Spotkanie z Mariuszem Śrutwą

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Stary kibic

#76 Post autor: Stary kibic » 4 lip 2006, o 10:59

Patton !? Jaki Lukas? Jak juz to "heli" Chyba ze heli i Lukas to Ci sami osobnicy.

arcio
Kontakt:

#77 Post autor: arcio » 4 lip 2006, o 11:00

to spotkanie miało jedną wade - nie było drugiej strony która mogła odpowiedzeć na te zarzuty co tam padaly :(
tak jak to zauważył hetman: nie mówi sie o kimś jak ta druga strona nie ma prawa do obrony
to tylko taki jeden minus tego spotkania
nigdy nie jest za późno

Stary kibic

#78 Post autor: Stary kibic » 4 lip 2006, o 11:02

A zapomnialem
Reszte juz nie komentuje.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#79 Post autor: cisiu » 4 lip 2006, o 11:33

Stary kibic pisze:Chwileczke!
Co to ma wszystko znaczyc? Jak dlamnie a moze i nie dla mnie to jest wielka kpina! Co to za wielgachne tajemnice? To jest ponizanie kibicow. Ze ktos nie mogl byc obecny to sie nie dowie, bo jego nie bylo. To jest naprawde idiotyzm. Ciekawe kto na taki idiootyczny pomysl wpadl? Jezeli to bylo ogloszone jako oficjalne spotkanie M.Srutwa z kibicami to dlaczego nagle robi sie z tego spotkania tabu Moze ktos logicznie wytlumaczyc? Bo mnie nasuwaja sie jakes idiotyzma ktore mogly wystapic na tym spotkaniu. :niedobrze:
poprostu było ustalone że to co tam bydzie godane niy mo wyjśc poza...Mariusz sie spotyko ponoc z dziynnikarzami w jakiś dziyń to pora spraw pewnie zdradzi...wczoraj fajnie byli traktowane reportery:D :D :D eheheh
a na marginesie przidało by sie teroz take spotkanie z Wleciałym...ale z tego co wczoraj żech wywnioskowoł jest to chyba niymożliwe :evil: :evil:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#80 Post autor: Patton » 4 lip 2006, o 12:00

Stary kibicu - chyba pisales pytania do lukasa?? Wiec pewnie lukas jak znajdzie chwile czasu, to Ci na nie odpowie!! A pewnie nasz trener nie ma zamiaru odpowiadac na pytania, bo Nie ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

dragon

#81 Post autor: dragon » 4 lip 2006, o 12:20

Tak mi sie wydaje że ostatnio coś za dobrze szło i trza coś zdupić. dziwia się że dwóch dorosłych chłopów nie umiało się dogodać dla dobra najswpanielszego klubu na świecie.

Stary kibic

#82 Post autor: Stary kibic » 4 lip 2006, o 12:48

Patton ja mam szacunek dla ludzi. Napisalem ze reszty juz nie komentuje. To wlasnie o co Tobie chodzi? Chcesz zwady czy jaki diabel?
Mimo to pozdrawia
/Stary kibic/

BaRyL
Kontakt:

#83 Post autor: BaRyL » 4 lip 2006, o 13:17

KOSTA był na tym spotkaniu lepszy od Srutwy :twisted:
A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!

Niebieska
Kontakt:

#84 Post autor: Niebieska » 4 lip 2006, o 13:48

Patton pisze:Mariusz prosil, zeby nic nie wyplynelo poza Starochorzowski Dom Kultury - mysle, ze nalezy to uszanowac!!!
Patton - niestety nie było mnie bo nie miałam takiej możliwości, a sam wiesz, że byłabym pierwszą, która by się pojawiła gdybym mogła a to co napisałeś, cytując Mariusza to właśnie jest dla mnie Matrix. Jeśli ja chcę komuś zdradzić jakąś tajemnicę to mówię przyjaciółce, mężowi, rodzinie, a nie zwołuję spotkanie zapraszam przypadkowych ludzi a na koniec rozmowy proszę ich, zeby to nie wyszło poza ten pokój - abstrakcja, chyba, że zależy mi na czymś odwrotnym, zeby tajemnica się rozniosła. I chyba nie tylko ja tak bym się zachowała, ale każdy zdrowo myślący człowiek, nikt chyba nie ma w zwyczaju powierzac tajemnić każdemu kto się nawinie.

A moim zdaniem przy całym szacunku do Mariusza i mimo, że uważam, że powinien zostać i ze rozstano się w nim w sposób najgorszy z możliwych i w najmniej odpowiednim momencie to uważam, że też zachował się nie w porządku. Moim zdaniem gdyby obie strony chciały to mogłyby się dogadać i wina leży nie tylko po stronie trenera. A poza tym niektórzy chyba zapominają, że to nie Mariusz wygrał te wszystkie mecze, a drużyna z Mariuszem w składzie, wybrana i ustawiona przez trenera. Sam Mariusz meczu by nie wygrał. Dlatego trener musi zostać i dalej robić to co potrafi najlepiej, a Mariusz mam nadzieję, nie będzie podkopywał pod Ruchem dołków i psuł atmosfery, bo że jest niebieski to wszyscy wiemy, tylko zostanie w Ruchu jako działacz i pomoże mu w awansie do OE.

Chciałam bardzo wiedzieć co było na spotkaniu, ale widać nie jestem do tego uprawniona, więc mam to w nosie i prosić się nie zamierzam. Swoje zdanie powiedziałam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Szajba
Kontakt:

#85 Post autor: Szajba » 4 lip 2006, o 14:04

Niebieska po pierwsze Mario powiedziol zeby to zostalo miedzy nami juz na samym poczatku a po drugie kozdy go szanuje i jego prosba wykono!
ZAMKNIJCIE JUZ TYN TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SODA

#86 Post autor: SODA » 4 lip 2006, o 14:09

powiem krotko Mario dla mnie klasa i reszta zawodnikow co za nim stoja murem nawet Miki przyjechol

maly minus ze nie bylo dialogu czyli 2 strony ale to bylo spotkanie z Mario

no i Kosta szarpnol do mikrofonu.. :lol:

i jeszcze jedno znam Wleciala osobiscie i to co Mario godol o charakterze trenera to prawda jest

WOJTEKK

#87 Post autor: WOJTEKK » 4 lip 2006, o 14:22

nie odpowie bo nie i tyle i tak cud ze na konferencjach po meczu tak sie rozwijal i tak chwalil coniektórych :shock: pan z pierwszych lawek w kosciele[/list]

Niebieska
Kontakt:

#88 Post autor: Niebieska » 4 lip 2006, o 14:33

Widzę, że temat zszedł na trenera, to jeszcze słówko.

Soda widać trenera z takim charakterem trzeba było, żeby Ruch zaczął wygrywać. Że nie jest łatwy, kto z nas jest. Poprzednim trenerom zarzucano, że dają sobą rządzić szatni i Marek miał być kolejny jest odwrotnie, trener stawia na swoim (niekoniecznie słusznie - powtarzam po raz kolejny), jest górą i znów jest źle. Dla mnie może nie odpowiadać na pytania, tylko niech wprowadzi Ruch do pierwszej ligi, jest trenerem i to jest jego zadanie, nie rzecznikiem prasowym. Powiem szczerze obaj Panowie sporo stracili w moich oczach, mam nadzieję, że nie na długo.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

ishateR

#89 Post autor: ishateR » 4 lip 2006, o 14:35

oj Niebieska byś była na spotkaniu to bys wiedziala ze jak my grali tak jak trener chcioł to efekty było widac na szczakowiance... a jak by grali tak jak piłkarze chcieli to 10 meczy bez porazki było.... ale coz... 8)
Ostatnio zmieniony 4 lip 2006, o 14:40 przez ishateR, łącznie zmieniany 1 raz.

WOJTEKK

#90 Post autor: WOJTEKK » 4 lip 2006, o 14:38

Wleciol z takim slicznym i milym charakterem na ksiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEBIESKO -trener mial taktyke????SADIK pieknie to ujales :wink:

Zablokowany