Sparingi: Lato 2006
-
- Kontakt:
I co lepiej Ci? Już bym wolał iść do oazy niż z Tobą na forum dyskutować. Nie masz żadnych argumentow poza obrażaniem trenera. Widać takiz Ciebie kibic...82R pisze:Elmer idz lepiej do Oazy a nie na Ruch
P.S. Sorry za zaśmiecanie tematu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
:roll:
Dziecko idź już na dwór i skończ pisać takie pierdoły
Dziecko idź już na dwór i skończ pisać takie pierdoły
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Re: Powiym wom jydno...o tej
trzeba jeszcze wziasc pod uwage ze sponsor nie koniecznie chce utrzymywac zawodnika ktory wchodzi na druga polowe,a i to nie zawsze cos wnosi do gry....a poza tym powiedzial wlasciciel do srutwy w zimie zeby przestal gadac bo wyleci,ale chyba wierzyl ze jest nietykalny,....a to byl chyba blad....rozmowa w cztery oczy pewno byla nie jedna,ale jak wspomniales Mario nie jest czlowiekiem ktory godnie przyjmie ze czas sie pozegnac....empisek pisze:całyj sytuacji Mario-Wleciał.Mario zawsze boł ambitnym grajkiem mioł wspaniałe szpile ale i wiela sytuacji 100% niewykorzystoł
cza mu podzinkowac za wielkie niebieskie serce.Wleciał mog z nim porozmawioc w cztery oczy na spokojnie przy piwku i dojsc do wniosku że najwozniejsze jyst awansowac do OE ale musiysz wiedziec Mario że mosz już wiek emeryta i nie dosz rady wyczymac cołkiego meczu winc grosz dla dobra druzyny klubu i kibicow i słuchosz mnie lub dziekujemy.Konczysz kariera finito.
Pywnie Mario wybroł by tyn pierwszy wariant bo sam by chcioł skonczyc kariera w ekstraklasie ale widocznie na lini Srutwa-Wleciałowski iskrzyło i żle że nie doszli do porozumienia.Przeca jak by mario wchodził na druga połowa To panie trynerze nic by nie było a jak Mario nie mioł by formy to by nie groł proste.Chopy sie nie dogodały i szkoda bo zadnych nie momy spektakularnych wzmocnien a siła nasza w zgraniu i atmosferze a tak widza że jest tako siako.Brak ducha i charyzmatycznego zawodnika w drozynie chyba że mocie jakis kandydatow!!!Cza wierzyc i mocno dopingowac bo my chłopcy ze Slonska zno nos cało Polska za Ruch za HKS pojdziemy az po zycia kres.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt: