol: :lol: :lol:

Gość

#4 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 12:59

Malcolm - teraz to Górnika wyzywasz , ale jak zobaczysz że w Jaworznie wyjdzie najsilniejszy skład i będą gryźc trawę żebyście się mogli w lidze utrzymać to będziesz nas pod niebiosa wychwalał . 2 lata temu wygraliście z biednym Radzionkowem , który zwyczajnie nie miał za co kupić meczu - taka jest prawda . Mam tylko nadzieję że Szczaka załatwi swoich sędziów i przekręci Górnika , bo takim tępakom jak ty się 1 liga nie należy . Let`s go Szczakowianka!

Viro

#5 Post autor: Viro » 3 cze 2003, o 13:01

ja tez jestem zeby trzeba bylo sie logowac to zniecheci niektorych gosci do wypowiadania sie bo ni bedzie mu sie chcialo rejestrowac a zarejestruja sie ci co naprawde beda chcieli pogadac

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#6 Post autor: Schlesien » 3 cze 2003, o 13:11

Ja bylem przeciwko takim praktykom, ale ostatnio widzac coraz wiecej postow ktore nic nie wnosza do dyskusji lub prowokuja stalych uzytkownikow, zmienilem zdanie... :?

19PABLO20

#7 Post autor: 19PABLO20 » 3 cze 2003, o 14:16

apm ales dojeboł :):):):):):):):)
smiech na sali a moze pytanie jaki nr buta ma sekretarka rogali???to by było dopiero czyste forum:):):):):)

AndRe
Kontakt:

#8 Post autor: AndRe » 3 cze 2003, o 14:25

Ja tez jestem za forum tylko dla zalogowanych osob.
Zauwazcie ze wiekszosc kibicow innych druzyn piszacych z sensem na naszym forum jest zalogowanych.(np Piter , Muerte , Suchy czy tez kibice Wisly )

Czy to pomoze??
Moim zdaniem tak bo rzadko komu bedzie sie chcialo logowac aby tylko i wylacznie napisac "Chorzow cwe** " itp.
Poz tym zobaczcie inne fora -po zrobieniu forum tylko dla zalogowanych skonczyly sie prowokacyjne tematy itp.(vide forum Gornika lub Gks)

Ale to tylko moje zdanie.

Gość

#9 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 14:30

Nie rozumiem dlaczego to jest tak odwlekane. Juz dawno powinno byc to zrobione. Wreszcie znikly by bezsensowne posty, obrazajace nas i nasz klub.

pko

#10 Post autor: pko » 3 cze 2003, o 14:31

Viro pisze:ja tez jestem zeby trzeba bylo sie logowac to zniecheci niektorych gosci do wypowiadania sie bo ni bedzie mu sie chcialo rejestrowac a zarejestruja sie ci co naprawde beda chcieli pogadac
heh no to zegnalski

Viro

#11 Post autor: Viro » 3 cze 2003, o 14:51

pko akurat w tym nie odnosze sie do ciebie bo jestes na forum juz bardzo dlugo i bierzesz udzial we wszystkich dyskusjach zarejestrujesz sie nastawisz sobie logowanie automatyczne przy kazdej wizycie i po sprawie
chyba sam widzisz , ze debilnych postwo coraz wiecej

fuhr
Kontakt:

#12 Post autor: fuhr » 3 cze 2003, o 15:02

nie robmy z siebie elit...nie kazdy jest tak obcykany na komputerach ze potrafi sie zalogowac....no i co z tego ze casami goscie pisza glupie teksty - w jakim my swiecie zyjemy w ktorym nie ma idiotow.. :roll:

jaestem przeciw
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#13 Post autor: Lutz » 3 cze 2003, o 15:28

Witom wszystkich NIEBIESKICH.
Jo duzo nie pisza a jak juz co pisza to sie tyz zaloguja.Tu przyznaja racjo malcolmowi.Z prosty przyczyny ...chciolech se kiedys pokurwowac na Dospel ale jak zech zoboczyl ze sie tam trza logowac to mi sie odechcialo i pokurwowolech sie w duchu. Niy kozdymu sie chce i niy kozdy mo na tela odwagi zeby sie zarejestrowac. I tu mo malcolm zas racjo ...szlag mie trefio jak czytom jakies wypociny od pierdolonych brudnych wsiokow i innych kurewskich Zaboli.Nie ulatwiejcie tym smrodom roboty i jak chca co pedziec to niech sie zaloguja.
Pozdro z Vaterlandu i trzimia kciuki (tfu,fuj......)za G......ani nie napisza bo mi sie klawiatura zapoli :-)
A jak mi wto powie chorzowski psie ...wypija jabola za***ia gorola.....

PogonFan

#14 Post autor: PogonFan » 3 cze 2003, o 15:40

Wiem ze może to co napisz nie bedzie was obchodziło ale , na forum mojego ukochanego klubu , żeby napisać jakiś post trzeba byz zalogowanym ,żadko sie zdarza zeby logowal sie ktos z kibicow inny druzyn żeby chciał pisac jakies bzdury .

42na

#15 Post autor: 42na » 3 cze 2003, o 19:39

1985% poparcia, jak ktoś bydzie mioł coś ważnego do powiedzenia, to sie zaloguje.
Szkoda tracić czasu i nerwów na czytanie bredni jakiś idiotów. :x
A jak ktoś jest w internecie to nie powinien mieć żadnych problemów z zameldowaniem sie tukej. :wink:

ODPOWIEDZ