Ruch na antenie TVP3

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
bogas1985

#16 Post autor: bogas1985 » 8 sie 2006, o 20:34

Panewniki pisze:
bogas1985 pisze:
Panewniki pisze:A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile :?: :!: Niy rozumia tego :?
Beda musieli ramowke zmieniac
To niech zmiena bo i tak nikt nie patrzy na te programy co tam leca w tym czasie wiec....
...niech pokaza Dream Team w TVP3 8)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#17 Post autor: L_M » 8 sie 2006, o 20:46

Panewniki pisze:
bogas1985 pisze:
Panewniki pisze:A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile :?: :!: Niy rozumia tego :?
Beda musieli ramowke zmieniac
To niech zmiena bo i tak nikt nie patrzy na te programy co tam leca w tym czasie wiec....
ja mysle ze oni maja swoje dane i zgodnie z nimi ukladaja ramowke tak by ogladalnosc byla jak najwieksza. to ze Ty nie patrzysz, ja nie patrze, nie znaczy ze nie patrza tysiace innych ludzi.

Natomiast argument 'co ma do zaoferowania TVP3'
mnie to nie interesuje, wazne tylko zeby Ruch uszczknal z tego jak najwiecej. i beda mieli do pokazywania Ruch, co jest prawie tyle warte co relacja z finalu Weltmeiterschaft ;)

oni chca sciagnac widzow meczami Ruchu, my mozemy sciagnac sponorow (wziac wiecej pieniedzy) poprzez relacje w TV. wiec to czy ktos woli godzinie 19 czy 14, czy wiatr wschodni czy zachodni, nie powinno miec dla kibica wiekszego znaczenia ;) pozdRo

Dziobol

#18 Post autor: Dziobol » 8 sie 2006, o 20:49

Pomysl uwazom za fantastyczny , ino ze od nastepnej kolejki

arcio
Kontakt:

#19 Post autor: arcio » 8 sie 2006, o 20:59

Dziobol pisze:Pomysl uwazom za fantastyczny , ino ze od nastepnej kolejki
na te kolejkę na pewno nie no chyba że tvp wyłozy na stół 50 000 PLN ;)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: jalboss » 8 sie 2006, o 21:08

Świetna informacja! Nareszcie jest szansa na pokazanie się w Polsce. Nawet w Bundeslidze nie transmituje sie 5 spotkań z rzedu tej samej drużyny.

A do marudnych: ja tez nie oglądam takich programów jak Polonia1, Puls, Tele5 a one jednak nadają więc ktos napewno ich ogląda. Tak więc ustawiać anteny, programowac wideo i na stadion!!!!!!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

gregor
Kontakt:

#21 Post autor: gregor » 8 sie 2006, o 21:12

jalboss pisze:Świetna informacja! Nareszcie jest szansa na pokazanie się w Polsce. Nawet w Bundeslidze nie transmituje sie 5 spotkań z rzedu tej samej drużyny.

A do marudnych: ja tez nie oglądam takich programów jak Polonia1, Puls, Tele5 a one jednak nadają więc ktos napewno ich ogląda. Tak więc ustawiać anteny, programowac wideo i na stadion!!!!!!
Ale w Polsce pokazują na C+ każdy mecz legi :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#22 Post autor: SzaRlin » 8 sie 2006, o 21:13

Pomysł jak do mie jest za***isty :D ;) I jakis grosz wpadnie, to moze nowy sponsor sie zgłosi... wszystko idzie w lepszym kierunku?? A moze nasze grajki sie juz przygotowują do występow w CANAL+ na następny sezon?? :D :)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

bajtel_R

#23 Post autor: bajtel_R » 8 sie 2006, o 21:18

Ja ino wielu bydzie myslec po co mom przyjsc na szpil i płacic za szpile jak mom w telewizji

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: L-o » 8 sie 2006, o 21:22

_R_ohman pisze:Ja ino wielu bydzie myslec po co mom przyjsc na szpil i płacic za szpile jak mom w telewizji

Ja ino niywiym fto myśli, że szpile w TV oglondo sie lepij jak na żywo :roll:

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#25 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 8 sie 2006, o 21:25

pojebało ich z tym ustawianiem terminu,jeszcze na taki ch***wy,a co leci o 19 w piatki w tvp3 takiego ciekawego? NIC :!: :!:
a niech pokazują i wszystkie szpile Ruchu,no dobre nom to wyjdzie ale żeby sie nie rządzili aż tak :x
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
NIEBIESCY BYTKÓW

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: Goscioo » 8 sie 2006, o 21:46

ja mysle ze ta oferta bydzie tyz w duzej mierze zalezec od gry naszych w spzilu z Odra, od atmosfery na Cichej i od wyniku
wiec wszystko w nogach pilkarzy i gardlach oraz ilosci kibicow

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: kibol-siem-ce » 8 sie 2006, o 21:50

Zajś temat co jedni pedzą tak a drudzy tak. Jo jest za bo idzie nos zoboczyć w całej polsce. A pora w niedziela jest tako że połowa z wos kiedyś na tej 3 oglądała "telefoniada" :wink:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Pepek
Kontakt:

#28 Post autor: Pepek » 8 sie 2006, o 22:25

ale niech oni sie robia przeciez ta transmisja na zywo i powtórki kiedy chca ino niech nie przekladaja godzin meczu z 19 na 14 abo 15. co ich pojebalalo ? jest w ch** klubów w polsce co nom zazdrosci oświetlania a my go nie wykorzystujemy, nawet Śrutwa godol ze inna atmosfera jest jak sie gro przy sztucznym oswietleniu a inna w dzien...

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: RadiatoR » 8 sie 2006, o 23:03

Ale nie rozumia jednego... Skoro umieli pokozac Polonia-Ruch na trojce w sobota o 18:30 to czemu nie moga pokazywac tych szpili na zywo wlasnie w sobota o 18:30 ? Przeciez raz dali rade i pewnie ogladalnosc nie byla mniejsza niz to co zawsze o tej porze leci. Wtedy niech se przezuca to co mieli w planie w sobota na niedziela, a i dla klubu i dla kibicow termin bedzie znacznie atrakcyjniejszy niz niedziela po poledniu. Mysla ze innym regionom nie robilo by to tez problemu, ale jak to godaja... "jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil". Wg mnie to najlepszy kompromis miedzy naszymi piatkami o 19 a telewizyjnymi niedzielami o 14:30
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#30 Post autor: Radvan » 9 sie 2006, o 00:47

Danion pisze:
_R_ohman pisze:Ja ino wielu bydzie myslec po co mom przyjsc na szpil i płacic za szpile jak mom w telewizji

Ja ino niywiym fto myśli, że szpile w TV oglondo sie lepij jak na żywo :roll:

Jo niewiem ale w TV to niema tych emocji jak na zywo bo w TV to mnie to nudzi :|

ODPOWIEDZ