Koleś rozdupia mnie Twoja godka. Wszyscy z Ruchu są tacy ograniczeni?? Przefarbowac z godką padosz ja? a ilu hanysów jest w waszych szeregach? Ida po Chorzowie to słysza durch gorolska godka ale bydziesz sam robić z Ruchu 100% hanysów:roll:empisek pisze:swojo nazwa z Polonia na Slonskonia Beuthen![]()
![]()
Ja najpiyrw musiecie sie przefarbowac z godkom i spiewkami ale jo widza dalyj gorolskie spiewki na waszyj Puloni :roll: Gro Sokołowski a u wos wiela gro Slonsokow ale richti prawdziwych
![]()
Data założenia: 21 maja 1945 co powiesz kto zakłodoł tyn klub!!!!A Górnik 1948 a Gks 1964!!!Hopie Ruch 1920 NAjwozniejszo jyst Tradycjo a Ruch jyst WIELKO DUMA GORNEGOSLONSKA i tyla w temacie wync jak chcesz zabieroc glos to musisz wiydziec ze RUCHU muszom słuchoc wszystkie kluby na Slonsku bo my momy tradycja i staromy sie jom pokazywac na trybunach.A wy jezdzicie z Odrom i piastem na mecze wienc nie pociskiej
mi tu pierdoł. :x
Pomyśl to nie boli.
Jo je czysty hanys i kibicuja Poloni nie Puloni mamejo!! i co??? bydziesz mnie obrażoł dalij i opowiadoł berdyje o lwowiakach?
Chopie spojrz na Ruch najpirw a potem sie ciepej. Tak jak ktoś napisoł gorole są wszędzie na Ruchu, Poloni, Górniku czy Gksie. A Ty sie podniecosz 1920 rokiem powstania i przywłaszczosz se prawo do nazywania Ruchu jedynym slonskim klubem fest mondre.
Na poczatku to wyscie byli fest wiochom bo Hajduki to nie bolo miasto. Tak na marginesie.
Ktos tam sie ciepol o ulice w Bytomiu Ty sie obejrzij Chorzow pikny kaj nawet rynku nie mocie. Bytom to jest 750 letnia wielka historia miasta a Twoj Chorzow 100 lat za murzinami.
Wiec nie podskakuj netowy hanysie wiela ty mosz lot????????
A z tym textem ze wszystkie slonskie kluby musza sluchac Ruchu to zes dupnal jak lysy warkoczem o kant kuli hahah.
My jezdzymy z Odra a z Piastem sztamy juz nie ma zes jest nie na czasie synek.
Poza tym jo nigdy nie spiewol na slask bo bych chyba musiol byc walniety na gowa.
Pozdro dla myslacych!!