Ruch bez Mariusza Srutwy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
ADAM.K

#376 Post autor: ADAM.K » 5 lip 2006, o 01:12

Jeszcze roz godom SRUTWA REIN,wlecialowski (GOROL) Raus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

JEDI_V
Kontakt:

#377 Post autor: JEDI_V » 5 lip 2006, o 05:31

ADAM.K-ty sie w tym kyln poryc Poldi rein,niy wiysz co sie dzieje
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Dorcia
Kontakt:

#378 Post autor: Dorcia » 5 lip 2006, o 07:24

Jak idzie zjeb.. trenera na ławce za to że on Maria ściognoł przy wyniku 3:0 :?:

Choc ciągle twierdza że Mario mo niebieskie serce i niebiesko krew to ciągle tyż twierdza że Wleciał dobrze zrobioł.
Teroz żech sie jeszcze utwierdził w tym przekonaniu.

Jedno mie niepokoi. Wyporzyczac wszystkich naszych wychowanków to bezsens.

Mom nadzieja że im bliżej sezonu to emocje zacznom opadac i zacznymy jesień tak jak my skończyli wiosna.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#379 Post autor: spyru » 5 lip 2006, o 07:56

Jedna sprawa mi sie nasunęła jak przeczytałem ten artykuł. Brudy powinno sie prać w domu. Takie sprawy nie powinny sie ukazywać w prasie, a już napewno nie tak szybko. Podniecacie sie tym co powiedział Śrutwa, szczególnie w temacie o spotkaniu ze Mariuszem, a ja to odbieram podobnie jak częśc przedmówców. Coś na zasadzie - jak mnie wywalą to powiem o wszystkich brudach. Sorry ale jak dla mnie to jest po prostu brak klasy. Wielcy odchodzą w milczeniu :!:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#380 Post autor: jalboss » 5 lip 2006, o 09:06

Po przeczytaniu tego artykułu przestałem wierzyć w to że Mario jest niebieski, raczej widać że od dawna prowadzi jakąś swoją gre.
Troche jego postawa przypomina mi kibica, który jak jego drużyna wygrywa to jest z nią, a jak zaczyna przegrywać to ciepie kamieniami w swoich piłkarzy.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#381 Post autor: 19r20 » 5 lip 2006, o 09:10

może rzeczywiscie kończy się niebieska rodzinka co byłoby z kożyścia dla wszystkich

może doczekamy się riposty Wleciała

ciekawe jak będzie dziś w sparingu...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#382 Post autor: Mikoruch » 5 lip 2006, o 09:15

Zawsze byłem za Mariem, ale po tym co zrobił z Piastem gdybym był trenerem wywaliłbym Go (mimo wszystko szacunek) w tym samym dniu. Można być najlepszym zawodnikiem, ale nie mozna podważać przy wszystkich decyzji trenera.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#383 Post autor: gerhat » 5 lip 2006, o 09:22

Lutz pisze:JADNA WIELKO ch***ia, CZY TYN KLUB KIEDYS ZAS BYDZIE NORMALNY ???? !!!!!!!!!!!!!!
Lutz długo nie bydzie normalnie naszej piłce poczawszy od amatorskiej reprezentacji, mafijnego zwizaku, słabiutkiej OE, a skończywszy na 7 klubie II ligi. W takich standardach jednej wielkiej amatorszczyzny, zawisci i egoizmu te sprawy się odbywają.

Co do samego skargo-wywiadu, to tylko potwierdziły się głosy słyszane czy to na trybunie czy to na 10 wielokrotnie że Mariusz jest zawodnikiem, kapitanem, działaczem, kibolem, trenerem, włascicielem z wykupionym bauplacem na boisku a teraz również lekarzem i fizjolegiem :). Szanuja jego dorobek strzelecki, pamiętom pierwszo i ostanio bramka i wiele tych które strzelił, choć nie wszystkie, ale za kazdo dostoł brawa, jak również pamietom te wszystkie jego złe zachowania do których odnosiłem sie i odnoszę z dezaprobatom.
To co teraz wyprawio potwierdzo że brak mu klasy oraz honoru i patrzy tylko na siebie i swoje zadowolenie, a Ruch jest tylko narzedziem.
Mysla że Wleciał i Klimek będom nadal pokazywac klasę, nie odnosząc się wogóle do poziomu tych wypowiedzi, bo ślązokowi nie przystoi pieniactwo, tylko konsekwencja i cel w działaniu.
Cieszą mnie głosy wielu osób, którym nigdy nie przeszkadzało w jego postawie to co mnie przeszkadzało, ale widzą teraz do czego prowadzi chora ambicja.

ps
aż drża przed tym żeby Mariusz jako piłkarski emeryt nie zajął się czasami polityką, bo wkrótce bydymy mieli pomalowany Sejm, przewrót majowy i wojna domowo. Brrrr

arcio
Kontakt:

#384 Post autor: arcio » 5 lip 2006, o 09:31

na temat artykułów w prasie w DZ trener Wleciałowski pisze:
- To subiektywne wypowiedzi zawodnika, a spojrzenie szkoleniowca jest na wiele kwestii zupełnie inne. Nie chcę też odnosić się do konkretnych sytuacji, bo są to wewnętrzne sprawy klubu i jego funkcjonowania.
wydaje sie że on robi dalej swoje a nie bawi sie w polemike prowadzącą do nikąd
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#385 Post autor: Patton » 5 lip 2006, o 10:10

Ciach, bajera
!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Zablokowany