Polonia Bytom - RUCH Chorzów 19.08 ---->g.17;00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Eagle

#136 Post autor: Eagle » 19 sie 2006, o 23:49

slavo pisze:Co do teorii zmian to się zgadzam.Tyle że dla mnie zmiany mają dotyczyć środka pomocy , tak by boki pomycy były bokami a nie łatały dziurę pośrodku.
Dokładnie ino to mo widzieć trener, i robić takie zmiany kere dajom efekt...

maciek73

#137 Post autor: maciek73 » 20 sie 2006, o 00:03

Ruch-Polonia, prawie jak mecz, i wiecyj nie che mi sie godać :?: :x :oops:

malyZarzecze

#138 Post autor: malyZarzecze » 20 sie 2006, o 00:10

szpil jako wyjazd udany fajna akcja przed szpilem :D piłkarze grali masakrycznie,doping gut tylko troche w drugiej połowie już słabiej no i zj***na sprawa z dospelami przed mecze ;/ !!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#139 Post autor: Patton » 20 sie 2006, o 00:12

A co w tym bylo fajnego? To, ze jeden chlopak od nas zostal nieprzytomny lezec?? :|
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: Adi-Żory » 20 sie 2006, o 00:14

Co to było z tymi Dospelami?

Co do meczu,fajny wyjazd,nie najlepsza gra,brak napastnika kiery umi wykonczyc,psy pojebane z tym gazem i wiogole. ;)
Ogolnie wyjazd ok.
PozdRo.

malyZarzecze

#141 Post autor: malyZarzecze » 20 sie 2006, o 00:19

no jak Mikołów wsiadał przed szpilem do cugu na dworcu z k-ce to ekipa 20 osobu w tym jeden dzieciak 7 lub 8 lat zostali sciulani przez dospeli mowili ze z dospeli była bojowka okolo 50 chopa ;/

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#142 Post autor: L_M » 20 sie 2006, o 00:24

4 kolejki za nami, osiem punktow. bramek strzelonych 6 (Sokolowski 2, Ludzinski 2, Mikulenas 1, Pulkowski 1). straconych 4. nie ma zle mogloby byc lepiej. teraz tak (zawsze bede podkreslal - MARIUSZ SRUTWA KS RUCH) jednak nie badzmy zaslepieni.

poczatek wiosny 2006. 4 mecze, bramek strzelonych 3 (Srutwa1 Mikulenas2) punktow 3.
kogo wtedy bylo brak?

jesli koncepcja gry jest taka jak wiosna, jesli wszystko jest budowane w ten sam sposob, to ja jestem spokojny. jesli nie, to trener i tak bedzie z tego rozliczony. dzisiaj bylismy lepsi i zastanawiam sie, czy gdyby Pepek trafil w ostatniej minucie komentarze nie bylyby zgola inne (chodzi o tych ktorzy krytykuja). Mecz z Odra - jesli ktos sie muruje, to sie gra swoje tak dlugo az wpadnie. Z Odra wyszlo, z Polonia nie, jednak ciezar tych dwoch meczow byl bardzo rozny i ja ten punkt dzisiaj traktuje jako cenna zdobycz mimo ze mozna bylo spokojnie wygrac.

wygrywajmy u siebie, i zbierajmy jak najwiecej punktow na wyjazdach, to da pewne miejsce w trojce.

kazdemu zdarzaja sie potkniecia - jesli dla nas potknieciem i porazka jest remis w meczu derbowym na wyjezdzie, przy ogolnym kontrolowaniu gry, to ja naprawde jestem spokojny. poza tym - odra sie murowala, polonia sie murowala (na swoim terenie) - efekt 4 punkty. Polonia Warszawa sie odkryla wiec i bramki dla nas sie posypaly. My trafialismy z wypracowanych akcji, oni po indywidualnych bledach. Panowie - nie dramatyzujmy. Przed nami Slask, Sosnowiec, i wtedy sie sprawdzimy na tle innych rywali ktorzy zapowiadaja gre o takie cele jak my.. Poki co wywalczylismy 8 punktow z tymi teoretycznie slabszymi, przy 3 wyjazdach, a przeciez zawsze sie gada ze Ruch gra gorzej z tymi teoretycznie slabszymi. to strach sie bac co zrobimy z tymi 'teoretycznie mocniejszymi' ;) hehe pozdRawiam - WIECEJ OPTYMIZMU!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: MkF » 20 sie 2006, o 00:49

Lukas Michalski pisze:hehe pozdRawiam - WIECEJ OPTYMIZMU!
Lukas :piwo: :brawa: nareszcie ktos to napisol :wink:

Panewniki
Kontakt:

#144 Post autor: Panewniki » 20 sie 2006, o 00:53

Sedzia ch**...I tyla w temacie :evil: :!: Aha.....Wstawaj Wstawaj ch*** nie udawaj....to tyz sie tyczy ich bramkarza :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

manolo_PB

#145 Post autor: manolo_PB » 20 sie 2006, o 01:31

sebaro pisze:Ruch wygra 3:0 ( bramki Pepe,Miki i Sokołowski :-) ), jadymy jo, Marek i Dominik
No i co internetowi napinacze ??? Po co było się mądrzyć na necie ??? Boisko weryfikuje wszystko. !!!
Pozdro dla normalnych !!!

madafaka_

#146 Post autor: madafaka_ » 20 sie 2006, o 01:39

Lukas Michalski pisze:4 kolejki za nami, osiem punktow. bramek strzelonych 6 (Sokolowski 2, Ludzinski 2, Mikulenas 1, Pulkowski 1). straconych 4. nie ma zle mogloby byc lepiej. teraz tak (zawsze bede podkreslal - MARIUSZ SRUTWA KS Ruch) jednak nie badzmy zaslepieni.

poczatek wiosny 2006. 4 mecze, bramek strzelonych 3 (Srutwa1 Mikulenas2) punktow 3.
kogo wtedy bylo brak?

jesli koncepcja gry jest taka jak wiosna, jesli wszystko jest budowane w ten sam sposob, to ja jestem spokojny. jesli nie, to trener i tak bedzie z tego rozliczony. dzisiaj bylismy lepsi i zastanawiam sie, czy gdyby Pepek trafil w ostatniej minucie komentarze nie bylyby zgola inne (chodzi o tych ktorzy krytykuja). Mecz z Odra - jesli ktos sie muruje, to sie gra swoje tak dlugo az wpadnie. Z Odra wyszlo, z Polonia nie, jednak ciezar tych dwoch meczow byl bardzo rozny i ja ten punkt dzisiaj traktuje jako cenna zdobycz mimo ze mozna bylo spokojnie wygrac.

wygrywajmy u siebie, i zbierajmy jak najwiecej punktow na wyjazdach, to da pewne miejsce w trojce.

kazdemu zdarzaja sie potkniecia - jesli dla nas potknieciem i porazka jest remis w meczu derbowym na wyjezdzie, przy ogolnym kontrolowaniu gry, to ja naprawde jestem spokojny. poza tym - odra sie murowala, polonia sie murowala (na swoim terenie) - efekt 4 punkty. Polonia Warszawa sie odkryla wiec i bramki dla nas sie posypaly. My trafialismy z wypracowanych akcji, oni po indywidualnych bledach. Panowie - nie dramatyzujmy. Przed nami Slask, Sosnowiec, i wtedy sie sprawdzimy na tle innych rywali ktorzy zapowiadaja gre o takie cele jak my.. Poki co wywalczylismy 8 punktow z tymi teoretycznie slabszymi, przy 3 wyjazdach, a przeciez zawsze sie gada ze Ruch gra gorzej z tymi teoretycznie slabszymi. to strach sie bac co zrobimy z tymi 'teoretycznie mocniejszymi' ;) hehe pozdRawiam - WIECEJ OPTYMIZMU!
wyscie szpil kontrolowali, ja?? to jo zech bol na inkszym z deka...

rem34

#147 Post autor: rem34 » 20 sie 2006, o 06:25

nie chjsc burzyc.
alr]e dziesej wlecial bieraz ta porazka na cieebie
PS dlomnie to jest piorazka
godejcie co chcecie ale ta lawa to jest o dupa rorczasc
i dzisej brklo pana m. ś.
i przejabali my tyn mecz
i to jeast smutne

rem34

#148 Post autor: rem34 » 20 sie 2006, o 06:33

dobra sedzia ch**
pierwszo minuta i mikimna aut
ku***
coas jesy nie tak
zmiana
wlazi
gal anonim
ku*** kaj jest mario??
i nie godejcie ze maom koplksy
kajjest janoszka
ku*** on byn lepiej zagrolod tego z finisza
wlecial robi zmiany pod koniec meczu
to kto gro na remis??
kurwqa taki sz[pil, przejabac

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: heli » 20 sie 2006, o 06:53

moim zdaniem główną przyczyną takiej gry, jest słabsza gra skrzydeł niż w poprzednim sezonie, a jeżeli nie słabsza, to przynajmniej przeniesienie ciężaru gry nie wiadomo dlaczego ze skrzydeł do środka. To jest kolejny mecz, gdzie akcji skrzydłami jak na lekarstwo.

Nie wiem czy to celowe, ale jeżeli tak to jest to nie zrozumiała decyzja. Zobaczymy jak sie zaprezentuja w pucharze rezerwowi, ale może tu coś trzeba zmienic, dać na skrzydło Pepe, bądź tego Domżalskiego, a doświadczonego Sokołowskiego, bądź Grzyba przesunąć na środek.

Osobiście uważam, że derby derbami ale to jest raczej strata 2 punktów. Jedyn nadzieja to liczyć, że forma od nas podobnie jak w zeszłym sezonie będzie rosła z czasem, a Jaga i Zawisza, będą tracili punkty, co oczywiście na pewno będzie miało miejsce, oby tylko różnica nie byłą wielka do tego czasu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

gizm
Kontakt:

#150 Post autor: gizm » 20 sie 2006, o 07:34

niebolech to niemoga duzo godac hujowo ze te 2pkt nom zas pitli
ale zech kas czytol ze brama bola ale syndzia dol spalony a sam nikt tego nie opisol
co ztom bramom albo zas Warszawiok nos wyjebol jak z Odrom probowali ale sie im niy udalo

mo wtos zdjyncia ze szpilu ?

Zablokowany