Ruch bez Mariusza Srutwy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak idzie zjeb.. trenera na ławce za to że on Maria ściognoł przy wyniku 3:0
Choc ciągle twierdza że Mario mo niebieskie serce i niebiesko krew to ciągle tyż twierdza że Wleciał dobrze zrobioł.
Teroz żech sie jeszcze utwierdził w tym przekonaniu.
Jedno mie niepokoi. Wyporzyczac wszystkich naszych wychowanków to bezsens.
Mom nadzieja że im bliżej sezonu to emocje zacznom opadac i zacznymy jesień tak jak my skończyli wiosna.

Choc ciągle twierdza że Mario mo niebieskie serce i niebiesko krew to ciągle tyż twierdza że Wleciał dobrze zrobioł.
Teroz żech sie jeszcze utwierdził w tym przekonaniu.
Jedno mie niepokoi. Wyporzyczac wszystkich naszych wychowanków to bezsens.
Mom nadzieja że im bliżej sezonu to emocje zacznom opadac i zacznymy jesień tak jak my skończyli wiosna.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedna sprawa mi sie nasunęła jak przeczytałem ten artykuł. Brudy powinno sie prać w domu. Takie sprawy nie powinny sie ukazywać w prasie, a już napewno nie tak szybko. Podniecacie sie tym co powiedział Śrutwa, szczególnie w temacie o spotkaniu ze Mariuszem, a ja to odbieram podobnie jak częśc przedmówców. Coś na zasadzie - jak mnie wywalą to powiem o wszystkich brudach. Sorry ale jak dla mnie to jest po prostu brak klasy. Wielcy odchodzą w milczeniu 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po przeczytaniu tego artykułu przestałem wierzyć w to że Mario jest niebieski, raczej widać że od dawna prowadzi jakąś swoją gre.
Troche jego postawa przypomina mi kibica, który jak jego drużyna wygrywa to jest z nią, a jak zaczyna przegrywać to ciepie kamieniami w swoich piłkarzy.
Troche jego postawa przypomina mi kibica, który jak jego drużyna wygrywa to jest z nią, a jak zaczyna przegrywać to ciepie kamieniami w swoich piłkarzy.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- 19r20
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz długo nie bydzie normalnie naszej piłce poczawszy od amatorskiej reprezentacji, mafijnego zwizaku, słabiutkiej OE, a skończywszy na 7 klubie II ligi. W takich standardach jednej wielkiej amatorszczyzny, zawisci i egoizmu te sprawy się odbywają.Lutz pisze:JADNA WIELKO ch***ia, CZY TYN KLUB KIEDYS ZAS BYDZIE NORMALNY ???? !!!!!!!!!!!!!!
Co do samego skargo-wywiadu, to tylko potwierdziły się głosy słyszane czy to na trybunie czy to na 10 wielokrotnie że Mariusz jest zawodnikiem, kapitanem, działaczem, kibolem, trenerem, włascicielem z wykupionym bauplacem na boisku a teraz również lekarzem i fizjolegiem

To co teraz wyprawio potwierdzo że brak mu klasy oraz honoru i patrzy tylko na siebie i swoje zadowolenie, a Ruch jest tylko narzedziem.
Mysla że Wleciał i Klimek będom nadal pokazywac klasę, nie odnosząc się wogóle do poziomu tych wypowiedzi, bo ślązokowi nie przystoi pieniactwo, tylko konsekwencja i cel w działaniu.
Cieszą mnie głosy wielu osób, którym nigdy nie przeszkadzało w jego postawie to co mnie przeszkadzało, ale widzą teraz do czego prowadzi chora ambicja.
ps
aż drża przed tym żeby Mariusz jako piłkarski emeryt nie zajął się czasami polityką, bo wkrótce bydymy mieli pomalowany Sejm, przewrót majowy i wojna domowo. Brrrr
-
- Kontakt:
na temat artykułów w prasie w DZ trener Wleciałowski pisze:
wydaje sie że on robi dalej swoje a nie bawi sie w polemike prowadzącą do nikąd- To subiektywne wypowiedzi zawodnika, a spojrzenie szkoleniowca jest na wiele kwestii zupełnie inne. Nie chcę też odnosić się do konkretnych sytuacji, bo są to wewnętrzne sprawy klubu i jego funkcjonowania.
nigdy nie jest za późno
- Patton
- Kontakt: