Co zrobił Wleciał dla Ruchu?
Co zrobił Srutwa dla Ruchu?
Poczekamy zobaczymy może jako działacz Mario będzie jeszcze lepszy!
ino ze wokol Mariusza nie skupio sie powszechna sympatia spoleczenstwa...jest to postac o silnym charakterze lubiaca przyjac dominujaca postawe i raczej wywoluje podzialy niz konsoliduje zespol i srodowisko...Jezeli podziekujemy Mariuszowi to nalezy tyz podczepic pod list dziekczynny taki zwrot : Mariusz bier Bizaka za reka i zrob do Ruchu jeszce cos dobrego: wykludz go kajs do lasu i zostowKK pisze:"Coś się wtedy bezpowrotnie skończyło w życiu całego pokolenia. I choć Niebiescy bez swojego asa atutowego już w następnym sezonie sięgneli po tytul Mistrza Polski, zabrakło im tej wielkiej osobowości, na której przez kilkanaście lat skupiona była powszechna sympatia społeczeństwa"
słowa Jana Miodka z Biografii Gerarda Cieślika, które przypadkowo przeczytałem akurat dziś i które wryły mi się do pamięci na długie lata... Sentymentalne i nostalgiczne slowa, ktore odzwierciedlaly uczucia wieszkosci kibicow u schylku lat 50-tych, jak i teraz. Pozostalo mi wierzyc, ze mimo wszystko "Niebiescy bez swojego asa atutowego juz w nastepnym sezonie...", choć na dzien dzisiejszy bardziej skladniam sie ku prognozom Lysego...
KK rozumia twój żal po stracie idola, jedynego idola ze wzgldu na staz kibicowski ale porónywanie Śrutwy do Cieślika, swoich odczuc do odczuć prof. Jana Miodka oraz odczc kibiców w latach 50-tych do aktualnych to lekka przesada.KK pisze:"Coś się wtedy bezpowrotnie skończyło w życiu całego pokolenia. I choć Niebiescy bez swojego asa atutowego już w następnym sezonie sięgneli po tytul Mistrza Polski, zabrakło im tej wielkiej osobowości, na której przez kilkanaście lat skupiona była powszechna sympatia społeczeństwa"
słowa Jana Miodka z Biografii Gerarda Cieślika, które przypadkowo przeczytałem akurat dziś i które wryły mi się do pamięci na długie lata... Sentymentalne i nostalgiczne slowa, ktore odzwierciedlaly uczucia wieszkosci kibicow u schylku lat 50-tych, jak i teraz. Pozostalo mi wierzyc, ze mimo wszystko "Niebiescy bez swojego asa atutowego juz w nastepnym sezonie...", choć na dzien dzisiejszy bardziej skladniam sie ku prognozom Lysego...
chyba cie straszy.Dziobol pisze:Gerhat a jo powiem tak
ERNEST WILIMOWSKI - GERARD CIESLIK - KRZYSZTOF WARZYCHA - MARIUSZ SRUTWA
Daelej w to nie wieza ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], scaneRboy i 116 gości