ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#661 Post autor: slavo » 19 lip 2006, o 13:12

Peryn czy możesz mi podać związek logiczny pomiędzy idiotyzmami OAK'a z ostaniego postu (zresztą jego nieidiotycznych postów nie pamietam), a badaniami wydolnościowymi Śrutwy ?

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#662 Post autor: vahanara » 19 lip 2006, o 13:48

Peryn pisze:Poproscie o wyniki badan zdrowotnych i sprawnosciowych Pana Mariusza, zobaczcie wyniki pozniej sie mozna klocic dlaczego nie gra on juz w Ruchu.

Oczywiscie to tylko moje zdanie do ktorego mam prawo :wink:
Wiesz nie widziałem badań wydolnościowych Śrutwy ale widziałem przez dobre parę lat jego wytrzymałość na boisku - a raczej jej brak.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#663 Post autor: gerhat » 19 lip 2006, o 13:53

Lukas, bije się w piersi, bo napisałem nie licząc dni ale przecież nie bedziemy dni liczyć od dewastacji 28.06 do zdania komentarza które ukazało się 05.07. Nieważne czy komentarz się pojawił tydzien czy dwa po, albowiem w całej sprawie wazne jest to że komentarz był spóźniony, wymuszony i lakoniczny. Gołym okiem widac że dla Maria wiekszym problemem była ta zupa aniżeli zdewastowana murawa.

Acha i moje wypowiedzi nie sa oparte na podstawie zasłyszanych plotek, tego co wiem a nie moge powiedzieć, tylko jako kibic który tak to tak widzi, czyto i odbiero (niezaleznie od kontekstów, przyczynek i pobudek). I to już nie mój problem że taki wizerunek Maria mamy w tej chwili, to nie ja go kreuję, tylko sam zainteresowany.

Gość

#664 Post autor: Gość » 19 lip 2006, o 14:01

slavo pisze:Peryn czy możesz mi podać związek logiczny pomiędzy idiotyzmami OAK'a z ostaniego postu (zresztą jego nieidiotycznych postów nie pamietam), a badaniami wydolnościowymi Śrutwy ?
Idotyzmy idiotyzmami ale jego ostatni post zawierał w sobie niestety duzo prawy. A co do badan Śrutwy to nie maja one nic wspolnego z postem OAK-Siemce a jedynie ma cos wspolnego z tym tematem . A jak sie nie myle to m.in własnie tego on dotyczy !
Ostatnio zmieniony 19 lip 2006, o 21:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Borg

#665 Post autor: Borg » 19 lip 2006, o 14:58

heli pisze:zastanawiam sie ylko kto jak to napisaliscie podgrzewa ciągle atmosfere i nie daje jej ochłonąć. Bo jak widać to co chwile wyskakuje tu jakiś filip z konopii co nagle musi sie odnieść do sytuacji tego konfliktu,

I druga sprawa jak nikomu nie znana osoba na forum i na trybunach napisze jakieś wyssane z palca rewelacje, jak choćby takie jak napisał zibi, to od razu znajdują się ludzie, którzy nie wiadomo za jaki pewnik to przyjmują. A jak wypowiadają się kibice, którzy są stosunkowo blisko klubu, czy nawet sam zainteresowany i piłkarze, to oczywiście są to bajki wyssane z palce.

PS. Borg ty jesteś kibicem Ruchu, czy po prostu widząc okazje na sianie troche fermentu w szeregi nasze, założyłeś sobie nicka i piszesz głupoty, albo piszesz normalnie pod innym. Bo jakoś w żadnym innym temacie sie nie udzielasz. Tak choćby nie interesował cię Ruch, ale Śrutwa owszem i kto tu ma fobię.
Mozesz byc pewny ze kibicem Ruchu,dlatego denerwuje postawa pewnych ludzi ktorzy powinni sie potrafic zachowac,bo Ruch czeka nowy sezon,a tak poza tym to sprawdz jeszcze inne tematy,bo chyba slabo je sledzisz...Denerwujace jest to,ze sa jeszcze ludzie ktorzy jezdza na sparingi i prosza zeby Mario wrocil.Dajcie juz spokoj,bo Jego juz nie ma,a jesli chodzi o fobie to juz coraz mniej kibicow jej chyba nie posiada....moze to Ty jestes z Rodziny....-:)

OAK-Siemce

#666 Post autor: OAK-Siemce » 20 lip 2006, o 10:00

To że klimek daje pieniądze a jego przyjaciel jest trenerem to nie znaczy że ślepo trzeba akceptować ich przygłupawe pomysły.
Ja chcę żeby Pan trener Wleciałowski wprowadził Ruch do OE, ale to co powiedział na łamach mediów Mariusz to nie jest jego zdanie ale zdanie drużyny i większości pracowników klubu, którzy niestety z powodu obawy o stratę pracy nie potwierdzą tego publicznie, a prawda jest taka że wleciała mają za idiotę, od sprzątaczki do dyrektora.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#667 Post autor: kibol-siem-ce » 20 lip 2006, o 10:11

Mom takie wrażenie że tyn temat chyba nigdy sie nie skończy, a myśla że już powinien. Za 10 dni nowy sezon i skoncentrujmy sie już na tym.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

kari4
Kontakt:

#668 Post autor: kari4 » 20 lip 2006, o 11:42

kibol-siem-ce pisze:Mom takie wrażenie że tyn temat chyba nigdy sie nie skończy, a myśla że już powinien. Za 10 dni nowy sezon i skoncentrujmy sie już na tym.
za 9 dni :)

bary

#669 Post autor: bary » 20 lip 2006, o 11:46

OAK-Siemce pisze:To że klimek daje pieniądze a jego przyjaciel jest trenerem to nie znaczy że ślepo trzeba akceptować ich przygłupawe pomysły.
Ja chcę żeby Pan trener Wleciałowski wprowadził Ruch do OE, ale to co powiedział na łamach mediów Mariusz to nie jest jego zdanie ale zdanie drużyny i większości pracowników klubu, którzy niestety z powodu obawy o stratę pracy nie potwierdzą tego publicznie, a prawda jest taka że wleciała mają za idiotę, od sprzątaczki do dyrektora.
Chłopie co ty gadasz !!
Osobiście rozmawiałem z jednym z piłkarzy i powiedział,że nie ma juz tematu Mariusza,jest temat walki w 2 lidze i to samo powinno byc wśrud kibiców !!
Za 8 dni zaczyna walke o I lige,najlepszy klub w histori Polskiej Piłki i o tym trzeba myśleć

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#670 Post autor: SzaRlin » 20 lip 2006, o 11:54

bary pisze:
OAK-Siemce pisze:To że klimek daje pieniądze a jego przyjaciel jest trenerem to nie znaczy że ślepo trzeba akceptować ich przygłupawe pomysły.
Chłopie co ty gadasz !!
Osobiście rozmawiałem z jednym z piłkarzy i powiedział,że nie ma juz tematu Mariusza,jest temat walki w 2 lidze i to samo powinno byc wśrud kibiców !!
Za 8 dni zaczyna walke o I lige,najlepszy klub w histori Polskiej Piłki i o tym trzeba myśleć
Bary jak to jest prowda to robi sie dobrze w drużynie. A ludzi, dla których Śrutwa bogiem i nałogiem zapraszam na C+Sport , Wisła-Legia a komentuje Mariusz Śrutwa :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Panewniki
Kontakt:

#671 Post autor: Panewniki » 20 lip 2006, o 17:25

Tos juz nie miol tego w jakim temacie napisac :?: :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Libero

#672 Post autor: Libero » 20 lip 2006, o 17:42

co nie zmienia faktu ze jakis szacunek sie chyba MaRiowi nalezy po tym co zrobil dla Ruchu nie? :roll:

Stary kibic

#673 Post autor: Stary kibic » 20 lip 2006, o 18:05

Ludzie jak dlugo bedziecie ciagnac ten temat? Tym sie juz chce naprawde zygac.
Prosze naprawde zakonczcie juz to walkowac.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#674 Post autor: Mikoruch » 20 lip 2006, o 18:36

..............

Jest rok 2067 - pod jednym z barów w Batorym dwóch starszych dziadków wadzi się czy Śrutwa ma zostać oraz czy Wleciał zrobił dobrze .... i czy to wszystko wina Rogali ???

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

ArtBoy
Kontakt:

#675 Post autor: ArtBoy » 2 sie 2006, o 00:20

Super Mario nie zawodny , był , jest i bedzie , i jestem pewien ze jaszcze zagra w barwach ruchu :D

Zablokowany