...niech pokaza Dream Team w TVP3 8)Panewniki pisze:To niech zmiena bo i tak nikt nie patrzy na te programy co tam leca w tym czasie wiec....bogas1985 pisze:Beda musieli ramowke zmieniacPanewniki pisze:A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile![]()
Niy rozumia tego :?
Ruch na antenie TVP3
- L_M
- Kontakt:
ja mysle ze oni maja swoje dane i zgodnie z nimi ukladaja ramowke tak by ogladalnosc byla jak najwieksza. to ze Ty nie patrzysz, ja nie patrze, nie znaczy ze nie patrza tysiace innych ludzi.Panewniki pisze:To niech zmiena bo i tak nikt nie patrzy na te programy co tam leca w tym czasie wiec....bogas1985 pisze:Beda musieli ramowke zmieniacPanewniki pisze:A co im sie stanie jak pokozom na zywo w piatki szpile![]()
Niy rozumia tego :?
Natomiast argument 'co ma do zaoferowania TVP3'
mnie to nie interesuje, wazne tylko zeby Ruch uszczknal z tego jak najwiecej. i beda mieli do pokazywania Ruch, co jest prawie tyle warte co relacja z finalu Weltmeiterschaft

oni chca sciagnac widzow meczami Ruchu, my mozemy sciagnac sponorow (wziac wiecej pieniedzy) poprzez relacje w TV. wiec to czy ktos woli godzinie 19 czy 14, czy wiatr wschodni czy zachodni, nie powinno miec dla kibica wiekszego znaczenia

-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Świetna informacja! Nareszcie jest szansa na pokazanie się w Polsce. Nawet w Bundeslidze nie transmituje sie 5 spotkań z rzedu tej samej drużyny.
A do marudnych: ja tez nie oglądam takich programów jak Polonia1, Puls, Tele5 a one jednak nadają więc ktos napewno ich ogląda. Tak więc ustawiać anteny, programowac wideo i na stadion!!!!!!
A do marudnych: ja tez nie oglądam takich programów jak Polonia1, Puls, Tele5 a one jednak nadają więc ktos napewno ich ogląda. Tak więc ustawiać anteny, programowac wideo i na stadion!!!!!!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Ale w Polsce pokazują na C+ każdy mecz legijalboss pisze:Świetna informacja! Nareszcie jest szansa na pokazanie się w Polsce. Nawet w Bundeslidze nie transmituje sie 5 spotkań z rzedu tej samej drużyny.

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- SzaRlin
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale niech oni sie robia przeciez ta transmisja na zywo i powtórki kiedy chca ino niech nie przekladaja godzin meczu z 19 na 14 abo 15. co ich pojebalalo ? jest w ch** klubów w polsce co nom zazdrosci oświetlania a my go nie wykorzystujemy, nawet Śrutwa godol ze inna atmosfera jest jak sie gro przy sztucznym oswietleniu a inna w dzien...
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale nie rozumia jednego... Skoro umieli pokozac Polonia-Ruch na trojce w sobota o 18:30 to czemu nie moga pokazywac tych szpili na zywo wlasnie w sobota o 18:30 ? Przeciez raz dali rade i pewnie ogladalnosc nie byla mniejsza niz to co zawsze o tej porze leci. Wtedy niech se przezuca to co mieli w planie w sobota na niedziela, a i dla klubu i dla kibicow termin bedzie znacznie atrakcyjniejszy niz niedziela po poledniu. Mysla ze innym regionom nie robilo by to tez problemu, ale jak to godaja... "jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil". Wg mnie to najlepszy kompromis miedzy naszymi piatkami o 19 a telewizyjnymi niedzielami o 14:30
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
- Radvan
- Kontakt: