ŚRUTWA
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
Wiesz nie widziałem badań wydolnościowych Śrutwy ale widziałem przez dobre parę lat jego wytrzymałość na boisku - a raczej jej brak.Peryn pisze:Poproscie o wyniki badan zdrowotnych i sprawnosciowych Pana Mariusza, zobaczcie wyniki pozniej sie mozna klocic dlaczego nie gra on juz w Ruchu.
Oczywiscie to tylko moje zdanie do ktorego mam prawo
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas, bije się w piersi, bo napisałem nie licząc dni ale przecież nie bedziemy dni liczyć od dewastacji 28.06 do zdania komentarza które ukazało się 05.07. Nieważne czy komentarz się pojawił tydzien czy dwa po, albowiem w całej sprawie wazne jest to że komentarz był spóźniony, wymuszony i lakoniczny. Gołym okiem widac że dla Maria wiekszym problemem była ta zupa aniżeli zdewastowana murawa.
Acha i moje wypowiedzi nie sa oparte na podstawie zasłyszanych plotek, tego co wiem a nie moge powiedzieć, tylko jako kibic który tak to tak widzi, czyto i odbiero (niezaleznie od kontekstów, przyczynek i pobudek). I to już nie mój problem że taki wizerunek Maria mamy w tej chwili, to nie ja go kreuję, tylko sam zainteresowany.
Acha i moje wypowiedzi nie sa oparte na podstawie zasłyszanych plotek, tego co wiem a nie moge powiedzieć, tylko jako kibic który tak to tak widzi, czyto i odbiero (niezaleznie od kontekstów, przyczynek i pobudek). I to już nie mój problem że taki wizerunek Maria mamy w tej chwili, to nie ja go kreuję, tylko sam zainteresowany.
Idotyzmy idiotyzmami ale jego ostatni post zawierał w sobie niestety duzo prawy. A co do badan Śrutwy to nie maja one nic wspolnego z postem OAK-Siemce a jedynie ma cos wspolnego z tym tematem . A jak sie nie myle to m.in własnie tego on dotyczy !slavo pisze:Peryn czy możesz mi podać związek logiczny pomiędzy idiotyzmami OAK'a z ostaniego postu (zresztą jego nieidiotycznych postów nie pamietam), a badaniami wydolnościowymi Śrutwy ?
Ostatnio zmieniony 19 lip 2006, o 21:00 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Mozesz byc pewny ze kibicem Ruchu,dlatego denerwuje postawa pewnych ludzi ktorzy powinni sie potrafic zachowac,bo Ruch czeka nowy sezon,a tak poza tym to sprawdz jeszcze inne tematy,bo chyba slabo je sledzisz...Denerwujace jest to,ze sa jeszcze ludzie ktorzy jezdza na sparingi i prosza zeby Mario wrocil.Dajcie juz spokoj,bo Jego juz nie ma,a jesli chodzi o fobie to juz coraz mniej kibicow jej chyba nie posiada....moze to Ty jestes z Rodziny....-:)heli pisze:zastanawiam sie ylko kto jak to napisaliscie podgrzewa ciągle atmosfere i nie daje jej ochłonąć. Bo jak widać to co chwile wyskakuje tu jakiś filip z konopii co nagle musi sie odnieść do sytuacji tego konfliktu,
I druga sprawa jak nikomu nie znana osoba na forum i na trybunach napisze jakieś wyssane z palca rewelacje, jak choćby takie jak napisał zibi, to od razu znajdują się ludzie, którzy nie wiadomo za jaki pewnik to przyjmują. A jak wypowiadają się kibice, którzy są stosunkowo blisko klubu, czy nawet sam zainteresowany i piłkarze, to oczywiście są to bajki wyssane z palce.
PS. Borg ty jesteś kibicem Ruchu, czy po prostu widząc okazje na sianie troche fermentu w szeregi nasze, założyłeś sobie nicka i piszesz głupoty, albo piszesz normalnie pod innym. Bo jakoś w żadnym innym temacie sie nie udzielasz. Tak choćby nie interesował cię Ruch, ale Śrutwa owszem i kto tu ma fobię.
To że klimek daje pieniądze a jego przyjaciel jest trenerem to nie znaczy że ślepo trzeba akceptować ich przygłupawe pomysły.
Ja chcę żeby Pan trener Wleciałowski wprowadził Ruch do OE, ale to co powiedział na łamach mediów Mariusz to nie jest jego zdanie ale zdanie drużyny i większości pracowników klubu, którzy niestety z powodu obawy o stratę pracy nie potwierdzą tego publicznie, a prawda jest taka że wleciała mają za idiotę, od sprzątaczki do dyrektora.
Ja chcę żeby Pan trener Wleciałowski wprowadził Ruch do OE, ale to co powiedział na łamach mediów Mariusz to nie jest jego zdanie ale zdanie drużyny i większości pracowników klubu, którzy niestety z powodu obawy o stratę pracy nie potwierdzą tego publicznie, a prawda jest taka że wleciała mają za idiotę, od sprzątaczki do dyrektora.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chłopie co ty gadasz !!OAK-Siemce pisze:To że klimek daje pieniądze a jego przyjaciel jest trenerem to nie znaczy że ślepo trzeba akceptować ich przygłupawe pomysły.
Osobiście rozmawiałem z jednym z piłkarzy i powiedział,że nie ma juz tematu Mariusza,jest temat walki w 2 lidze i to samo powinno byc wśrud kibiców !!
Za 8 dni zaczyna walke o I lige,najlepszy klub w histori Polskiej Piłki i o tym trzeba myśleć
- SzaRlin
- Kontakt:
Bary jak to jest prowda to robi sie dobrze w drużynie. A ludzi, dla których Śrutwa bogiem i nałogiem zapraszam na C+Sport , Wisła-Legia a komentuje Mariusz Śrutwabary pisze:Chłopie co ty gadasz !!OAK-Siemce pisze:To że klimek daje pieniądze a jego przyjaciel jest trenerem to nie znaczy że ślepo trzeba akceptować ich przygłupawe pomysły.
Osobiście rozmawiałem z jednym z piłkarzy i powiedział,że nie ma juz tematu Mariusza,jest temat walki w 2 lidze i to samo powinno byc wśrud kibiców !!
Za 8 dni zaczyna walke o I lige,najlepszy klub w histori Polskiej Piłki i o tym trzeba myśleć

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: