Sparingi: Lato 2006

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ishateR

#436 Post autor: ishateR » 25 lip 2006, o 14:24

AHHAHAHA 82R jesteś śmieszny....
a "CH" proponuja troszka uspokoić tego syneczka bo nie dosc ze rozkazuje to jeszcze straszy ludzi ze nie pojada na wyjazd...
n/c
lepiej wyłącz kompa i idz na rower....

82R

#437 Post autor: 82R » 25 lip 2006, o 14:35

SIEMIANOWICE SLASKIE murem stoja za Srutwa i i w du*** maja Wleciala kto sie z tym nie zgadza nie jedzie z nami do POlkowic .
A reszta dzielnic mnie nie interesuje
Tak mam wykrywacz SS-mana wykrywa wszystko

Elmer
Kontakt:

#438 Post autor: Elmer » 25 lip 2006, o 14:46

82R pisze:Elmer idz lepiej do Oazy a nie na Ruch
I co lepiej Ci? Już bym wolał iść do oazy niż z Tobą na forum dyskutować. Nie masz żadnych argumentow poza obrażaniem trenera. Widać takiz Ciebie kibic...
P.S. Sorry za zaśmiecanie tematu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

82R

#439 Post autor: 82R » 25 lip 2006, o 14:52

nie poplacz sie

Elmer
Kontakt:

#440 Post autor: Elmer » 25 lip 2006, o 14:55

:roll:
Dziecko idź już na dwór i skończ pisać takie pierdoły
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ishateR

#441 Post autor: ishateR » 25 lip 2006, o 15:28

82R pisze:SIEMIANOWICE SLASKIE murem stoja za Srutwa i i w du*** maja Wleciala kto sie z tym nie zgadza nie jedzie z nami do POlkowic .
A reszta dzielnic mnie nie interesuje
Tak mam wykrywacz SS-mana wykrywa wszystko
ustalałeś to z ekipa PF ?

Borg

Re: Powiym wom jydno...o tej

#442 Post autor: Borg » 25 lip 2006, o 17:44

empisek pisze:całyj sytuacji Mario-Wleciał.Mario zawsze boł ambitnym grajkiem mioł wspaniałe szpile ale i wiela sytuacji 100% niewykorzystoł
cza mu podzinkowac za wielkie niebieskie serce.Wleciał mog z nim porozmawioc w cztery oczy na spokojnie przy piwku i dojsc do wniosku że najwozniejsze jyst awansowac do OE ale musiysz wiedziec Mario że mosz już wiek emeryta i nie dosz rady wyczymac cołkiego meczu winc grosz dla dobra druzyny klubu i kibicow i słuchosz mnie lub dziekujemy.Konczysz kariera finito.
Pywnie Mario wybroł by tyn pierwszy wariant bo sam by chcioł skonczyc kariera w ekstraklasie ale widocznie na lini Srutwa-Wleciałowski iskrzyło i żle że nie doszli do porozumienia.Przeca jak by mario wchodził na druga połowa To panie trynerze nic by nie było a jak Mario nie mioł by formy to by nie groł proste.Chopy sie nie dogodały i szkoda bo zadnych nie momy spektakularnych wzmocnien a siła nasza w zgraniu i atmosferze a tak widza że jest tako siako.Brak ducha i charyzmatycznego zawodnika w drozynie chyba że mocie jakis kandydatow!!!Cza wierzyc i mocno dopingowac bo my chłopcy ze Slonska zno nos cało Polska za Ruch za HKS pojdziemy az po zycia kres.
trzeba jeszcze wziasc pod uwage ze sponsor nie koniecznie chce utrzymywac zawodnika ktory wchodzi na druga polowe,a i to nie zawsze cos wnosi do gry....a poza tym powiedzial wlasciciel do srutwy w zimie zeby przestal gadac bo wyleci,ale chyba wierzyl ze jest nietykalny,....a to byl chyba blad....rozmowa w cztery oczy pewno byla nie jedna,ale jak wspomniales Mario nie jest czlowiekiem ktory godnie przyjmie ze czas sie pozegnac....

Borg

#443 Post autor: Borg » 25 lip 2006, o 17:49

a moze 82R jak przyjdzie dopingowac nasza druzyne i naszego trenera spotka sie z nami na stadionie i pogadamy hihihihihih w sumie na wyjedzie tez sie nam moze przedstawic co Wy na to ??? przeciez taki twardziel jak on nie wymieknie......

OAK-Siemce

#444 Post autor: OAK-Siemce » 25 lip 2006, o 19:02

Ale ty wymiękniesz dupolizie wleciała.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#445 Post autor: spyru » 25 lip 2006, o 19:22

Temat jest o sparingach letnich, to tak gwoli przypomnienia. A że już sparingów nie będzie to możnaby go już zamknąć :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#446 Post autor: heli » 25 lip 2006, o 19:34

popieram, a ta dyskusja to sie możecie na priv przenieść
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#447 Post autor: L_M » 25 lip 2006, o 20:55

spyru pisze:Temat jest o sparingach letnich, to tak gwoli przypomnienia. A że już sparingów nie będzie to możnaby go już zamknąć :wink:
Zgadzam sie i zamykam!

Zablokowany