30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Eagle

#286 Post autor: Eagle » 1 sie 2006, o 18:57

Panowie to jest forum kożdy może wyrazić swoja dezaoprobata i koniec, weźcie takie "Ch", przyzwyczailiście sie, to i do "OAK" sie przyzwyczaicie ;)

De gustibus non est disputandum

Stary kibic

#287 Post autor: Stary kibic » 1 sie 2006, o 18:57

Och ludziska,ludziska. Wiele pilkarzy na calym swiecie zmienia swoje barwy klubowe, wielu konczy karjiere w cieniu innych pilkarzy. A w tym wszystki nie ma tyle zwady co w Ruchu. Niewiem czym Srutwa wpadl w konflikt z Wlecialem? To ich moze tajemnica, ale tez mnie dziwi jedna rzecz. Srutwa znal swoja sytuacje w klubie i znal relacje on a trener i napewno na 98% wiedzial ze nie przedluza jemu kontraktu. To dlaczego nie zrobil pozegnalnego meczu z Polonia Bytom.
A tak mamy podburzanie kibicow , mamy dwa obozy kibicow, a to jak myslicie jest dobra atmisfera ? Przeciez ta sytuacja rowniez rzutuje na poziom zawodnikow. Czy to p.Srutwie pasuje do obrazka jego portretu?
Ludzie dajcie juz spokoj tej calej sprawie. Przeciez p.Srutwa jest osoba dorosla a nie dzieckiem. (?)

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#288 Post autor: SzaRlin » 1 sie 2006, o 19:08

wezcie no i pobanujcie tych, co piszą sreciał i z głowy. niepotrzebno dyskusja :?
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#289 Post autor: slavo » 1 sie 2006, o 19:21

Eagle pisze:Panowie to jest forum kożdy może wyrazić swoja dezaoprobata i koniec, weźcie takie "Ch", przyzwyczailiście sie, to i do "OAK" sie przyzwyczaicie ;)

Dezaprobata ?? Opinia ?? - żałosne (albo zastraszone) jest Twoje poczucie liberalizmu akceptujące każdą (choć przypuszczam, że tylko w konkretnych personalnych przypadkach) FORMĘ "krytyki".
A taki "gust" na jaki się powołujesz jest poniżej w każdym normalnych środowisku uznawany za margines i na taki też margines spychany.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#290 Post autor: SzaRlin » 1 sie 2006, o 19:23

Eagle pisze:Panowie to jest forum kożdy może wyrazić swoja dezaoprobata i koniec, weźcie takie "Ch", przyzwyczailiście sie, to i do "OAK" sie przyzwyczaicie ;)

Ale między Ch i OAK jest ta różnica ze CH wypawiado sie na rozne tematy bogatym słownictwem ;) . a OAK yno sreciał i sreciał...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#291 Post autor: gerhat » 1 sie 2006, o 20:03

jakies różnice muszą być, tak ino głosno mysla i niczego nie sugeruja

slavo
Kontakt:

#292 Post autor: slavo » 1 sie 2006, o 20:35

gerhat pisze:jakies różnice muszą być, tak ino głosno mysla i niczego nie sugeruja
tylko dlaczego wymagamy jakiegoś poziomu od grajków,
jakiegoś poziomu od zarządu
jakiegoś poziomu od sztabu szkoleniowego, morisu itd itp..
.... a bezkrytycznie tolerujemy to że tu może być poniżej poziomu w dodatku na wszelkie sposoby próbuje się usprawiedliwiać to szambo argumentami z gatunku "wolności wypowiedzi"

OAK-Siemce

#293 Post autor: OAK-Siemce » 1 sie 2006, o 22:22

Slavo jesteś dla mnie cieciem. Jak masz jaja to proponuję spotkanie w cztery oczy.

slavo
Kontakt:

#294 Post autor: slavo » 1 sie 2006, o 22:47

OAK-Siemce pisze:Slavo jesteś dla mnie cieciem. Jak masz jaja to proponuję spotkanie w cztery oczy.
A ty jesteś tępym "osiłkiem", którego jedyną umiejętnością życiową jest pachołkowate bezmyślne wysługowanie się jakiejś fanatycznej idei. Nie ważne jakiej. Napinka sensem istnienia.

A co do straszenia, to co przechodzimy z priv na ogólny ? Szale "swoim" kibicom też kroisz bohaterze ?

OAK-Siemce

#295 Post autor: OAK-Siemce » 1 sie 2006, o 23:15

sr** sie dalej przed klawiaturą jak cie nie stać na spotkanie w cztery oczy. I nikt cie tu nie straszy tylko proponuje spotkanie nieświadomy przygłupie.

Panewniki
Kontakt:

#296 Post autor: Panewniki » 1 sie 2006, o 23:20

Nie chca sie wtracac ale piszcie sie na gg albo na pw bo odbiegocie od tematu.Pozdro
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#297 Post autor: slavo » 1 sie 2006, o 23:24

Ostatnio jakaś zaraza "chęci na spotkania" a to niby w jakim celu, co ?
Oczywiscie marzeniem mojego życia jest zmarnować czas, paliwo i nerwy na spotkanie w cztery oczy z kimś komu zwoje zamiast w głowie pojawiły się tak gdzie inni mają szyje.
OAK pisze:I nikt cie tu nie straszy .....
to moze zajrzyj do swoje skrzynki prywatnej a konkretnie do "wysłanych" jak masz albo problemy z pamięcią albo z rozumieniem tego co piszesz

OAK-Siemce

#298 Post autor: OAK-Siemce » 1 sie 2006, o 23:40

Nikogo pierwszy nie nazwałem tu debilem, tępym osiłkiem etc. Mam prawo do oceny posunięć i pracy sreciała i nikt mi tego nie zabroni, a to że większość tych, co ma takie samo zdanie na ten temat jak ja, nie piszą na tym forum, to nie znaczy że to zdanie jest marginalne. Brak akceptacji dla odmiennych poglądów, ras, doktryn jest nie gdzie indziej, ale właśnie tu najczęściej piętnowane, a tu, nagle, "demokraci, i tolerancyjni" chcą widzieć jedynie słuszną drogą wyznaczoną przez sreciała. Wejdą do ligi to się zamknę nie to będę pisał co na ten temat sądzę do jutra nara :flaga:

slavo
Kontakt:

#299 Post autor: slavo » 1 sie 2006, o 23:46

Marginalna nie jest twoja opinia, marginalna jest forma jej wyrażania i przekręcanie czyjegoś nazwiska w imię "oceny" (nigdzie nie widziałem ani jednej twoje oceny odnoszącej sie do konkretów) jest zwykłym pachołkowatym ujadaniem sfory.

Dziwne, że jak chcesz to potrafisz napisać cos normalnie. (vide ten ostatni post), tyle, że nie chcesz, niepasuje ci stylistyka, mogli by cię twoi poplecznicy wyśmiać albo uznać że jesteś za miękki. No nie ? Być twardzielem w ich mniemamiu to stosowac dialektykę rodem z chlewni

Lukas89
Kontakt:

#300 Post autor: Lukas89 » 2 sie 2006, o 07:02

Nie chca sie wtracac ale piszcie sie na gg albo na pw bo odbiegocie od tematu
Zgadzam sie..i ja tyż nie chca sie wtrącać..ale odbiegocie trocha od tematu...i jeżeli chcecie rozmawiać na temat postępowania OAK-a i na temat Wleciałowskiego to albo załóżcie nowy temat albo piszcie na gg lub pw :roll:..zgadzam sie również z Sza19R20lin-em...weźcie pobanujcie takich ludzi bo to rzeczywiście niepotrzebna dyskusja..
Obrazek

Zablokowany